17. maj 2005 22:02
Evo mene, da vam dam en dober recept za grešni OH dan. Čeprav je v tej sladici v glevnem B, pa je zelo hitro narejeno. Potrebujemo: 500 g lahke skute 1 lahki jogurt malo sladkorja nekaj žlic vode za želatino 6 lističev želatine podlago: lahko je biskvit, krhko pečeno testo, jaz pa sem podplat naredila kar iz piškotnih drobtin (230 g) in stopljenega masla (približno 125 g)-naslednjič bom dodala še malo mleka. Skuto, jogurt in sladkor zmešamo skupaj. Želatino naredimo po navodilih iz vrečke in vlijemo v skuto. Dodamo lahko sadje (jaz sem dodala zmrznjene borovnice), in to maso polijemo po pripravljeni podlagi. Damo za nekaj časa v hladilnik ali skrinjo in osvežilna in lahka sladica je pred vami. DOBER TEK. Drugače sem pa danes imela B dan in sem tudi malo grešila v vrtcu za kosilo. Kot pa sem že napisala, je bolje , da mola grešimo že sedaj, kot pa da bi se najedle prepovedanega po dieti. Itek ti pa sedaj že lodec zaštrajka, ko poješ kaj takšnega, kar ne bi smel. SE pa še vedno držim tistega, da za kosilo ne jem isto kot za večerjo.Mi preprosto ne potegne. Marjanca, pa to je ful dobr napisan, svaka čast! Je pa tud pri men problem s hlačami, ki sem jih kupila lansko leto. Mi vse binglja okoli. Me je pa mož zdej vidu v enih poletnih hlačah, ki so bile lansko leto skoraj preozke, in je reku: Uau, si seksi! Sem kar mal zrastla. Lep dan, Sabina