ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

30. mar 2005 9:31

Katrin315 vprašanje zate. Juha, ki jo omenjaš. Ali je to juha iz t.i. Hitre diete ( juha, ki pomaga pri hitrem izgorevanju maščob). barbi1

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

30. mar 2005 9:39

hej punce, tiste, ki ste ze nekaj casa na dieti. Zanima me, kako se vam je tehtnica obnasala skozi ta cas... koliko ste izgubile prvi mesec, koliko drugi, koliko tretji ... pa po tem? je slo gor? dol? ste obdrzale nacin prehranjevanja? Zajčica

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

30. mar 2005 9:42

Pozdravljene vse nove in stare hujšarce! Najprej, pohvale Vipercat, res si super uredila seznam vseh članic našega kluba Shujšanih. Prav zanimivo bi bilo izvedeti za koliko kilogramov smo vse skupaj shujšale in olajšale naša slovenska tla. Tudi jaz sem danes vodena, kot še nekaj sotrpink. Ampak, kjer je volja tam je moč in ne dvomim, da mi ne bi uspelo. Imam pa danes tudi razgovor za službo, ta me bolj skrbi. Si predstavlate, da pridem do delodajalca in mu rečem: Oprostite, a lahko grem prvo na WC, popila sem napreč že 3 litre vode. Verjetno ne bi pustila najboljšega vtisa. Drugače pa je pred mano še 5 dni diete in rezultati so kar obetavni. Točne podatke objavim na jutrišnjem merjenju in vaganju. Posebej velik pozdrav vsem, ki ste danes na vodi, vsem ostalim pa Dober tek, pa ne bodite jezne, če bo pritisk vode po Slovenijji danes manjši, to je zaradi nas. ;) olina

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

Ciao mačkice: vipercat: pri meni manjkajo še: željena teža: 52 kg roj. datum: 31.5.1984 barbi1: to je dietna juha v konzervi (sej bi si jo sama skuhala, sam sem luftarska študentka, ki ima govorne spretnosti bistveno bolje izoblikovane kot pa kuharske) in jo izdeluje ETA (sorry za reklamo). Ker vsebuje veliko zelja in zelenjave, ima ZELO malo kalorij in jo lahko poješ v neomejenih količinah (JE PRIPOROČLJIVO). pa tut kkšno kilco zgibiš. meni je všeč. in če bom s prvim vodnim dnem (KI GA IMAM V PONEDELJEK) res prišla iz 56,18 na 55 kg, potem bom nekej časa normalno jedla po tej dieti, potem si pa vzela nekaj dni za absorbiranje te juhe... lp, katarina katrin315

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

Zdravo Ponovno sem z vami-nami z vsemi svojimi pridelanimi kilogrami!!! (če drugo ne, se lepo rima a ne? ha, ha, ha.) Sedaj pa resno. Po enem letu se vam pridružujem z nazaj pridelanimi kilogrami. Po dieti, se nisem več "pazila" in sem lepo pridelala nazaj vso svojo imovino, pa še par gr več. Zato sem se odločila, da še enkrat začnem. Upam, da me boste ponovno bodrili, tako kot so me že lansko leto, da sem uspešno prestala skozi dieto. Jutri bo moj prvi dan. Moji podatki za tabelo so: Kraj: Ptuj Višina: 164 cm teža: 86 kg cilj: - 16 kg Roj. dat. 10.02.1964 Lep pozdrav vsem! Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 31. mar 2005 11:57:30

