29. mar 2005 14:45
Pozdravljene "šlonkarce"
Tako namreč pravijo pri nas tistim, ki so vse šlank in lepo grajene. Torej, kaj naj napišem. Šibka sem, to že veste in kar takoj naj priznam, da sem se tri dni mastila z mesom. Čisto se mi je utrgalo in šunka je kar grmela vame. Šunka in jajca, če sem čisto odkrita. Tako sem se nabasala s temi dobrotami, da če bi se danes urezala, bi namesto krvi kar šunka ven pogledala. In še nekaj naj vam priznam, čisto nič nimam slabe vesti. Nisem se namreč nažirala in odpovedala sem se marsikateri dobroti, privoščila pa sem si beljakovin in si tako potolažila trimesečno željo po mesu in nečim konkretnim. Sem pa danes na sadju in jutri bom imela vodni dan, da se vsaj malo sčistim.
Dieta gre h koncu in če sem čisto odkrita, sem tega zelo vesela. Nadaljevala bom "po svoje", saj mi druga Rinina knjižica ni preveč po volji. Verjetno sem preveč pričakovala in razočaranje je bilo kar veliko ko sem jo odprla in začela prebirati. Pri meni bo pelo meso in zelenjava oz. solate, vsak ponedeljek pa bo sadni dan. Želim si, da bi se uspela disciplinirati in vsaj enkrat mesečno izvesti vodni dan.
Tudi sama sem le preletela o čem ste tako pridno pisale preko praznikov. Kaj je katera napisala ne vem, povedati pa vam moram, da je moja mama stara čez 70 let in se je lotila hujšanja po 3MD. Po dveh mesecih je morala dieto prekiniti, ker je PREVEČ SHUJŠALA!!!! Zdaj je zmerno in je zelo zadovoljna z uspehi. Mislim, da ženska nikdar ni toliko stara, da bi je ne skrbel njen videz. Leta hitijo, telo ne zmore več ... verjemite, v glavi pa ostanejo iste želje in hotenja kot pri 40ih. To lahko potrdim tudi sama, saj se pri 42 velikokrat zavem, da se počutim veliko mlajšo. Šele telo me opomni, da ne morem več toliko ponočevati, toliko plesati ali teči kot mlada srnica :o)).
Pa še nekaj, vsaka čast, da nas spravljate skupaj. Če sem si prav zapomnila je to Vipercat. Hvala ti za ves tvoj čas in trud. Mislim, da navkljub pregovornem slovenskem značaju, tukaj dokazujemo prav nasprotno ... držimo skupaj in pomagamo drug drugemu.
Takole, na hitro sem poročala o svojih grehih in dobrem počutju, zdajle pa hitim naprej po delu. Ostanite še naprej tako prijetna družba!
Lep dan vam voščim
Marina5