20. mar 2005 7:30
Ciao mačkice,
moram povedat, da sem več kot ponosna nase!!!;) Se moram mal pohvalt. V (še ne) dveh tednih sem izgubila 4 kg. Res ne vem, kaj mi je, ampak tole je zakon. Če zgubim še 3 in potem pri tem ostanem - sem ZMAGALA!!!!!!;)
Res hvala vam za vso podporo, ker sem jo potrebovala in jo potrebujem še naprej.
Aja, ne vem, katera je spraševala, če lahko na B dan je meso, pa zvečer mleko. Čeprav se nekatere ne strinjate s tem, sama delujem po načelu, da je vse iz beljakovin, zato sem že dvakrat zvečer popila polliterski sadni jogurt brez vseh maščob. Večje škode ni bilo, pa tudi počutila sem se odlično. Drugače pa sem ugotovila, da mi bodo ta moja lažja odstopanja koristila tudi vnaprej - sej vsemu se pa res ne moreš odpovedat, ane? No, ve ste verjetno glede tega bolj striktne in vas občudujem, toda sama pa veliko stvari delam po občutku - ker vem, da jih bom po končani dieti tut in zato se nekaterim pač nočem odpovedat.
Jest se klubu 1,65 ne morem priključiti, ostajam pri 1,60. No, ja, strup je pač v malih stekleničkah.
Danes imam rižoto. Gremo ven jest. Sem prepričana, da majo v gostilni tut kej tacga - sam v majhnih količinah....
Punce, lep praznik vam želim.
katrin alias katarina
katrin315