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

30. mar 2005 10:00

Ojla, pupe! Al vam raje rečem becike, ker se tako rade pasete (na regratu)? Ste tako prepričljive, da ga bom šla mogoče še sama nabirat, čeprav ga drugače ne obožujem ravno! Samo, najbrž ga bo prej konec, preden se jaz spravim na pašo! No, ja, dnevi so sedaj zaradi premaknjene ure že precej daljši, tako da izgovorov pač nimam kaj dosti, prav tako je daljši dan tudi za tek in ostale rekreativne dejavnosti. Delate kaj na tem Jaz se spet spravljam teči, pa sem čez praznike vsak dan ful hodila, tako da sem tek in telovadbo dala kar malo na stran, ni bilo časa in volje. Je pa super občutek, ko me po toliko dokaj hitre hoje nič ne boli, tako da je to dober znak tudi za tek, bi rekla. Maychi, ti že pridno tečeš, a ne? Jaz se bom za začetku najbrž držala tistega priporočila o regeneraciji telesa in bom tekla 3-krat na teden, vsaj z enodnevnim premorom, da se mišice vmes obnovijo in spočijejo. Mici_33, lepo pozdravljena in veliko uspeha v drugem krogu. Moram ostalim povedat, da je bila Mici-ka zelo prijazna in mi je pomagala pri prvih zadregah z uporabo Polarjevega merilca srčnega utripa, ki ga uporabljam za uravnavanje intenzivnosti vadbe. Sem zelo zadovoljna in tudi napredek je viden. No, ko smo ravno pri elektroniki, naj vam povem še tole. Po več kot enem letu sem si (nekajkrat) izmerila pritisk in imam precej nižjega kot prej, prej sem ga imela ponavadi okoli 120/80, zdaj pa ga imam okrog 100/65-70. Najprej me je kar malo zaskrbelo, potem pa sem pri navodilih aparata prebrala, da naj bi bile to nekje optimalne vrednosti. Bolj kot to, me pa veseli, da se je mojemu dragemu pritisk brez tablet - kot kaže - normaliziral (prej 140/90, sedaj 125/80), najbrž posledica spremenjene prehrane (ločevanje živil, ampak večinoma samo doma oz. kadar jeva skupaj, sadje za zajtrk in več vode), no ja, pa najbrž tudi rednejše rekreacije. Pravkar berem knjigo o dobrodejnosti pitja vode (Telo kliče po vodi), mislim, da jo je omenila tudi že Sy. Če imate čas, vam jo priporočam v branje, res je zanimiva. Majdad, jaz sem tista "nesrečnica" s pomanjkljivo knjižico, sem že poklicala na uredništvo in so mi obljubili, da mi že danes pošljejo nov izvod, tako da kar čimprej pokliči. Me mate zdaj dost, a ne? Encijan

neznan uporabnik

30. mar 2005 10:06

Katrin315 hvala za odgovor. Nič hudega za reklamo (ETA, saj grem namreč tja na razgovor za službo) Ali imaš digitalno tehtnico? Zanima me, če je kakšna med nami, ki se tehta tako zjutraj kot zvečer. bessybori drži se. Baje, da 5 dan nastopi kriza. Bomo videli. barbi1

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

30. mar 2005 10:14

Vipercat, naj te še jaz pohvalim, res si pridna. Glede objavljanja našega seznama imam pa dva predloga, morda se bo še katera strinjala. Tabelca je res vse bolj pregledna, še bolj pa bi bila, če bi seznam uredila npr. po imenu. Glede na to, da se bliža 100. stran foruma (to smo gobčne), bi ti predlagala, da tabelco objavi takrat in jo potem tam lahko tudi nekajkrat ažuriraš, stran si bomo enostavno zapomnile in se lahko še kdaj vrnile tja. Samo v razmislek... Lep dan! Encijan

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

30. mar 2005 10:15

Lep pozdrav! Poročam, da je bil moj 1. dan diete uspešen, zvilo mi je samo zvečer, ko sem si kuhala riž za danes, ampak sem zdržala in "povečerjala" 100 trebušnjakov. Počutim se super in spila sem celo liter in pol vode, kar je zame velik uspeh. Pozdrav vsem sotrpinom.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. mar 2005 10:23

ojla punce. vipercat, ti kr reci delodajalcem naj se nan naš forum za reference obrnejo. te bomo pohvalili! pa da nadomestiš moje vprašajčke: začetek diete: 30.03.05 začetni kilogrami: 57 kg željena teža 52 kg roj. datum: 23.1.77 včeraj sem kar fajn vzdržala sadni dan. danes sem na B. kar se tiče pa našega "zmenka" pa predlogov, da se dobimo na štajerskem na polpokritem prosatoru pa sami poskrbimo za hrano- vidim da se je ena ptujčanka prijavila. bo mi znala pomagat. jaz sem bila na ptuju 1x na točno taki lokaciji, smo meli piknik, neka jasa zraven ribnik, polpokrit prostor-terasa, sami smo si vrteli muziko, hrano smo si zorganizirali, da so nam jo skuhali iz enega turizma kuharji tam na licu mesta. mislim,d a se prostor lahko najame. zraven je odbojkarsko igrišče... samo predlog. najbrž pa je kej tak prosotr pod soncem tudi zastonj :/ lp vsem tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti