22. mar 2005 18:39
Pozdravček, drage moje. Kolk vas je! Ne vem kako bo kaj to šlo, če boste vse suhe. Slovenija je majhna, Slovencev je malo, če bomo pa še suhi, nas pa ne bo nikjer za najdet!! Marjanca45: kako lepo mi je, ko preberem, da me pogrešaš. Misliš, da bo trebušček bolje stal, če raztegneš smejalne mišice? Ko bi le!! Jaz se rada smejem, trebuh mi pa vibrira, še dolgo potem. Še dolgo potem..... se sliši kot pravlica. JA! Nekoč, nekje, za sedmimi gorami, sedmimi................................. je živel moj trebušček. Ta trebušček je lepo, brezskrbno živel v varnem okolju, dokler zlobna lastnica ni odkrila 3 mesečno dieto. VENDAR otroci, brez skrbi! Tudi trije meseci mu niso prišli čisto do živega. NE! To je pravljica v nadaljevanjih. Drugi del - (pričakujem tragi-komedijo in dramo) se prične v aprilu! Ne zamudite! Marjanca45, kje pa pravzaprav si ti? Meni gre podietno prav O.K. Malo so kg padli, sedaj pa mi niha 0,5 kg plus ali minus. naj povem vsem, ki se bojite končati dieto, da ne gredo kg tako hitro nazaj. Potrebni so meseci in ne tedni. Jaz grešim že tako daleč, da čedalje več zajtrkov ne jem sadja. Pravzaprav zadnja 2 tedna sploh ne. Pa ni krize. Opazile boste, da se tehtnica ne premakne, ko pa grešiš (in to ne samo majčkeno) gredo pa kg dol. Noro! Vem! Pa nisem edina, ki se ji to dogaja. Je pa res, da ne smeš nadaljevat grešno. Po pameti. Vsaka se bo naučila delati s svojim telesom. Imejte se!! Pa velika jajca vam želim. francka