18. maj 2005 13:49
Marjanca, pa ti si car, ne pa Fredi!
Zame si ti CAR!!!!!
Sem včeraj poizkusila s hitro hojo v kombinaciji s tekom, pa sem komaj v eno stran (približno 4-6 km) prišla, še sreča, da sem nazaj imela prevoz.
Danes sem že zjutraj "zajahala" orbitrek, uffff....,saj sem čisto brez kondicije, še 20 min ne zdržim več. Sem vajo zdaj ponovila, dodala sem še vaje za trebušne mišice in rit, sem čisto brez moči, noge se mi tako tresejo....
Vendar z vstrajnostjo se tudi počasi daleč pride. Na področju odvečnih kilogramov sem si to že dokazala, zato tudi v ta uspeh ne dvomim!
Počasi se bo moralo vse prestaviti nazaj na sever, prej ne odneham.
Maychi, kje si? Upam da bereš, končno izpolnjujem obljubo. Se bom potrudila, da nadoknadim vse za nazaj!
Je pa zanimivo, kako se "goljufam" kadar grem v naravo in "tečem" 30 min, se prilagajam svojim zmožnostim. Sem bila prepričana, da bo 20 min na orbitreku mačji kašelj.
Vsekakor pa bom raje izvajala rekreacijo naravi, ker se napolnim z veliko več pozitivne energije med gibanjem v naravi, čeprav leto ni tako aktivno, kot bi bilo doma ali v fitnesu!
Besy bee prav si prebrala, kruh je dovoljen na B in Š dan zraven kosila.
Ker je bilo že veliko rečenega na to temo, ti povem le svoje mnenje.
Sama kruha nisem uživala, ker menim, da je kot tak primeren na OH dan in ker ločujem živila kolikor se le da, menim da kruh+meso ni ravno v skladu z našimi pravili ločevanja.
Zakaj bi potem komplicirali z ločevanjem beljakovin, ali na sploh z ločevanjem tekom dneva, če je dejansko dovoljeno vse vsak dan ( kruh+meso; š+kruh...). In kot tak, Vse jedi dan ( grešni dan) jaz jemljem Oh dan, torej si takrat privoščim tudi kruh. Vendar vse v zmernih količinah. Saj smo vendar na dieti, čeprav ne izdleda tako.
Dodam lahko le to, da nekatere jedo tudi kruh.
Odločitev je tvoja.
Ga pa tudi sama, zdaj ko se trudim le še z cm in ne toliko z kilogrami, včasih malo dodam. Vendar je rženega ali polnozrnatega.
Ko sem ravnokar pri kruhu.
Lisička in Riba-ribica, sta pa res dobri, da zmoreta dieto ob takšnih dobrotah, ki jih pripravljata v kruhomatu. Sem brala malo forum.
Moj kruhomat odkar sem jaz na dieti počiva. Res pa je, da sem se danes tako navdušila, da ga bom slej ko prej usposobila. Le z ustreznimi sestavinami se moram založiti ( temna moka,...)
Naj vama uspe, veliko pekovskih dobrot!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.