ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

25. apr 2005 2:35

Dober večer ali še bolje dobro jutro! Danes pa bom tu jaz zaključila in pogasnila luči. Polikala in pospravila sem vse pa imam še vedno veliko energije. Bom vzela eno dolgočasno knjigo, da bom lažje zaspala.Imejte se lepo v deželi sanj. Lepo in mirno noč vam želim! Irena! picika

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

25. apr 2005 8:07

Ojla, kje pa se danes vse skrivate? Danes imam OH dan in bom ponovno jedla testenine. Do sedaj sem vedno jedla kar navadne, sem pa zasledila da ostale jeste neke posebne. Kakšen nasvet prosim. Katere naj za spremembo kupim? tejčica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

25. apr 2005 8:59

Zdravo vsem skupaj! Uf, komaj mi je uspelo vse prebrati, saj ste se čez vikend razpisale. Jaz jo maham počasi naprej, sicer z malimi grehi, ampak upam da bo bolje. Kile niso šle nič dol, saj preveč grešim, pa tudi gor ne hvala bogu. Po hlačah pa tudi čutim, da še nisem nič shujšala po obsegu. Le kje sta moja odločnost in volja od lani?Bom se mogla bolj v roke vzeti. Ribica in Picika, veliko skupnega imam z vama! Ribica, kot sem ugotovila po Picikinem pisanju imava skupni rojstni datum 10.02 Picika midve pa skupno letnico. Sem vesela. Upam, da se bom nalezla tudi vajine volje. Puhica, obljubljeno sem ti ravnokar poslala. Se beremo! Bajči Sporočilo je spremenil(a) bessybori dne 25. apr 2005 09:01:01

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. apr 2005 9:10

Dobro jutro, rožice ! Komaj sem prebrala, kar ste napisale med vikendom. Žal sem mrknila, ker sva s sinom barvala še zadnji prostor stanovanja - dnevno sobo, kar pomeni ogromno dela s premikanjem pohištva, ki ga je moral premakniti sam, ker jaz ne smem. Ampak končno je končano in stanovanje je tako lepo, da komaj verjamem, da sva res vse sama naredila. Utrujena sem pa bila včeraj tako, da sem mislila, da me bo konec. Vse me boli, ampak se je splačalo. Sedaj pa uživanje. Me je zelo presenetilo, kaj moje dete zmore. res pa je, da lahko nekaj koristi, ko je tako velik in močan. Aknirad, star je 16 let, velik 193 cm, številko obutve ima 46. Glede na "dimenzije" tvojega sina mislim, da je tudi na poti k ta velikim. Sicer pa trdo držim pesti, da bi bil razgovor za službo uspešen !!! Vipercat, upam, da je tebi že kaj ratalo. Rožica, med dietp sem pojedla zelo malo kruha. Najbolj sem ga pogrešala pri sobotnih in nedeljskih zajtrkih, amkak tudi ta želja je minila. Sem pa včeraj, ker sem bila vesela, da je stanovanje pobarvano in ker sem želela ugotoviti, kaj bo naredil moj želodec, pojedla tri male kose pirinega kruha z lahko poli. In moram reči, da je bil občutek zelo nenaveden, saj tega nisem jedla 4 mesece in sem se res odvadila. Z želodcem ni bilo nič narobe. Sem pa sklenila, da to ne bo ratalo pravilo, temveč bo redka izjema. Sem se navadila na sadje in bom pri tem tudi ostala. Tejčica, ti si faca, kaj vse počneš ponoči. Pa kaj nisi potem čez dan utrujena, če tako malo počivaš ? Saj res, da si med mlajšimi, ampak prav zato te čaka še dolgo življenje in veš koliko čiščenja to pomeni..... Res pa je, da ko mene prime, tude ne gledam kaj dosti na uro. V petek sem npr. selila knjige iz omar v dnevni sobi ob enih ponoči. Kaj hočemo. Danes sem se odločila za sadni dan, jutri pa bom poizkušala biti vodena. Res pa je, da mi kg še kar gredo dol in me prav zanima, kje se bo to ustavilo. lep dan, s čim manj skušnjav ! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. apr 2005 9:44

Jutro! Ponedeljek je in statistika. Meni gredo pa kile gor. Pa p....ismo!!!!! Imam spet 0,8 kg več, pa Tista pridobljena po vodnem . To je že 1,8KG+ Ne razumem kako, zakaj,... zdaj se pa res strogo držim. Razen kruhec dvakrat zapored... Nič več kruha!!!! Danes imam Oh in sem razmišljala o PIZZI za kosilo. Pa zdaj res ne vem, a bi jo al je nebi. Čavči! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

25. apr 2005 10:07

Dobro jutro. Tudi jaz se ne morem pohvalit z statistiko. Kg ne grejo dol, kvečjemu gor ali pa stojijo. Bo treba malo bolj strogo se držat: nič več pečenega krompirčeka, samo kuhanega, pa manjše porcije... Sem že obupala: nikoli ne bom spravila še 10 kg dol v dveh mesecih. Jutri si pa grem po orbitrek k moji mami, bom videla, če bo to kaj pomagalo... Aja, pa tudi obseg je isti kot prejšnji teden... ni niti za pol cm razlike. Komaj čakam, da bo ura 12 - konec lune. Jaz sem že taaaaak lačna... Vsem želim lep dan pa čim več izgubljenih kg. bytheway: na ringaraja se moreš prijavit. Sem pa tudi jaz vidla slikice in so taaaaaaaaaaaaak cart... petrusha

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. apr 2005 10:20

Hojla! Kako kaj! Sej men tud ne grejo kile nikamor,ampak glede na to,koliko sem grešila prejšnji teden imam srečo,da niso šle gor.Sem pa imela kar športni vikend.V soboto popoldan sem kolesarila(še danes me rit boli),včeraj pa hodila in celih dvesto metrov celo tekla! Sem pa včeraj vseeno grešila in jedla torto,saj je hčerkica praznovala rojstni dan.Ampak danes sem pa trdno odločena,da preživim dan brez pregreh! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

25. apr 2005 10:30

dobro jutro no jaz sem v sobota bola v mb na rojstnem dnevu in saj veste kaksni so stajerci - vino pa meso - jaz pa oh dan. kje pa nisem smela biti brez mesa v rokah. no v nedeljo pa sva z dragim sla v podcetrtek v toplice in upam da sem v tistih savnah vsaj kilo pustila tam. arnikad in marjanca 45 meni ni toliko zaradi denarja saj imam honorarno delo ki je hvala bogu kar dobro placano ampak se mi gre zato, ker je ze cas da dobim redno sluzbo, imam zavarovanje in da mi tecejo leta. ah saj bo. na razgovoru sem prisla v drugi krog, rekla pa mi je da prcakujejo vsaj se dva, ker se bo slo na izlocevanje. mocno upam da bom med srecnicami za naslednji krog, drugace pa me je danes ze klicala ena za drug razgovor, samo ne vem ce je ravno v moji smeri - drzim pesti da bo to to tabina uoam da si pridna!!! le tako naprej romea dobrodosla!!! brittney za namestitev kolesa ti lahko rentam mojega fanta (ampak samo za namestitev kolesa ) on namrec vse opedena pri meni je zelo spreten. kofetarice - arnikad, marjetka cvetka, rožica... zelo lepo in pohvalno da ste se nasle takole na "kavic" jaz se vam bom kdaj pa kdaj pridruzilča špa ceprav brez kavice saj je ne pijem odkar sem nehala kaditi, to paj e ze vec kot pol leta nazaj. punce uzivajte vipercat

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

25. apr 2005 10:40

dober dan... ni blo kave, ne danes, ne včeraj :/ blo je pa vsega druga... malo sem preletela forum, vidim da obvaldate nizanje strani tudi brez mene, hahaha. kakorkoli, ta krog, ki sem ga začela 11.4. (če bi temu sploh lahk tako rekla), je pregrešen,. saj nima smisla, da se tolažim z izgovori kot- hčerka je bila bolana, pa PMS pa zdaj sem tudi sama na antibiotiku-... saj vam ne bi vsega povedla, vsekakor imam vsaj tisti kanček volje samo zaradi foruma...in zvečer, ko se tuširam in vidim kako nič ni kot bi moglo biti. kakorkoli. povedla sem zato, ker me VIPERCAT ZA JEZIK VLEČE. NESLAMNICA!! sem se hotla prav potiho potuhnit... ampak, tako se vsaj ne slepim. (hvala Vipercat) čeprav bi po vsej logiki mogel bit danes OH, si ga pravgotovo nisem zaslužila. teža je enaka kot je bila na začetku, tako da močno razmišljam , če ne bi tudi jaz začela z 200% kot Picika in Dipsi. Pa da ujamem zadnji vlak, da končam dieto pred poletnim dopustom. Pa sem se izpovedala. Zdaj šele vidim kako me je sram, pa svojim puncam o vztrajnosti nakladam.... En bolan pozdrav iz oblačne Štajerske, tabina

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

25. apr 2005 11:01

Hojla! Po dolgem času spet nazaj. Ampak jaz vas komaj sledim z branjem kaj šele, da bi kaj napisala. Statistika: Od prejšnega ponedeljka še -1 kg, tako da je od začetka diete že -6 kg. Full sem vesela. Še -3 pa bom na cilju. Časa imam pa še 28 dni. Upam, da mi bo uspelo. Bejbe, kje smo zdaj?!? Na grešnem forumu ali na ločevalnem? Primte se v roke. To je dieta. Jej, jej. Rožica, jaz jem vedno kruh na B dan, za kosilo, in mi grejo kg normalno dol. Ker vem, da ga bom tud naprej jedla (po dieti), se mi zdi to še najboljše. Jaz se tako bolj najem. Če se ne najem dobro, vedno še kaj iščem in to je to. Kaj pa anticelulitne kreme? Kaj uporabljate? Jaz zdej sprobavam afrodito. Bomo videli. Čao.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti