ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

21. mar 2005 15:27

HELLO, HELLO! Da se vam še jaz malo oglasim ... po dolgem času. Najprej prav lepe pozdrave vsem novim, starim in bodočim hujšaricam in hujšarjem, ki spremljajo ta forum! Tudi sama ga spremljam že ves čas, ker pa se bom v kratkem lotila drugega kroga 3MD, se vam ponovno javljam. V prvem krogu 3MD sem hujšala od oktobra do decembra 2004, zaradi pregreh ob novem letu sem ga podaljšala do sredine januarja 2005, in shujšala za 12 kg (172 cm, iz 110 kg na 98 kg). Sedaj imam še vedno 98 kg, s tem da mi je teža ves čas nihala za +2kg, - 1kg. Trudim se, da ne gre več čez stotko, res pa je, da se od januarja dalje nisem več držala načela do 12h samo sadje ... vsaj ne 100% - najtežje je čez vikend. Glede na to, da imam še kar nekaj kg-jev viška, bo kmalu že skrajni čas za drugi krog. Tako da Tabina, se ti pridružim 29.3. A ne bi bilo bolje začeti 30.3., da sovpademo skupaj s tistimi, ki začnejo 11.4., 29.3. pa imamo še en sadni dan, kaj praviš? Pa eno lepo sončno popoldne vsem skupaj! muci

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

21. mar 2005 15:38

Smrketa, ne ženi si k srcu, če ti napišejo kaj bolj na ostro. so tudi one lačne pa sitne ... Hecam se malo! Naj ti povem, da sama nisem med temi, ki hujšajo po 3MD in pišejo poste, jih pa kar redno prebiram. Tudi sama sem pred časom poskušala hujšati po tej metodi, pa se mi ni obneslo. Sem se izredno slabo počutila, tako da raje nisem vztrajala. (Se pa spomnim, da sem takrat nekaj napisala na ta forum, pa mi je prav Lisa odgovorila ... nekaj v smislu, da je vse v moji glavi ... jaz pa skoraj skupaj padla na ulici) Vglavnem, reči ti hočem, da so še druge metode in tale 3MD ni tako zveličavna kot tule morda zveni, ko bereš poste navdušenk. Javi se mi na mail, pa bova privat rekli kakšno, da ne bova tule gnjavili. sara Sporočilo je spremenil(a) sara.vidmar dne 21. mar 2005 15:45:18

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

21. mar 2005 15:52

Pozdrav vsem Tako sem nesrečna, pa tako lačna. Imam še 14 dni do konca diete, zapadla pa sem v globoko krizo. Že nekaj dni sem lačna, kar se mi prej ni dogajalo. Po drugem vodnem dnevu nisem shujšala čisto nič, pa se hranim tako kot prej. Imela sem večja pričakovanja kar se tiče izgube kilogramov. Zgubila sem 13 kg. Rada bi še 7 - 8kg. V tem krogu pač ne bo šlo. Sem pa pred leti že shujšala 18 kg , a žal ne obdržala, po Montignacu. Tudi zdaj bom šla po njem. Lep dan še naprej. MICL

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

21. mar 2005 16:40

Vidiš, Smrketa, kako odločna in zagnana si, ko je treba branit "svojo hrano"! Ko boš tako odločno branila svojo željo po vitki postavi, bo pa vse OK! Samo sprovocirat te je treba. Pa še nekaj te moram vprašat - koliko testenin pa sicer poješ v enem obroku - mislim, ko nimaš diete? In pico iz koliko moke? Pa zrezke - ti dva recimo nista dovolj? Če si tako zelo "ješča", pa si naredi v začetku malo večje porcije - ne bo dolgo treba. Ne sprašujem zaradi zafrkavanja, ampak me res zanima. Lisa

smrketa  

član od: 21.3.2005

sporočila: 261

21. mar 2005 17:02

Lisa, saj nisem nobene moje hrane branila. (?) Samo povedala sem, da sem športno zelo aktivna ... in ob 3MD konstantno lačna. Ok, reciva, da me resno sprašuješ glede količin hrane ... Testenin 125g (če tehtam suhe, ne kuhane), pico iz 100g moke, zrezek 1 v velikosti dlani (moške, torej malo večje). Zame je najhuje celo dopoldne preživeti na sadju. Če grem na celodnevno kolesarsko turo, mi zmanjka energije. Da o hribih ne govorim! Ko grem na vzpon, doma konkretno zajtrkujem (pečena jajca, kruh, bela kava), med potjo imam malico (kruh, pašteta, suho sadje), ko pa pridem domov, mi noro zadiši kakšna zelo slana paradižnikova solata s kosom črnega kruha. Tako. Ko sem ravno tu - imate mogoče na enem mestu zbrane podatke o uspehu 3MD? smrketa

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

21. mar 2005 17:15

Darchy, na "ta drugem forumu" poglej pod zasebna sporočila. Aknirad-bombica

Lisa  

21. mar 2005 18:03

Smrketa, nimam se navade zafrkavat z ljudmi, le povem tako kot mislim.Ne vem od kod ti ta ideja! Tale forum je pač forum shujševalcev 3MD in mi to delamo, ker imamo uspeh. Nobeden (upam, da me ne bo sedaj kdo prijel za besedo), diete ni "držal" brez težav in z lahkoto. Če samo pogledaš stare datume foruma, boš lahko prebrala kakšne težave je kdo imel. Sama sem bila pred začetkom prepričana, da je brez zajtrka (lonček bele kave, polnozrnata žemlja, skuta, sir.....) nemogoče zdržati. Pa gre....še vedno ne brez obžalovanja, priznam. Pa še marsikaj je bilo - velika žurka za Abrahama na sadni dan, slavnostna večerja na Š dan, nujna pot na vodni dan, pa Valentin, pa Pust.... Shujševalnih diet je na stotine, nobene potrebe se ni držat ravno te. A katerekoli se človek drži, vedno je zadaj odrekanje nečemu. Če pustiš vse kot je, vse ostane kot je - žal je tako. O rezultatih pa se tudi da razbrati iz starih javljanj - tudi -30 so vmes, mislim pa, da glavnina doseže med -10 in -18kg. Tisti, ki imajo malo večji višek, očitno tudi dosežejo večji rezultat. Sara, kako si? Ti gre? Si našla rešitev zase, kaj uspeha? Lisa

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

21. mar 2005 18:19

Jaz imam danes vodni dan, sam zdaj je ura 18 in mi je začelo bit tako slabo, mi hodi prav na bruhanje a bruhat nimam kaj, kaj se je že kateri to pripetilo taka slabost.?? bambola

Lisa  

21. mar 2005 18:29

Ja, Bambola, se zgodi. Poskusi počasi popiti kaj toplega - recimo sadni čaj, če imaš, daj notri malo ingverja. V skrajnem slučaju pa malo sladkaj. mislim, da bo hitro bolje! Lisa

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

21. mar 2005 18:38

Kaj pa vem jaz bi najraje mal zelenjave pojedla mal dušenih bučk, se mi zdi da bom zdaj zdaj bruhala, se opravičujem temu izbruhu sam že slina mi hodi gor iz želodca bambola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti