ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. mar 2005 10:34

Hojla! Nastja1 seveda boš zdržala,zakaj smo pa mi tukaj.Da ta spodbujamo in držimo pesti zate! Moja knjigica je čisto vredu,ti Enicijan jo pa čimprej pošlji nazaj in jih pošteno okregaj! Ja,ja prazniki,ti pa niso na roko nam hujšarjem.Presneto,pa še zdaj polno dobrot v hladilniku,kar noče jih zmanjkat.Včeraj sem si kar naprej nekaj bulala v usta,danes nisem pa še nič jedla,sam zato,ker se bojim,da bom potem spet nenasitna. No,pa sej bo,do 11 aprila bom stvari vzela v roke in pol me nobena stvar ne premami več. V službi sem sodelavkam že obrazložila,da ponovno štartam z dieto in jih prosila,naj mi ne ponujajo prigrizkov.Če se za nekaj odločim,to drži in nič me ne bo odvrnilo od zastavljene poti.No,upam,da res ne,nikoli pa ne veš kaj se ti lahko pripeti. No mejte se lepo! Marjetka cvetka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

29. mar 2005 10:44

Encijan, a tako, potem pa res čimprej zamenjati zadevo. Moja knjižica izgleda ok. Lisa, jem večinoma doma. Nadaljevati? Hmmm...kdaj kasneje pa? Saj veš, da se iztekajo zadnji dnevi... Ta teden moram zaradi določenih okoliščin še fitnes izpustiti,...A bo to pomenilo, da bom na istem, kjer sem začela? Domača vadba ima namreč manjši učinek... Darchy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. mar 2005 10:48

Živjo! Tudi jaz sem se opogumila in stopila na tehtnico, pridelala sem 1 kg . Sicer pa, kdo bi gledal nazaj, treba je gledat naprej in rešit nastalo situacijo. Jaz imam danes B dan, ki bo verjetno bolj Sadno-zelenjavni, le enemu obroku bom dodala jogurt (EGO), da se čimprej spraznim in vidim dejansko nastalo škodo. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

29. mar 2005 11:04

Živjo! JOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJ ti presneti prazniki!!!!!!!!!!!! Z dragim sva odšla čez praznike na vikend na morje in sem mislila sama pri sebi, moram it čim dlje od doma, da se ne bom prenažirala, pa je bil na morju isti šmorn! Sploh si ne upam stopit na vago , mislim si, da sigurno je šla 1 klila gor če že ne kaj več! Pismo sem jezna sama na sebe! Danes imam pa za kazen samo sadni dan in mislim da ga bom jutri tudi imela! Barbolinka

Neti  

član od: 18.2.2005

sporočila: 4

29. mar 2005 11:10

Živijo! No, tudi jaz sem se (pa čeprav že na začetku) prekršila. Na sadni dan sem pojedla nekaj smokijev, na beljakovinskega pa zvečer čokolado in bonbone. Hja, se zgodi. Ni smisel diete, da se vsemu odrečeš, potem pa se po dieti nažiraš. Jaz to dieto vzamem kot dolgoročen projekt, zato se tudi prehranjujem s prekrški. Na OH dan si namesto tortic raje privoščim solato, dušeno zelenjavo ali kaj podobnega, ki mi je všeč in ta dan pogrešam. Preberite v knjižici: če se prekršite, glavo gor in naprej. Vsak izgubljen kg je pomemben. Torej punce, glavo gor, kile dol, pomembna je pozitivna motivacija. Neti

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

29. mar 2005 11:15

hej punce - čudna stvar. opazila sem, da me ful "zadovolji", če kuham za ostale. če ful pečem in kuham same dobre stvari itd. itd. ... očitno si vsako stvar tko predstavljam, da je skor isto kot če bi jo pojedla. torej, če sm lačna, moram hitro jit nekaj spečt al pa skuhat za ostale ... in to me poteši a se to še kateri dogaja? Zajčica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. mar 2005 11:23

Hojla! Najprej čestitke tistim ki ste uspešno prestali te praznike. Res imate voljo. Jaz nisem bila preveč pridna. Lomila sem ga v nedeljo in včeraj. V nedeljo sem zajtrk še uspešno prestala ob sadju, pri kosilu pa ni šlo več. Včeraj pa mi niti sadja ni uspelo jesti. Na tešče sem pojedla 2 kosa potice in me je tako žolč zvil da sem mogla takoj tableto vzet. Danes sem vsa v strahu stopila na tehtnico in ugotovila da sem pridelala 1 kg. Ni kakšne velike panike, saj imam danes sadni dan jutri pa 2. vodni dan, tako da upam da se uspešno sčistim. Nimam pa slabe vesti zaradi vse te praznične hrane. Ko sem se včeraj odpravljala od mojih domov, mi je mami ponujala za sabo šunko in potico, ampak sem raje zavrnila. Če bi vse to imela doma ne vem kako bi speljala naslednja dva dneva, saj moj ne je ne šunke in ne potice in bi vse ostalo meni. To pa ne! Darchy, gotovo boš ta nova dva kg hitro izgubila. To je samo zaradi večje količine hrane in ko se črevo spuca boš hitro na prejšnji teži. Vztrajaj še teh par dni do konca. Pa še glede tvojih izgubljenih kilogramov. Ti zelo veliko hodiš v fitnes in najbrž se ti je telo zelo preoblikovalo in si pridobila mišično maso. Saj vemo da so mišice težje od sala. Petrusha, ne sekiraj se če čez praznike nisi nič izgubila, boš izgubila v naslednjih dneh. Včasih mine tudi kakšen teden, pri nekaterih tudi mesec, ko ni sprememb, kljub temu da se diete držiš. Telo ne more ves čas enakomerno izgubljati kg. Žogica, bravo za odločitev o začetku 3MD pa seveda da boš čim prej na cilju. Pozdravček vsem. tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

29. mar 2005 11:33

Petrusha, popolnoma te razumem, saj bo. Tvoja pridnost se bo opazila dan ali dva kasneje. Saj veš, da je trud vedno poplačan, čeprav ne takoj. Držim pesti zate. Encijan, hvala za opozorilo. Knjižico sem že večrat pregledovala in ugotovila, da se moramo še dalje držati nekega reda, čeprav ni tako strog. Enostavno po domače povedano: ne smemo se povsem spustiti iz vajeti. Vsem, ki so začele te, dni želim veliko uspeha. riba-ribica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

29. mar 2005 11:37

Tejči, thnx za tolažbo. Res je, telo se mi je preoblikovalo, malo več je mišic, malo manj špeha. Ampak je pa tako hudo, ko stopiš na vago, pa plus. Saj ne bi bila tako žalostna, če se ne bi zavedala, kako dolgo sem potrebovala, da so šli 4je v minus! Dva v plus pa v šusu! Darchy

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

29. mar 2005 11:40

Se strinjam s Tejčico - tisti, na hitro pridobljeni kg, gredo navadno tudi hitro dol. Običajno zadošča, če paziš dan dva. Zato je treba z jezo kak dan še počakat. Petrusha, jaz na začetku sploh nisem hujšala - še zredila sem se. če ne bi bilo Rožice, bi poslala vse skupaj k vragu. No, pa nisem in ni mi žal. Najbolje da pozabiš na tehtnico in se samo držiš načrta. Ni vrag, da ne bi bilo uspešno! Darchy, kaj pa cm? Po moje si ti tako strenirana, da na videz izgledaš lažja in lepša! Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti