21. mar 2005 12:37
Drobtinica, vse najboljše! Pregrešila si se na rojstni dan ... nič hudega, si vsaj dobila zalet za naprej. Ne kaznuj se, ti samo vztrajaj. Sej se ti verjetno ne bo niti poznalo - grehi namreč. Zajčica
21. mar 2005 12:37
Drobtinica, vse najboljše! Pregrešila si se na rojstni dan ... nič hudega, si vsaj dobila zalet za naprej. Ne kaznuj se, ti samo vztrajaj. Sej se ti verjetno ne bo niti poznalo - grehi namreč. Zajčica
21. mar 2005 12:40
Drobtinica tudi jaz menim, da je najbolje da se kaznuješ z čimveč gibanja, da pokuriš "grešne kalorije"! Pa z veliko optimizma in naprej! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
21. mar 2005 12:56
Hvala, hvala za spodbudne besede!!!!!!!!!!!! Drobtinica
21. mar 2005 13:08
strela jasna, pa kaj res ni drugega načina za shujšat kot da stradam, da sem po cele dneve lačna, da se mi megli pred očmi in padam skup ... no, da vam povem: 3MD poskušam držat že n-tič, pa je edino, kar shujša, moja dobra volja. ves čas sem nataknjena, ker SEM LAČNA! imam globok krožnik za kosilo (včasih si na njem napravim še grmado!), za večerjo se trudim pojest pol manj, čeprav me včasih lahkota premaga in pač pojem skoraj toliko kot za kosilo. sadje dopoldan - nikoli ne ostanem pri enem sadežu, ampak jem jabolka kot za stavo. vseeno sem LAAAČNAAA! kako hudiča vam uspe držat to dieto, izgubljat kile, se zraven še športat in bit dobre volje?!?!?!?! smrketa
21. mar 2005 13:32
Smrketa, koliko dni pa zdržiš oz. kateri dan ne moreš več zdržat?Na začetku je res malo težje,ker je telo navajeno na večjo količino hrane,meni osebno je tudi zelo padel pritisk čeprav sem ga že prej imela bolj niskega in je bilo počutje res na psu.Pogruntala sem,da mi zeleni čaj dobro dene za pritisk ,me pogreje in še malo nasiti.Po14 dneh pa se itak organizem navadi na manjši vnos hrane oz. kalorij in lakota skoraj čudežno izgine in počutje se popravi.NE OBUPAJ!!! Pa čim več svežega zraka in zaposli se s čim prijetnim Lp maza Sporočilo je spremenil(a) maza dne 21. mar 2005 13:38:22
21. mar 2005 13:34
Urši in Zajčica, pozdravljene med nami. Vedno sem zadovoljna, ko se nam kdo pridruž. Čestitam tudi za uspehe, ki ste jih do sedaj dosegle, le tako naprej. Res je čudovito, da greš lahko malo prebrat, kako je z drugimi. Pa še ena moja izkušnja, sladkarije škodijo oz. vplivajo na zvišano težo veliko bolj kot kaj mastnega. Tako sedaj vem, da se lahko pregrešim, samo da ne bo sladko. Pozdrav vsem! riba-ribica
21. mar 2005 14:01
hojla punce! ste me odpisale? ne ne, se ne dam. sicer glede na to, da pišetze, da je lažje izgubit tistih očitnih viška kil, jih zdaj pridno zbiram, apirl se bliža, s ebo vsaj kaj vidlo, ko bo šlo dol :) serjem ga že 4.ti dan. pa saj to je komaj en kvartal, ne? očitno sem padla v postdietno krizo. kakorkoli, po veliki noči se resno pridružim. punce, ki nameravate začet z 11.4, jaz bom s sadjem začela po veliki noči, pa vas dohitim po dnevih , torej v ponedeljek 11. sem na B. vodni dan pa ne bom nič prej skušala, če ga bom le z vami vzdržala. ali je še kaka ki začne 29.3.??? pozdrav vsem novim, vsem starim, vsem povratnikom in vsem ki se pripravljate da se pridružite društvu bodočih suhljadk. tabina
21. mar 2005 14:32
Smrketa, ni problem v dieti, ampak v tebi. Poznam to, sem bila že velikokrat v tvoji koži - enostavno se še nisi trdno odločila o teh rečeh. Zato kljub temu, da je hrane zadosti, tvoj "notranji jaz" ves čas govori - stradam, shujševalno imam, lačna sem, stradam, ni dovolj..... Shujševalna začne učinkovati, ko o njej nehaš tako razmišljat. Sama si vedno vzamem par dni za razmislek, ocenim koliko mi pomeni morebitni rezultat diete in potem razmišljam približno takole: "madonca, dieto imam, pa sploh nisem lačna, joj koliko hrane, super, morda bi pojedla še malo manj, da bo bolj "prijelo", oh že čutim ožji pas....." Torej - dejstvo je, da je hrane (razen na vodni dan) DOVOLJ. Preveč je pa tvojega časa za razmišljanje - IN TU je rešitev! Športna oblačila nase, pa ven na zrak, v kakšen hrib! Potem si pa zvečer čestitaj, ker sploh nisi mislila na hrano. Na koncu pa - a si ena tistih, ki bi rade od 51 shujšale na 49? Če je tako - ne gnjavi! Lisa
21. mar 2005 14:46
maza, zdržim nekje 5, 6 dni. potem je pa totalna kriza. Lisa, dejstvo, da je hrane dovolj, drži mogoče zate, zame pač ne. Nisem 5 let stara, da ne bi ločila lakote od "lakote". Hrib mi svetuješ? Pa če ti povem, da tečem vsak drugi dan, da planinarim med vikendi in da delam redne ture s kolesom? Nismo vsi, ki se borimo s kilogrami, tudi zaležanci! In ne, ne na 49, na 48 bi rada prišla! Mislim - četudi bi bilo res tako, PA KAJ??? A potem pa ne bi smela postavit vprašanja na ta forum? Moje kile: 80 na 165 višine. Zdaj lahko še kaj napišem, Lisa? smrketa
21. mar 2005 15:23
Smrketa! Tudi jaz zelo rada jem oz. sem požrešna če sem bolj natančna!! Vendar to dieto zdržim brez problema!! Mislim da ima Lisa prav in da se res še nisi odločila kaj bi pravzaprav rada... Ali pa morda ta dieta enostavno ni zate in bi morala poskusiti kaj drugega ki bi ti bilo bolj "na kožo pisano". Si že poskusila z Montignacovo metodo? Ne vem no, če si res že n-tič poskusila z 3MD in če ti ni šlo, potem je morda res čas da probaš kaj novega... Kakšnega posebnega recepta pa (razen tega da se držiš zlatih pravil 3MD) res ni. Upam da ti bo uspelo, pa za karkoli že se boš odločila... Pozdravček, ivonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Bruschette s paradižnikom in kumarami