10. jun 2005 7:55
diling, kje pa se dobi oz. kupi tale Fango??? ti si to preizkusila? pa res deluje tako kot praviš?? .. jaz bi tudi to preizkusila... lp, Studentka1
10. jun 2005 7:55
diling, kje pa se dobi oz. kupi tale Fango??? ti si to preizkusila? pa res deluje tako kot praviš?? .. jaz bi tudi to preizkusila... lp, Studentka1
10. jun 2005 8:20
Tudi jaz sem slišala od večih, da se jim je po določenih vrstah kontracepcijskih tablet pojavil celulit. tanca
10. jun 2005 9:23
Študentka, Fango se dobi v vsaki drogeriji. Imajo različna imena, ampak so vsa podobna. Jaz imam prav fango Fango, ki pa je bil najcenejši v Tuševi drogeriji. (nekaj časa ga že nisem kupila, tako da zdaj ne vem, kakšne so cene). Tudi moj celulit je posledica KT. Prej nikoli nisem imela problemov s celulitom, ko pa sem začela jemati KT, se mi je pa pojavil na vseh delih telesa in v velikih količinah. In izgleda prav grozno. diling
10. jun 2005 10:24
Verjamem, da telovadba sploh ni bistvena pri izgubi celulita. Glede na to, da imam vsak dan intenzivne treninge, še vseeno imam celulit. Kot je rekla anja, masaža za dobro cirkulacijo bi bila boljša rešitev. Men je skor čist zginu celulit, ko sem se masirala pod tušem pa še oblivat se moraš s hladno in toplo vodo. Od takrat naprej se mi je celulit bistveno zmanjšal in se mi še ni pojavil v večjih količinah. Pri anticelulitnih kremah je pa tako, "delujejo" dokler jih uporabljaš, ko pa nehaš je spet isto. Sicer se mi zdi da ne zmanjšujejo celulita ampak dobiš noro mehko kožo!
10. jun 2005 13:06
bila sem v Tuševi drogeriji in so imeli v akciji mislim da o. 1000,00 sit od Amai kremo proti celulitu.. ima katera izkušnje s to kremo? ... fango Fango pa pride o. 2400 sit... lp, Studentka1
10. jun 2005 14:02
A to je samo ena tuba in ena flaška ali 2 tubi Fanga? Ker potem je pa v DM cenejši. diling
10. jun 2005 14:11
Punce jaz imam precej literature kako se rešiti teh vaših težav kot so celulit, pa alergije na cvetni prah, pa še in še bi se našlo. To vse se dela brez umetnih zvarkov. Problem je pa v tem, da nimam tega kje skopirat. Če se katera najde ki bi to lahko naredila in potem poslala ostalim ji naslednji mesec z veseljem pošljem te stvari in ko bo skopirala naj potem pošlje ostalim, ki so za tovrstne stvari zainteresirane. lp Vesna Vesna Milek Recko
10. jun 2005 17:29
po moje se celulita in mascobe pod kozo lahko znebite samo z zelo intenzivno telovadbo in ne toliko s pravilno prehrano. ce se clovek nic ne giblje, se bo zredil neglede koliko malo poje. Damir Sporočilo je spremenil(a) korenje dne 10. jun 2005 17:30:44
10. jun 2005 18:21
Moje mnenje pa je, da je krivo za celilit vsega po malem. Ne bom trdila, da ga pred 30 leti ni bilo, samo mlada dekleta ga nismo imele. Se še dobro spomnim, kako nam je ena sošolka pri telovadbi začela stiskat kožo in gledala, katera ima pomarančno kožo. Takrat sem prvič slišala zanj. Vidnega ni imela nobena. Ni bilo toliko avtomobilov, veliko smo hodili peš, mehurčke si pil mogoče nekajkrat na leto, za čokolado in sladkarije ni bilo denarja,hrana je bila sigurno manj obremenjena, manj je bilo sirov, salam, verjetno tudi meso ni bilo tako nabito s hormoni in antibiotiki. Ker to, da imajo mlada, aktivna dekleta to nadlogo ni normalno. LP
10. jun 2005 18:35
Reca,tole tvojo literaturo bi bilo pametno skenirat in zapečt na cd. Ostalim pošlješ po emailu. Koliko strani vsebuja ta zadeva? l.p. Vesna L.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami