ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

23. mar 2005 14:43

pristavim psikrček. čeprav za evidenco ne bo lih. kr me sad vidiš sad me ne vidiš (na hujšanju). ampak od 30.4. pa bo. torej za evidenco: tabina-okolica MB 28 let 163 cm začetna teža (najbrž bo kr tu nekje, lahko pa pustite do navedenega datuma odprto) 58 kg sicer pa prvi krog iz leta 2003- iz 64 na 55 kg. torej cca -10. punce, jaz si sicer za svojo evidenco raje merim obsege, me čist demotivira to, ko berem kako hujšate po kilo na teden , jaz pa 14 dni ne ganem tehtnice... lp, glavni sta. :) tabina

Neti  

član od: 18.2.2005

sporočila: 4

23. mar 2005 14:53

zdravo. Moje podatke sem že sporočila, pa vseeno 165/68 , starost 32, okolica Ljubljane. Začetek hujšanja: 20.3. Kakšen bo napredek težko rečem, pravzaprav nič ne pričakujem. Neti

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

23. mar 2005 15:11

Bambola Let: 32 Začetek Hujašanja: 21/02/05 Začetna teža : 62,5 Kg Višina: 161 Sedaj teža : 57,5 Kg bambola

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

23. mar 2005 15:21

Punce,kar korajžno naprej. Vse si bova zapisali in posredovali končne podatke. Bo pa potrebno še par dni počakat, da se vse javite. Recimo do nedelje? Bo predolgo? Čakamo na domači recept proti celulitu. Juhu Aknirad-bombica

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

23. mar 2005 15:22

No, končn mi je uspelo vse prebrat. Punce js vas komi dohajam. Ste pa pridne. Dobrodošle vse nove in čestitke vsem za uspehe! Lisa, tud js sm v klubu tavelikih - 176 cm. Francka, tud men se včasih dogaja da grejo kile po grehih dol. Najbolj pa mi odgovarja OH dan. Kadar jem za kosilo testenine s paradižnikom in TUNO, za večerjo pa sladkarije, mi gredo kile vedno v minus. Ravno to sm jedla včeraj in danes ne boste verjele: -2 kg. Človek kar težko verjame kaj vse se dogaja v tem našem telesu. Js sm pa dons komi 8 regradov našla. Ne vem zakaj tolk počas raste. Sm kr mal . Tok bi ga že rada jedla. Pa še moji podatki za srečanje: kokos, Trbovlje, hujšanje od 18.10.2004 do 16.1.2005, zgubila 30 kg, velika 176 cm, stara 31 let. kokos

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

23. mar 2005 15:39

Drage moje, kako? Sicer sem vam že zaželela velika jajca, kar je pomenilo, da se nekaj časa ne mislim javit, pa mi je vseeno ratalo. Najprej, Katrin: Pogumna ženska si. Očitno si ne predstavljaš, da za vsakim sporočilom stoji deklina, ki ni glih majhna. Za tem sporočilom naprimer, je kar ornk baba! Si predstavljaš, da te najdemo? Raje kaj hitro povej kam prilepim znamko in paket s celolitom pošljem čim dlje. muci, jaz sem iz Ljubljane, pa bi se me našle na eni DOBRI, DOLGI, topli ali hladni vodi. Kaj praviš? Predvsem pa ne pozabite name v drugi rundi. Kaj pomeni, da začenjate 30. 3.? Saj, meni je prav, samo odločite se 11.4. ali 30.3. Jaz moram namreč drugi del pravljice za napisat. Če mi bo to ratalo, mi bo pa res kot v pravlici. Sam ne vem, kaj se bo zgodilo z joškami. Že zdaj so bolj tingu, bingu. Jaz sploh ne smem it tekat brez DOBRGA modrca, ker lahko pridem nazaj domov pretepena po obrazu. Vam povem: moje joške so povsod! Predstavljajte si kmečkega psa, ki je privezan s špago na en kol. Potem pa teka v tistem krogu. Nekaj tazga so moje joške pri teku. Vsepovsod! Pa še nekaj, da vprašam ta suhcene: kako hudiča sedite pri mitu dalj časa? Mene, odkar sem izgubila mojih 30 kg boli rit ko hudič, če dalj časa sedim. Pol se pa prestalvljam z ritnice na drugo. Vam povem mal čudno izgleda, še posebno če delaš z ljudmi. Bog vedi kaj si ljudje mislijo: bog ne daj, da mislijo, da me srbi tam spodaj! Spet sem zabluzila. Punce, ustavit me bo treba! Nakladam, ko tavelika. (pa saj sem velika - HA!) Prav lepo vas pozdravlja, na sedežu migajoča, francka

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

23. mar 2005 15:55

Moja statistika: lkc - Mateja, Ilirska Bistrica, 158 cm, 39 let, začetna teža 60 kg, sedaj 54,5 kg, začetek 3.1.2005 LP lkc

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

23. mar 2005 16:02

Ciao, mačkice, madonca, ste pa res zainteresirane;) Bom napisala, kar sem obljubila. Francka: hvala za vzpodbudne besede! jih rabmo še precej da bomo suhe pa lepe pa taprave mačkice! torej: CELULIT (da ne boste kupovale revij, k tm bom to isto jest napisala - sam ne okol govort) Vsi vemo, da se ga čist itaq ne da zgubit. Ampak po tej terapiji (preizkušeno) koža postane mehkejša in bolj čvrsta. Takole gre: nujno si kupite masažne rokavice. Le-te poterbujete, da boste vsak dan napravile masažo pod prho. Mogoče se sliši bedno, toda 15-minutno masiranje telesa požene kri po žilah in povzroči, da se koža prebudi. Zato to naredite po celem telesu s krožnimi gibi in ne samo po riti in stegnih. To je ful pomembno. Malo tekožega mila na rokavico, pa krožne gibe. 15 minut. Nič hudega ne bo, če bo koža malce rdeča, sam ne pa pretiravat. Če boste grobe, to ne pomeni, da boste prej dosegle željeni rezultat. Potrebno je, da se vam ne mudi. ZDEJ PA KLJUČNO: 2-3x na teden (NE VEČKRAT) si naredite zmes soli v kristalčkih in olivnega olja v razmerju 2:1. Dokazano je, da so vse kreme proti celulitu sestavljene iz teh dveh in še ostalih sestavin. Toda ti dve sta ključni. Znano je, da sol nase veže vodo in maščobo, zato jo res uporabljajte samo na predelih,kjer vam celulit povzroča težave. In prav tako nadaljujete s krožnimi gibi. sej tega ni treba narest ne vem kolk, pomembno je, da imate sol vedno prisotno - pol je pa vseen, ali to počnete z rokavico ali pa z roko. To na vsaki nogi počnite 4-6 minut in ne več kot 3x na teden. Rezultati so vidni po slabem mesecu, zato ne obupajte. Po masaži svetujem nanos kreme za telo, po možnosti take, da ni preveč mastna! Ok, upam, da vam bo kej pomagalo. men je že kr kul! če bo pa še kkšno vprašanje pa z besedami na dan - računalnik mam dosegljiv samo še do 18h, potem se vam pa zopet lahko oglasim šele v petek. lp, katrin katrin315

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

23. mar 2005 16:19

Ciao še 1x ikc: midve (če te lahko tikam?) spadava v skupino pod 160. jest bi z mojimi kilami rada prišla tja do ene 53-52. kakšne pa so tvoje želje? vidim, da si precej blizu....upam, da bo tudi meni uspelo priti do tja... lp. katrin katrin315

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. mar 2005 16:47

Hojla! O,je žurka!!!!!!Jaz sem za! Marjetka-Šoštanj Starost-skoraj 35 let Višina-165 cm Začetek hujšanja-11.10.2004 Konec hujšanja-9.1.2005 Izgubljenih 11 kg Nov začetek 11.4.(enajst je očitno moja srečna stevilka) Tud jaz imam knjigico,tako da bom šest mesecev živela z Rino.Bomo videli,kaj bo ratalo iz tega. Malo sem jo že prelistala,vendar se še nimam časa poglobit vanjo. Zdej grem pa mal solate vrečt na vrt.Regrat sem že probala,motovilec tudi,zdej se mi sline že cedijo po mladi solati. Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 23. mar 2005 20:30:28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti