ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

22. mar 2005 9:18

Neti, dobrodošla v 165 klubu. Brittney, pasu ne boš zožala samo z delanjem trebušnjakov. trebušnjaki krepijo mišice, ampak potem morajo biti te mišice aktivne, da topijo maščobo, s katero so obložene. Jaz sem sedaj ful pametna, imam pa sama enak problem. Sicer vem, kako se ga reši, sam nisem najbolj pridna. zadeva je taka, da je pač treba pazit pri prehrani in kot si že sama rekla, izvajati neko aerobno aktivnost (tek, npr.). Poizkusi npr. na en sadni dan naredit malo večje število trebušnjakov in potem še tečt, pa se poglej v ogledalo naslednji dan, ali pa se izmeri! trebuh ne bo nič več napihnjen kot pri dojenčku, to je zradi aktivnosti, ki si joizvajala in zaradi majhnega kaloričnega vnosa. Veliko uspehov vsem, Darchy

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

22. mar 2005 9:19

muci, rožica- nameravam se pridružit puncam 11.4, samo pač po veliki noči začnem. takrat so učinkio slabe vesti prenažrtja za veliko noč najmočnejši, pa še post je. tako da sem 29.3. na sadju, 30.03 pa na B. se vidjamo ko hujšamo :) tabina

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

22. mar 2005 9:25

Dober dan punce, No jaz sem imela včeraj vodni dan, Kot sem že rekla mi je blo tko slabo da mi je hodlo na bruhanje, in sem prišla domov in sem si rekla pa bom spustila vodni dan in imela naprej B dan, Tako sem si podušila bučke mal čebule mlade zraven ugriznila in malo mozarele in kaj se je zgodilo, Še bolj mi je šlo na bruhanje tako da sem vse v školjki pustila, Ne vem kaj je blo ampak nič dobrega se ni dogajalo z mano še naprej mi je blo slabo, ...no kljub temu itak nisem nič zadržala v sebi izgubila eno kilo. No vsaj danes mi je manj slabo , upam da bo ok lep dan bambola

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

22. mar 2005 9:34

Brittney in Vipercat , tudi jaz sem danes z vama na sadju, ne čisto po programu, ampak včeraj na Š dan sem bila (prvič med celo dieto) že v službi tako lačna, da sem potem, ko sem zaključila s sadjem, pojedla še eno žemljo in ker nisem imela nič drugega še eno 10g Milko iz zlate rezerve (ni bila namenjena meni), doma pa potem 2 krožnika zelenjavnega ričeta (je bil tako dober!!!) in čez kako uro še nekaj keksov, tako da mi danes OH pač ne pripada več. Razmišljam, da bi bilo morda spet dobro začeti hoditi na malico oz. kosilo, zdaj bo že več kot eno leto, odkar v službi jem samo sadje; vsaj tako se mi zdi, da me prepričuje moje telo in najbrž ga kar prav razumem. Bliža se mi konec 3MD in se vrtim tam okoli ciljne teže, tako da se nimam kaj pritoževati. Danes grem popoldne še malo teči, da malo prej skurim tiste dobre pol kile, ki sem jo včeraj pridelala. Lep pozdrav vsem tistim, ki šele začenjate, le pogumno in ne prehitro obupat; vidim, da je klub 165cm dobil še 2 novi članici, no, saj jaz nisem zraven, mi manjkajo 3cm... Marjanca45, a si že nazaj? Malo te pogrešam! Encijan

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

22. mar 2005 9:35

Maychi, eno vprašanje - praviš, samo sladkorja neeeee! Zakaj? Sladkorja se izogibam kot hudič križa, ampak če imam izbirati med ščepcem naravnega in med s kemijo "oslajeno" tableto, vedno raje vzamem sladkor Tudi Montignac svari pred sladkornimi nadomestki, ki naj bi na trebušno slinavko imeli enak učinek kot sladkor. Danes nekaj na to temo piše tudi v Oni. Jasno pa je, da sladkor šparam za OH dan - ampak kocka zanesljivo pomaga pri kakšni slabosti in glavobolu na postne dni, preverjeno. Sicer pa nisem imela občutka, da sem bila kaj ostra, bolj ostre so bile reakcije. Je pač tako, da sem "stara shujševalna mačka" in iz lastne zgodovine poznam kup zagovorov in opravičil človeka, ki si želi nekaj storiti zase, ampak mu manjka majčkeno volje. Saj sama nisem nič boljša - tole dieto sem morala začeti dvakrat - prvič ni bil "pravi dan". Lisa

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

22. mar 2005 10:16

Lep pozdravček vsem. Evo še ena sotrpinka: danes je moj 6. dan. 3D, seveda. Rada bi izgubila čim čim več, saj sem tukaj med težkokategorkami: 162cm in sem začela z 87,5 kg. GROZA!!! Sicer bi me naj opravičevalo dejstvo, da imam zraven sebe 4 mes sončeka, ampak... me ne. No ja, rada bi prišla vsaj pod 70 - upam, da mi bo uspelo. Julija se namreč poročim, pa bi rada zgledala vsaj kolko-tolko v obleki... Sem pa opazila, da ste vse takooooo dobre volje in se tako podpirate, da sem se vam enostavno mogla pridružit. Aja, pa do sedaj sem šla dol 2 kg. Upam, da bo šlo s takim tempom naprej... petrusha

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

22. mar 2005 11:24

Petrusha, ti si pa ena od tistih, ki se mi pa vseeno smilijo! Ampak nekaj pa tudi drži - če dojiš in se ukvarjaš z mulčkom, je tvoj dan tako naporen, da bo tudi dieta močno "prijela". A si se posvetovala z zdravnikom o njej? Pri mladih mamicah se ni igrat s temi stvarmi. Resnično upam, da ti bo uspelo izgubiti veliko kilogramov - pa ne samo zaradi poroke, predvsem zaradi zdravja! Lisa

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

22. mar 2005 12:04

Žal več ne dojim!!! Mleka nimam več od takrat, ko sem se nehala prenažirat: po porodu sem imela 81 kg, pol pa samo gor! Ko sem pol stopla na vago, me je skoraj kap. Pa sem nehala jest sladko pa kruh, pa učit sem se začela za izpite, pa mleka več ni bilo. Zato sem se zdaj odločla za dieto. Ko se pogledam v ogledalo, mi je slabo, pa križ me boli pa kolena pa kaj jaz vem kaj še vse... Pa bo že. Upam, da bom v tem krogu prišla do 70, potem pa še 1x jeseni... Bo že. Pa lep pozdravček vsem sotrpinkam, jaz sem zdaj komaj pri zajtrku (jabolko), je danes moj mali naporen... zobki pa to. petrusha

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

22. mar 2005 12:31

Pozdravljena Petrusha! Želim ti veliko sreče in malo kilogramov. Velilki sva enako, samo da sem jaz že precej shujšala. Tudi ti boš kar hitro, saj imaš "v kaj" shujšati. Težje je tistim, ki želijo samo nekaj kilogramov spraviti dol. Mi težkokategorniki tukaj dosegamo opaznejše uspehe. Sploh pa, naj vsak shujša, kolikor želi, samo ne toliko da konča v bolnici zaradi anoreksije. riba-ribica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

22. mar 2005 12:51

Petrusha, le pogumno! Tud jaz sem imela enkrat par let nazaj toliko kg kot si jih imela pred par dnevi in to pri enakih cm (ha, a ustanovimo še klub 162 in delamo konkurenco 165-kam?), samo takrat jaz še nisem slišala za 3MD in sem se s kg mučila kar tako na pamet in je pri meni trajalo kar lep čas, da sem prišla do 72 in potem do 56, kjer sem zdaj. Je pač nekaj časa trajalo, da sem odkrila ločevanje in sadne dopoldneve, potem pa je stvar stekla in potreben je bil seveda tudi tisti KLIK v glavi. Se namreč dobro spomnim, da sem o ločevanju B in OH in o hujšanju na ta način slišala že na eni večerji dolgo preden sem sploh dosegla svoj maksimum, lahko rečem da 10 let nazaj. Ampak kliknilo mi pa takrat na žalost še ni! V glavnem, uspešno hujšanje, pa ne obupat, če se vmes malo ustavi... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 22. mar 2005 13:00:15

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti