ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

29. mar 2005 11:59

O, hvala Lisa. Danes ste mi punce pa že tako polepšale dan, da bom še kar ponosna nase postala. Končno se čutim opaženo. Saj vem, včasih sem smotka. Hja no, tisto o lepoti pustimo. Centimetri so pa res enako v minusu, kot so bili. Razen trebuh imam napet kot slon! Darchy

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

29. mar 2005 12:28

evo še mene, sem se trudla prebrat vse. pa na koncu niti ne vem, komu vse mroam čestitat. zato kar čestitam vsem, za diplome, za dojenčke, za zaključeno dieto, za vztrajnost pri 3 md, pa nekdo je imel včeraj roj dan, tisti še posebej. saj me sram, ampak tako se gužvam med službo še s tem forumom, da preprosto goltam besede, na koncu ostane samo REGRAD, REGRAD, REGRAD. ja jaz ga mam tudi. danes em začela znova. nov krog, čeprav danes sem blolj postna- sem na sadju. bo regrad ohne alles, jutri z jajcem in pojutrišnjem s krompirjem... saj ne vem al ga raje jem ali nabiram. samo tako me pomirja ta paša :)) danes sem se premrla podolgem in počes, pa bomo vidli kaj bo. je pa res, da sem obtičala na 57 kg, kar je kar presenetljivo glede na to da sem zadnja dva tedna jedla kot da za 3md nisem nikoli slišala.... torej. kondicijski treninga je začel. punce, veselim se 11. 4 ko s skupnim štartom tečemo minus kilcam naproti. Če mi le v službi ne bodo volje z živci vred pojedli.... mejte se, tabina

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

29. mar 2005 12:59

Marjanca, zdej je pa tud pri nas končno pognal regrat. Popoldne grem v akcijo, saj dopoldne, ko sva z malim sama doma, ne morem nič. Star je komaj eno leto in ga briga za moj regrat. Sam da se mi vreme ne pokvari, da ne bo začelo kaj zalivat. Držte pesti! kokos

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

29. mar 2005 13:40

Ker se nas je čez praznike očitno kar nekaj pregrešilo, me zanima, kaj storiti. Danes vodni dan, ali normalno s tekočim dnem naprej ???? Ampak, kljub grehu se krasno počutim in mi ni nič žal. Saj je danes že 69 dan in bera dieta kar spodbudna. Hvala za odgovor in veselo do uspešnega konca vsem hujšarcam. AURA

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

29. mar 2005 13:44

lep pozdrav vsem, zdaj sem se vam tudi jaz pridružila... se že 3 mesece odpravljam ponovno na to dieto, pa nikakor nisem imela dovolj volje... zdaj pa moram - zares, da bom do poletja spet lepa... in šlank... :)) upam seveda, na vašo podporo in morda tudi kakšen dober recept... :)) sicer pa je danes moj drugi dan in je škorbni dan.... lp, Studentka1

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

29. mar 2005 13:58

Marjanca45, zdaj sem pa resnično začela uživati, danes sem šla s psom ven regrad nabirat in mi je prav pasalo. Bi mogla vidit kako arsi miške koplje ven iz lukenj pol ma pa pravo pogostijo. Naj še kot zanimivost povem da sem po koncu diete mela 59 kil zdaj jih mam pa 58 ( od kar sem iz bolnice) trebušček je pa večji kot pred dieto. Ga prav s ponosom vsem pokažem. Tašča je pa tud tolk vesela, pa ponosna. No pa držte pesti zame ker bom po vsej verjetnosti naslednji mesec že začela delat (nova služba), se že tako veselim. lep pozdrav vsem nalin

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

29. mar 2005 14:40

Pozdravljene moje drage dame, po nekaj prekinitve se ponovno vključujem v sistem diete. Start danes- za tri mesece. Moram pa povedati, da sem se ves čas prekinitve držala dopoldanskega sadja. Ene dve kilci sem šla gor,a vseeno ostala na -10 kg. Tako da grem sedaj novim desetim kg naproti. Ja še zmerit se moram. LP Bom več sem gor hodila, da bom imela moč, čeprav se mi dozdeva, da bom zbolela- počutje je zelo slabo, boli me grlo. mici_33

