ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. mar 2005 10:26

Hojla! katrin 315,Medve ga bova pa skupaj pili,namreč tudi jaz imam rojstni dan 31.5,rojena pa sem leta 1970!O moji začetni in željeni teži pa ne bi govorila,ker se s tem ne obremenjujem,želim preprosto samo shujšati!Tako,da bodo pri men v razpredelnici bolj vprašajčki! Kaj je pa danes z sončkom.A se je že začelo aprilsko vreme? Tud men so tile prezniki samo želodček razdražli in zdej sem kar naprej lačna.Presneta reč! Pa sej ne vem,kaj mi je?Bolj ko se približuje nov začetek diete,bolj bi si nekaj basala v usta.Kot da bi se hotla najest vseh tistih stvari,ki jih potem ne bom mogla. Pa sej bo,se bom že vzela v roke.Sej ni nič hudga če še zdaj malo grešim,vem da me potem nobena prepovedana jed ne bo več premamila!Ne bom se kar tako predala,to pa že ne.Če se za nekaj odločim,to drži kot pribito! Ma,grem jaz po tist regrat! Adijo! Marjetka cvetka

neznan uporabnik

30. mar 2005 10:33

LP tabina vidim, da sva v istem rangu, obe bi radi izgubili 5 kg pa še letnik sva. Pa me zanima v kolikšnem času si si zadala stopiti te kilce. Rabim malo spodbude. barbi1

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

30. mar 2005 10:44

Ciao mačkice, Marjetka Cvetka: JAAAAA. Pili ga bomo! Ful ga bomo pili. Sam nisem še čist zračunala, kaj bo na moj rojstni dan na vrsti za jest. Jest bom takrat že pri koncu diete, tko da bom probala mal grešit... Aja, jest nimam nobene elektronske tehtnice, sem pa ugotovila, da je moja kljub temu dost natančna, ker kaže čist isto, kot pa tista v Zrečah v savni. Mi je čist všeč. Mam počasi občutek, da bom zmagala! No, upam, da bom! lp, katarinca katrin315

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

30. mar 2005 10:56

Hojla! Kdor pogreša sonček naj hitro k nam na obalo pride. Ampak kaj, ko ga danes samo skozi okno gledam. Ni časa za spomladansko martinčkanje. Do sedaj mi je uspelo spit 1,5l vode in sem na WC-ju vsakih 15 min! Enako kot na 1. vodni dan mi takooooo v želodcu ropota... Prejšnjič se mi je popoldan to umirilo, upam da tudi danes, da mi ne bodo vse stranke zbežale. Me pa za razliko od zadnjič, danes ni nič strah, da ne bi zdržala. Gremo delat dalje! tejčica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

30. mar 2005 10:59

Barbi1: veš, jaz imam digitalno tehtnico (imam celo 2 - ena kaže na 0,5 kg natančno, tadruga pa na 0,1 kg natančno, a je še lepo spravljena v škatli, ker je steklena, pa me je strah, da bi jo sine razbil). Tehtam se na 0,5 kg natančno, in to vsak beljakovinski dan zjutraj - vsaj tako sem prakticirala do zdaj in je bilo vredu. Celo 1x na dan se je brez veze vagat, ker ti vsak dan sigurno ne bo šlo dol, kvečjemu bo kakšne pol kile več po B dnevu. Zato ti lahko pade motivacija ali pa začneš manj vode piti, ker bi rada, da bi bila na tehtnici določena številka. A-a, brez veze. Nekatere punce tukaj se vagajo samo 1x na mesec, po vodnem dnevu. Meni se dopade moja varjanta, ker se posadnem dnevu vse spuca ven in imam takrat sigurno manj kg. Mimogrede, včeraj sem ponovno začela, imela B dan. In nisem mogla počakat do S dneva, ker se že danes počutim bistveno bolje. Zelo sem bila vesela, ko je bilo na tehtnici 1kg manj. Juhuhu! No, zdaj pa v Ljubljano na predavanja! Sy

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

30. mar 2005 11:01

Tejčica, na vodni dan se lahko pije zeleni čaj - do 1,5 litra. Po mojih izkušnjah ful umiri lakoto in boljše se počutim po njem. Lp

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

30. mar 2005 11:44

Hej, vodenke, občudujem vas!!! Kar tako dalje. Sy, jaz imam digitalno tehtnico - na 0,1 kg natančno. Pa se ne stinjam s tabo. Jaz se vagam vsak dan sproti. Pa mi ne pade motivacija ker bi pokazala 0,1 kg več kot prejšnji dan. Pa tudi niti ne pomislim, da bi zato spila manj vode. Verjetno je pač to stvar vsakega posameznika. Meni je malo padla motivacija, ko se 1 teden ni premaknila, pa še tako pridna sem bila med prazniki... Eh, bo že. Punce, pridne bodite, jaz pa grem malo pospravit, moj mali je končno uspel malo zaspat. petrusha

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

30. mar 2005 11:47

Punce, ful dobr predlog za piknik ste podale. Upam, da ga bomo uresničile! To bomo plesali!!!! Moja knjiga je pa čist o.k. Vse strani štimajo! Včeraj sm si ravno pred ploho nabrala polno vrečko regrata in zdej se mi že kr učke svetijo in komaj čakam, da ga napadem. Saj bo kmalu poldan ura! Vipercat, SUPER si!!!! Vse pohvale za tabelo še z moje strani. Zdaj ti res ne more biti dolgčas. Sicer sem tudi jaz brezposelna, sam imam dva otroka, fanta, svoje gospodinjstvo,.... in veš koliko časa imam prostega. Ej, pri nas je pokukalo sonce. Supr, bova z malim lahko šla ven. Celo dopoldne je bil tako tečen, ko sva bila noter da je bilo joj. Zunaj bo boljše! Čau kokos

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

30. mar 2005 11:56

Tudi od mene vse pohvale za vipercat! punce, ki imate sonček - ali ga lahko malo razpošljete naokoli? Darchy

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

30. mar 2005 12:05

no hvala,hvala!!! najprej olina vso sreco na razgovoru!!! aja pa na vodnem dnevu tudi tabina tvoj predlog se mi zdi super!!! imas moj glas. pod streho damo lahko ogromno mizo nak atero se zlaga vsa hrana ki jo preinesemo s seboj in a seveda pijaca, pa se odbojko bi lahko igrale. za prostor pa mislim da bi rade volje vsaka nekaj prispevale a ne punce? no moja malenkost bi iz ljubljane takoj prisla, ce hocete tudi par ur orej da vam pomagam pri organizaciji!!!!! lep pozdar vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti