ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

29. mar 2005 20:53

Vipercat fino si naredila tole tabelco!! Koliko nas že je!! LP ivonja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. mar 2005 21:24

Hojla! Vipercat,res si lepo naredila tole preglednico! Vsem,ki ste jutri na vodi vso srečo! Lahko noč1 Marjetka cvetka

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

29. mar 2005 22:06

Delo za vipercat- bom petdeseta. Okrogla številka.... Majdad Kp in okolica 152 70 ? ? O letih ne bi govorila, jih bom razkrila kasneje. Zdaj pa veselo na delo! Zjutraj se bom spet pasla na travniku (kot mnoge med vami). Le kaj bi brez regrata! Tudi v moji knjižici so iste napake kot pri Darchy. Ali si že reklamirala? Jaz še nisem. Majdad majdad

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

29. mar 2005 22:07

Dober večer, tudi jaz sem med prazniki dobila eno kilo gor in se strinjam z večinskim mnenjem, da gredo takšni kilogrami hitro dol, če jih malo bolj grdo pogledaš, zato ne bom preveč obupavala. Se pa jezim sama nase, da sem šla spet iz kontrole in sem v dobre pol leta dobila PREVEČ kil. Ena po ena in niti ne opaziš, le dihat začneš bolj plitko, ker te hlače tiščijo Tako, zdaj pa zares: --------------------------- datum začetka: 29. 3. (Žogica, bravo! skupaj sva začeli!) predviden čas: 1 mesec (a mislim, da bom podaljšala) kilogrami na začetku: 74 realna pričakovana izguba kg (1 mesec): - 5 nekoč bi spet rada videla številko: 63 kg (mogoče mi uspe, če podaljšam - ne bi smelo bit težav) kraj: Krško leta: 26 višina: 163 cm Zdej pa spat, ker me je premik ure čisto zdelal. Sy

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. mar 2005 23:42

Vipercat, res si zagnana z urejanjem tabele. Pa kolk nas je!?! Upam da nam vsem uspe priti do zastavljenega cilja. Za mano je uspešen sadni dan, jutri pa VODAAAAAA! Kako hitro je šel mesec naokrog, bo še prehitro konec diete. Kar nekaj nas bo jutri vodo prebavljal. Se prav nič ne veselim jutrišnjega dne. Že danes sem bila ob sadju takoooo zeloooo lačna, kaj bo šele jutri. Se pozna da sem dva dni jedla brez mej in da telo hoče hrano (ne pa vodo!). Pa sladke sanje. tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

30. mar 2005 6:45

Dobro jutro, rožice moje ! Je pa res hudič, ko se mora človek pri 45-ih učiti za en kar zaguljen izpit, ki ga moram opraviti v službi. Delala sem ga pred 4 leti, sedaj pa ga po zakonu moram obnoviti. Ni enostavno, vam povem. Vam mladim, ki še študirate je to mala malica, zame pa ne več tako. Sem že pozabila ta študirajoči občutek, tremo pred izpiti itd. Ko pa je tako daleč !!!! Se mi zdi, da je po tej operaciji in veliki količini protibolečinskih tablet in injekcij še slabše. Pa bom že nekako. Edini, ki uživa pri vsem skupaj, je moj sin, ki mu je zelo zabavno, da se mami uči. Kokos, me veseli, da si ga končno dočakala tudi ti. Meni že pri ušesih ven gleda, ampak ga ne morem nehati jesti.Mislim, da me je zadnjič Rožica spraševala, če regrat brez krompirja ni trd. Jaz ga narežem na ca. 1 cm, da je bolj droben in me ne žgečka preveč po grlu. Mogoče je tudi zato manj trd. Nalin, ti pa res imaš nekje enega dobrega botra, ki tako pazi nate. Detece, pa nova služba, za katero držim pesti, da bo.... Marina5, tudi jaz komaj čakam, da bo konec, veš. Mi res že preseda to zaporedje dni in potem bom kot ti, jedla po svoje. Če mi bo, cel teden mesek in solata. Bom pa jedla sladkarije le na OH dan, tako jih bom vsaj kontrolirala. Ko si rekla, da je izgled važen ne glede na leta- je res. Prav ponosna sem nase, ko se pogledam in vidim, kakšna bejba sem pri 45-ih. In kaj lahko oblečem, ko nikoli nisem upala. Tudi mojemu velikanu sem všeč- saj veste, fantje pri 16-ih.... Maza, tejčica, veliko volje danes, pa dosti raznih opravkov, da vama bo dan hitreje minil !!! Saj bo, dekleti. Jaz imam danes zadnji dan v 3MD !! Skoraj ne morem verjeti, da bo res konec. Juhuhu.......... zdaj moram pa delat, sicer me bodo nagnali Vipercat, pa ti si ta glavna. Kje mislite dekleta, da bi bilo fino se najti ? Na kakšnem dobrem kmečkem turizmu, kaj pravite ???? marjanca45