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

29. mar 2005 14:44

Hojla drage dame!!! Par dni me ni pa ste toliko napisale,da si bom mogla vzet kar dopust za branje.Kolikor sem uspela prečekirat ste bile bolj ali manj pridne .Je vsem za čestitat ,saj praznične skomine so trajale kar dolgo.Tiste ki ste malo bolj grešile ne se sekirat,ker sama nisem pretirano grešila, na tehtnici pa se zelo pozna.Letos je šel mimo mene velikonočni zajtrk,nisem dala ničesar prepovedanega v usta razen mali košček oblata,lepo mirno in zadovoljno sem grizljala 2 jabolčka,kosilo in večerja pa po predpisih v znamenju Š.Včeraj na OH dan je bilotudi do kosila vse OK.Dve uri po kosilu pa sem si že privoščila večerjo,potico- tri kose zraven pa še skodelo bele kave brez sladkorja.Zjutraj mi je tehtnica pokazala 1,5 kg več, čeprav sem grešila v mejah dovoljenega ,le pri količini sem pretiravala in pavzo med obroki skrajšala.Verjetno je + zaradi večjega vnosa vode ker po potici sem pila kot žolna,odvajala pa skoraj nič.Tako sem naredila zraven še test kako striktno se je zreba držat navodil.Vest me pa prav nič ne peče ,do zdaj sem se 100% držala to pa je bila moja Velika noč.Danes sem sadna, jutri pa moj 1.vodni dan.Tejčica, si bova nazdravljali z dooobroo vodico ,juhuhu?!!!! No drugače pa imam tudi jaz isti sindrom kot ti Zajčica,da ko ustvarjam dobrote in vse okoli mene diši in se masti,imam občutek kot da jih jem sama,saj jih v bistvu res z očmi in nosom!Drugače pa tudi jaz zelo uživam v pripravljanju le teh, domači pa so se pričeli pritoževat,še posebej hčerke,da jih bom preveč poredila,tako da ne vem če bo šlo tako naprej na dolgi rok.Pa tako lepo diši po kruhku ko ga pečeš doma. Prav lepo pozdravljeni vsi novi med nami , pa polno veseljal in čim več izgubljenih kg. lep pozdrav vsem skupaj maza Sporočilo je spremenil(a) maza dne 29. mar 2005 14:52:13

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

29. mar 2005 14:45

Pozdravljene "šlonkarce" Tako namreč pravijo pri nas tistim, ki so vse šlank in lepo grajene. Torej, kaj naj napišem. Šibka sem, to že veste in kar takoj naj priznam, da sem se tri dni mastila z mesom. Čisto se mi je utrgalo in šunka je kar grmela vame. Šunka in jajca, če sem čisto odkrita. Tako sem se nabasala s temi dobrotami, da če bi se danes urezala, bi namesto krvi kar šunka ven pogledala. In še nekaj naj vam priznam, čisto nič nimam slabe vesti. Nisem se namreč nažirala in odpovedala sem se marsikateri dobroti, privoščila pa sem si beljakovin in si tako potolažila trimesečno željo po mesu in nečim konkretnim. Sem pa danes na sadju in jutri bom imela vodni dan, da se vsaj malo sčistim. Dieta gre h koncu in če sem čisto odkrita, sem tega zelo vesela. Nadaljevala bom "po svoje", saj mi druga Rinina knjižica ni preveč po volji. Verjetno sem preveč pričakovala in razočaranje je bilo kar veliko ko sem jo odprla in začela prebirati. Pri meni bo pelo meso in zelenjava oz. solate, vsak ponedeljek pa bo sadni dan. Želim si, da bi se uspela disciplinirati in vsaj enkrat mesečno izvesti vodni dan. Tudi sama sem le preletela o čem ste tako pridno pisale preko praznikov. Kaj je katera napisala ne vem, povedati pa vam moram, da je moja mama stara čez 70 let in se je lotila hujšanja po 3MD. Po dveh mesecih je morala dieto prekiniti, ker je PREVEČ SHUJŠALA!!!! Zdaj je zmerno in je zelo zadovoljna z uspehi. Mislim, da ženska nikdar ni toliko stara, da bi je ne skrbel njen videz. Leta hitijo, telo ne zmore več ... verjemite, v glavi pa ostanejo iste želje in hotenja kot pri 40ih. To lahko potrdim tudi sama, saj se pri 42 velikokrat zavem, da se počutim veliko mlajšo. Šele telo me opomni, da ne morem več toliko ponočevati, toliko plesati ali teči kot mlada srnica :o)). Pa še nekaj, vsaka čast, da nas spravljate skupaj. Če sem si prav zapomnila je to Vipercat. Hvala ti za ves tvoj čas in trud. Mislim, da navkljub pregovornem slovenskem značaju, tukaj dokazujemo prav nasprotno ... držimo skupaj in pomagamo drug drugemu. Takole, na hitro sem poročala o svojih grehih in dobrem počutju, zdajle pa hitim naprej po delu. Ostanite še naprej tako prijetna družba! Lep dan vam voščim Marina5

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

29. mar 2005 14:59

Ojla ! Vidim, da nas je kar precej takih, ki danes začenjamo z dieto. To mi je zelo všeč, ker bomo lahko ena drugo vspodbujale, da ne bi prehitro obupale. Mici_33 kako to, da si že nazaj? Ali so minili že trije meseci odkar si končala prvič? Picika kje si ? Kako kaj ti napreduješ ? Se slišimo. Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti