25. apr 2005 9:10
Dobro jutro, rožice !
Komaj sem prebrala, kar ste napisale med vikendom. Žal sem mrknila, ker sva s sinom barvala še zadnji prostor stanovanja - dnevno sobo, kar pomeni ogromno dela s premikanjem pohištva, ki ga je moral premakniti sam, ker jaz ne smem. Ampak končno je končano in stanovanje je tako lepo, da komaj verjamem, da sva res vse sama naredila. Utrujena sem pa bila včeraj tako, da sem mislila, da me bo konec. Vse me boli, ampak se je splačalo. Sedaj pa uživanje. Me je zelo presenetilo, kaj moje dete zmore. res pa je, da lahko nekaj koristi, ko je tako velik in močan. Aknirad, star je 16 let, velik 193 cm, številko obutve ima 46. Glede na "dimenzije" tvojega sina mislim, da je tudi na poti k ta velikim. Sicer pa trdo držim pesti, da bi bil razgovor za službo uspešen !!!
Vipercat, upam, da je tebi že kaj ratalo.
Rožica, med dietp sem pojedla zelo malo kruha. Najbolj sem ga pogrešala pri sobotnih in nedeljskih zajtrkih, amkak tudi ta želja je minila. Sem pa včeraj, ker sem bila vesela, da je stanovanje pobarvano in ker sem želela ugotoviti, kaj bo naredil moj želodec, pojedla tri male kose pirinega kruha z lahko poli. In moram reči, da je bil občutek zelo nenaveden, saj tega nisem jedla 4 mesece in sem se res odvadila. Z želodcem ni bilo nič narobe. Sem pa sklenila, da to ne bo ratalo pravilo, temveč bo redka izjema. Sem se navadila na sadje in bom pri tem tudi ostala.
Tejčica, ti si faca, kaj vse počneš ponoči. Pa kaj nisi potem čez dan utrujena, če tako malo počivaš ? Saj res, da si med mlajšimi, ampak prav zato te čaka še dolgo življenje in veš koliko čiščenja to pomeni..... Res pa je, da ko mene prime, tude ne gledam kaj dosti na uro. V petek sem npr. selila knjige iz omar v dnevni sobi ob enih ponoči. Kaj hočemo.
Danes sem se odločila za sadni dan, jutri pa bom poizkušala biti vodena. Res pa je, da mi kg še kar gredo dol in me prav zanima, kje se bo to ustavilo.
lep dan, s čim manj skušnjav !
marjanca45