neznan uporabnik

30. mar 2005 8:51

Pozdrav vsem skupaj! Moj sadni dan se je obrestoval. Zgubila sem tisto praznično kilo. Sedaj pa naprej. Vipercat upam, da me boš uvrstila na svojo tabelo. Tukaj so moji podatki. Trenutna teža: 62 kg Višina: 170 Kraj : Ljubljana Predvidena izguba teže:4-5 kg Leta: 27 Datum začetka:29.3.05 barbi1

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

30. mar 2005 8:59

Lep pozdrav vsem. Če se ne motim, nas bi moglo biti danes kar precej vodenih, ali ne. Res so prazniki kar malo "razvajeni". Jaz sem imela kar dva dni beljakovinska, da ne bi šla šunka v nič, kar se mi zdi bolje, kot da bi B in Š skupaj mešala. Še par dni, pa bo konec 3MD, malo razočarana, ker se je po prvem vodnem dnevu zdelo, da bodo šli kg zlahka dol, pa se je potem ustavilo. Danes bom šla tudi jaz pogledat, ali ste pustile kaj regrata tudi zame. Pa veselo hujšanje novim, ta starim in vsem, ki ste se tako odločile. Danes pa kot sem že rekla: voda Pa LP. lkc

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

30. mar 2005 9:10

Ciao, mačkice, jest nisem šla nič gor in nič dol. Ostajam tlele. Rada bi prišla na 55 in potem sem prepričana, da ne bo težko do 53-52 kg. Z eno juhico, jo full priporočajo. In jo bom jedla pet dni. Ni vrag, da ne bi še ene dveh zbila,.. Moja oblekica v Morganu me že prijazno kliče, samo jo bom res oblekla takrat, ko bom imela 53-52 kg. Punce, lep dan, pa čeprav ni sončka, katrin katrin315

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

30. mar 2005 9:18

najprej hvala riba-ribica,dipsi,petrusha,picika,ivonja,marjetka,tejcica,marjanca..... sem kar malo zafarbala. napake so spet popravljene in novosti vnesene. ne bom se danes dala spet tabele gor, da ne bom cist zafilala tega foruma :) ja glede na to, da vas je kar nekaj stajerk in da so tam cene kar precej nizije mislim da bi bilo pametno ce bi se dobile na stajerskem. sicer ne vem koliko je kaksen kmacki turizem primeren za nas, saj bi pomoje popokala po sivih od nase razposajenosti in dobre volje. kaj pa mislite na kaksen dober prostor, ki ima malo pokritega in veliko nepokritega, pa elektriko da si nastimamo muziko, pol bi pa lahko naredile nekaj takega, da vsaka prinese s seboj nekaj za pojest in nekaj za popit, pa imamo zurko. sej veste ene smo brez sluzbe(redne), pa nam prav pride ce znamo kaj skuhat al pa spect :) no to je samo moje razmislanje. kaksni so pa vasi predlogi? lep pozdrav vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti