ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

19. mar 2005 16:06

Tudi jaz imam danes Š dan in sem si privoščila ričet z veliko zelenjave malo mi je ostalo še za večerjo, zeloooooooo dobro. Tako zdaj pa grem malo na sveži zrak kajti jutri napovedujejo dež-škoda. V rinini knjižici z recepti sem opazila pri dnevih OH da pri nobenem meniju ni napisan da se lahko je solata zato sprašujem če lahko kdaj jem tudi na dan OH solato. Kombinacija špageti + solata gre odlično skupaj. Sporočilo je spremenil(a) kristina dne 19. mar 2005 19:26:10

riba-ribica  

sporočila: 1436

19. mar 2005 23:32

Kristina, solato lahko ješ k vsaki jedi. Zelenjava je nevtralna. Pozdrav vsem in lahko noč! riba-ribica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

19. mar 2005 23:57

Joj,ko prebiram tale forum vam kar precej zavidam vašo voljo in vztrajnost.Jaz se ne morem pripraviti niti da bi začela to dieto,pa čeprav bi morala shujšati kar precej kilogramov.Punce pomagajte mi! LP terlikar 1

riba-ribica  

sporočila: 1436

20. mar 2005 0:15

Terlikar, vabim te, da se nam pridružiš. Čisto enostavno je, določiš dan in začneš živeti po prvi Rinini knjižici. Poskusi in boš videla, da sploh ni težko. Lahko se vsem malo pohvališ, postokaš, poveš izkušnje, vprašaš za mnenje, malce poklepetaš. Ko te zagrabi, da bi kaj pojedla, kar ni v programu, greš pogledat, kaj je novega na forumu in mine ča. Ta forum je res super. Zdaj pa res lahko noč! riba-ribica

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

20. mar 2005 7:30

Ciao mačkice, moram povedat, da sem več kot ponosna nase!!!;) Se moram mal pohvalt. V (še ne) dveh tednih sem izgubila 4 kg. Res ne vem, kaj mi je, ampak tole je zakon. Če zgubim še 3 in potem pri tem ostanem - sem ZMAGALA!!!!!!;) Res hvala vam za vso podporo, ker sem jo potrebovala in jo potrebujem še naprej. Aja, ne vem, katera je spraševala, če lahko na B dan je meso, pa zvečer mleko. Čeprav se nekatere ne strinjate s tem, sama delujem po načelu, da je vse iz beljakovin, zato sem že dvakrat zvečer popila polliterski sadni jogurt brez vseh maščob. Večje škode ni bilo, pa tudi počutila sem se odlično. Drugače pa sem ugotovila, da mi bodo ta moja lažja odstopanja koristila tudi vnaprej - sej vsemu se pa res ne moreš odpovedat, ane? No, ve ste verjetno glede tega bolj striktne in vas občudujem, toda sama pa veliko stvari delam po občutku - ker vem, da jih bom po končani dieti tut in zato se nekaterim pač nočem odpovedat. Jest se klubu 1,65 ne morem priključiti, ostajam pri 1,60. No, ja, strup je pač v malih stekleničkah. Danes imam rižoto. Gremo ven jest. Sem prepričana, da majo v gostilni tut kej tacga - sam v majhnih količinah.... Punce, lep praznik vam želim. katrin alias katarina katrin315

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

20. mar 2005 14:21

Zdravo. Kako ste kaj? Pri nas je zopet zapadel sneg Še sreča, da so se že tla nekoliko ogrela, da se ne bo dolgo obdržal. Pa tako sem uživala v tem že skoraj poletnem vremenu...pa bomo morali še malo počakati na tisto pravo pomlad. Dane imam pa OH dan, tako da bo za večerjo sladica, komaj čakam...Jutri pa zopet sadje, še dobro, da sem si ga nekaj nakupila. Imam navado, da na S dan pojem 5 obrokov, tako da potrebujem 5 različnih vrst sadja, da ne jem eno in isto in da se ne preobjem prehitro določene vrste. Tako me za jutri že čaka ananas, hruške, kivi, jabolka ter pomaranče. kako boste pa na veliko noč? Se imate namen držati? Jaz imam Š dan, tako da ne vem kako bo. Problem nastane že zaradi standardnega zajtrka...pa bom že nekako. Uživajte še naprej v nedelji in se tipkamo. Lp, maychi

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

20. mar 2005 16:21

Pozdrav tudi iz sončne, a mrzle SV Slovenije. tudi jaz sem včeraj na sadni dan z velikim užitkom pojedla hruško. Pa mi je danes kar malo žal, ker me je zelo napihnila. Pa tako rada jih imam. Jaz pa sem za veliko noč na sadju, zato sem mami že rekla, da bom za zajtrk pila samo grenki čaj, šunko pa si bom privoščila v ponedeljek. Zaenkrat se imam zlati namen tega držati in upam da mi bo uspelo. Samo nekaj bi še rada preverila - sojine polpete so na Š dan? Saj vem, da je to že nekje napisano, pa se mi ne ljubi iskati po forumu. Hvala. Lepo nedeljo še naprej. Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 20. mar 2005 16:22:20 Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 20. mar 2005 16:45:24

urši  

član od: 20.3.2005

sporočila: 6

20. mar 2005 23:07

Dober večer še iz moje strani. Sem nova, vendar vas če neki časa opazujem in tako sem se odločilaa da se aktiviram. Tudi jaz sem na tej dieti in jutri je moj prvi VODNI dan. Shujšala sem "samo" 5kg, vendar vam povem , da se mi full, full pozna na bokih in nogah in pa seveda na obrazu, ki je kr mal izginil, če vete kaj mislim s tem. ni več polnih ličk. Vsi so opazili razliko. Za shujšat imam še ene 5-6 kg, da bom jaz zadovolna. Ampak jaz pravim pustimo času čas. Zaenkrat dovolj, drugim kej več!!!!!! Lp, Urši urši

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

20. mar 2005 23:31

Urši pozdravljena med nami. 5 kg v 28 dneh je prav lep dosežek, glede na to, da imaš za zgubit samo 10 kg. Tudi jaz sem jih zgubila približno toliko v prvih 28 dneh, na sadni in vodni dan še 1,5 kg - a sem to že pridobila nazaj. Sedaj pa tehtnica stoji na 66 in noče in noče nižje. Imam pa zastavljeni cilj 58 kg. Torej še 8 kg v slabih dveh mesecih. Upam da mi bo uspelo. Glede na napisano, se vidi, da imaš voljo, zato kar pogumno naprej. Jutri pa čimmanj misli na hrano, zaposli se za celi dan, pa ti bo uspelo. V torek pa poročaj, kakšni so rezultati. Nočko Aknirad-bombica

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

21. mar 2005 7:38

no moj vodni dan ni minil tako kot sem pricakovala da bo. do 18h je se slo, sicer se mi je skos vrtelo in sem ze zelo slabo pocutila, ampak potem sem bila napoti sem sla v koper in seveda na bencinski je bilo treba iti na wc, pa se mi je tako zavrtelo tam, da sem mislila da bom dol padla in kej nisem karakter namesto da bi pojedla kaksen griz necesa, sem si rekla joj kok sem boga kr vrtio se mi in sem sla na crni kal na hamburger. potem mi je pa cel popoldan bilo ful slabo in skratka zelo slabo sem se pocutila. kot da imam kamen v zelodcu. ful mi je zal, ker sem mislila da mi bo uspelo. ne me kregat, ker sem se ze sama dost :( upam da je slo drugim bolje vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti