30. mar 2005 12:08
Vipercat - svaka ti čast za trud. NASTJA1
30. mar 2005 12:08
Vipercat - svaka ti čast za trud. NASTJA1
30. mar 2005 12:09
tsabina - tudi jaz imam danes B!In včeraj sem imela lep sadni dan! NASTJA1
30. mar 2005 12:15
barbi1... isti rang že, samo sem jaz bolj popalčakan kot ti se mi zdi :) če se prav spomnim si nad 172. hm, jaz sem povratnica. sem začela 7.2, pa 12.3. obupala. sam me ni nič kaj sekiralo. zdaj prihajajo topleši dnevi, vrtičkanje, športanje in na sploh primernejši čas. jaz sem predlani shujšala za cca 10 kil, je bilo kr dobro, cca 3-4 sem dobila nazaj ker sem se izpregla. pa nisem imela vodnih dni, bolj po instinktu sem hujšala. je šlo kr lahko. zdaj pa je to bolj trdoglavih 5 kil. moje telo jih ne zaznava kot višek očitno :/ čeprav sem prejšnjič 5 kil zgubila po cca 6 tednih, vem da bo tokrat kr 3 mesečna vztrajnost potrebna. ampak vse kar bo pod 55 je kr sprejemljivo že. sam tak rada bi spet vidla tiste številke ki sem jih imela pred porodi. pa da vidimo, če se da ;) kateri dan imaš pa ti danes? nekdo je po receptih spraševal- zbiramo jih na tem forumu pod jedilniki za 3md. tako da kr predlagajte, dopišite :) EJ BABE, sonce nam vrnite?? vsaj do popoldan,. men bo regrata zmanjkalo!! nastja1. kako si ti? ne da si že obupala, ko se nič ne javiš??? tabina
30. mar 2005 12:44
Hojla drage dame! Vsem hvala za dobre želje nam "vodenkam".Sploh ne utegnem misliti na hrano,pijem pa pijem,do zdaj že skoraj 2 litra dobre vodice,upam,da se mi ne zaredijo žabe, ker drugače bom namesto predavnja ,izvajala žabjo koračnico. Tistim ,ki se uspešno približujete koncu 3MD,čestitam za dosežke, pa ne nas pozabit,še kaj se oglasite in poklepetajte z nami.Vse ta frišne in malo manj frišne pa se zavedajmo,da smo tudi me vsak dan bliže cilju. No drage vse vodenke." Dršte se ",upam da ne bo prevelikih kriz.Zdaj pa šibam na predavanje. Lep pozdrav pa še malo sončka pošiljam zraven mazaneznan uporabnik
30. mar 2005 12:50
tabina.... visoka sem 170. danes imam B dan. Upam, da bom zdržala me glava boli, pa še šefica je ful tečna. jaz sem tudi čakala pomladne dni, da sem začela z dieto. Psihično sem se pripravljala celo zimo ( beri pridno jedla). Upam, da bom danes začela teči, če bo vreme zdržalo. Nisem ravno ljubiteljica teka, ampak vsak začetek je težak in jutri je nov dan..... barbi1
30. mar 2005 14:12
Ojla! Tako kot mi je danes lepo mi že dolgo ni bilo,kar se hrane tiče. Dopoldan jagode za kosilo regrat in za večerjo regrat. Verjemite, da je to boljše kot velikonočni grehi. Vsem vodenkam lep pozdrav, ne pustite se zavesti s hrano ampak uživajte čim več tekočine. Vipercat tudi jaz sem zato, da se najdemo samo povej kdaj in kje, če že organiziraš priskočim na pomoč. Dipsi poglej si zasebno pošto Tako sedaj pa grem na en malo daljši sprehod, da me slučajno ne prehiti ploha kot me je včeraj. Bodite pridne še naprej, čao! picika
30. mar 2005 16:36
Živjo! Pridne ste nimam kaj za dodat. Pravkar sem si hotela narediti vitaminski napitek in neboste verjele voda sploh ni pritekla. Želim vam, da vam dan čimprej mine. malo vode pa le pustite še za ostale! Tudi jaz se strinjam s SY, mislim da prepogosto tehtanje ne prinese nič kaj dobrega, kvečjemu padec motivacije v času ko se kilogrami ustavijo. Petrusha jaz ti želim, da ti v teh treh mesecih motivacija nebi padla in bi konstantno izgubljala kilograme, vendar po izkušnjah vseh nas predhodnic se kilogrami ustavijo po prvem vodnem dnevu in teža se več tednov ne premakne nikamor. V tem času ti lahko vsakodnevno ali celo večkrat dnevno tehtanje zelo načne motivacijo. Sicer pa je to stvar vsakega posameznika, kot si dejala in vsak se motivira na svoj način, nekateri mogoče tudi z vsakodnevnim tehtanjem? Pikica vzemi dežnik ali dežni plašč s sabo, da ne boš zbolela ob tem morebitnim vsakodnevnim naravnim tuširanjem, verjamem da je prijetno. Ampak zdravje je prvo ! Vipercat tudi jaz mislim, da bi lahko objavija tabelo npr. na 100 stran in jo tam samo spreminjala. Ali pa, da jo pripneš pod svojo temo in pod to temo dodaš samo link na tabelo. Mogoče bi lahko predhodne tabele izbrisala in objavila najbolj izpopolnjeno. Mislim, da bi bilo dobro da bi v tabelo dodale začetno težo ( v kg), trenutno težo in kako dolgo se že trudimo za to trenutno težo, torej kdaj smo pričeli. Bolj kot trenutno težo, bi me zanimalo koliko kilogramov je kdo v 3-mesecih izgubil ( -XX kg), oziroma bi lahko tudi te tri mesece delile na 1.; 2.;3. vodni dan. Saj zdaj ob objavljeni trenutni teže ne vemo v kateri fazi diete je posameznik,....(no me ki se "poznamo" seveda vemo, jaz govorim le v odnosu do tabele, če gledaš le to ). Tako bi imeli tudi ostali, ki se šele odločujejo za dieto ali so jo šele pričeli več informacij o poteku diete. Videli bi kaj lahko pričakujejo, torej dejansko stanje ne le to, da se kilogrami ustavijo. Vsekakor zakon si, da si nas tako lepo zbrala. Ups, ne me kregat. Sicer ste pa že navajene, ko enkrat pričnem tipkat ni konca..... lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
30. mar 2005 16:52
Za SY!!!!!! Jst sem pa iz Brežic in sem kr vesela, da je vsaj ena iz našega konca. Jst sem podatke že enkrat vse napisala (dopolnila)!! LP urši
30. mar 2005 17:21
Ojla! Pri nas pada dež kot za stavo. Sem mislila malo na kolo pa iz tega ne bo nič. Danes sem prišla na svoj račun sem se najedla regrata s krompirjem. Joj je bil dober.Ugotavljam, da mi mogoče prejšnič ko sem bila na 3MD ni ratalo zato ker sem dopoldne premalo pojedla in sem bila potem tako strašno lačna, da sem bila čist zanič. Včeraj in danes sem do kosila, ki ga imam ob treh do polštirih pojedla banano, jabolko in pomarančo in nisem bila popolnoma nič lačna. Sedaj grem likati perilo. Picika poglej svojo zasebno pošto. LP Dipsi
30. mar 2005 17:54
Tih, deževen dan... saj je kar romantično. Moja lačna dušica se je danes (Š) potolažila z neznansko dobro zelenjavno juhco - malo se skušam odkupiti za pregrešni vikend. Kako ste pa ve preživele ta dan? DarchyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Princeske