ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

24. apr 2005 9:51

Dobro jutro! No danes pa se vam tudi jaz pridružujem pri kafetariji. Sem malo pozna, ker sem si privoščila daljše poležavanje sem namreč sama doma. Danes ja uradno moj prvi dan 3 MD. Pojedla sem že 2 hruški, za malico si bom privoščila sok 2 pomaranč, ker imam nov sokovnik ga je treba uporabit. Za kosilo pa bo VODA. Vsi, ki bi hujšali še na luno ob 12:07 je polna luna. Riba-ribica se oproščam, da sem te zamenjala. Vedno, ko sem te brala sem bila prepričana, da si to ti. Sedaj sem tudi jaz preverila in sem ugotovila, da si letnik moje prijateljice, moj letnik pa je Bessybori. Pa ni panike, priznaš. Dipsi KJEeee SIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????? Danes je prvi dan, prosim ne zatajit. Za kosilo jej MESO in SOLATO, juhico na koncu , KROMPIR ali RIŽ pa naj jejo drugi. OOOOOobljubišššššššššššššš????????????? Jutri pa si bova privoščili prebranac in kisle kumarice ali rdečo peso ali ajvar ter kos kruha. Tako boš porabila ta tvoj Etin prebranac. Stresi ga v ognjevarno posodo najboljša za to je glinasta dodaj narezano rdečo papriko in ga dobro zapeči, da naredi skorjico in to je to. Sedaj je mojega kafetkanja konec, ker me že vabi sonček na potep po okolici. Sem se odločila, da se bom sedaj veliko bolj gibala kot sem se v prejšnjem krogu. Se še javim! Čao! Irena picika

picika  

24. apr 2005 9:55

Dipsi sem videla, da si že tu gor in da si danes z menoj. Sem vesela, da štartava skupaj. Želim ti lep in uspešen dan pa se beremo zvečer, velja. Sedaj pa res grem na potep. Čao! picika

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

24. apr 2005 10:42

Hojal, kako ste stare znanke. Naj vam povem da se moj trebušček že kar ornk pozna, pa včeraj sem svojo prvo kilco pridelala Moj matej pa še kar kile drži, je pa čisto normalno, včasih pa še repete vzame, tako da vam povem da ta dieta resnično drži in da se splača vztrajat. Aja če kera želi pogledat moje slikice so na tem naslovu: http://www.ringaraja.net/album/default2.asp?UporID=110 papa pa en lep oblačen sonček iz ljubljane. nalin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

24. apr 2005 11:34

Joj nalin, kako lepe slikice! Tvoja mala pikica pa prav lepo raste. Upam da uživaš. tejčica

nalin  

24. apr 2005 12:35

Zelo uživam, pikica pa je vsak dan večja. Komaj čakam da začutim prve premiike. To bo čez približno 5 tednov juhuhu nalin

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

24. apr 2005 12:41

Žvjo! Tudi jaz sem si hotela ogledat slikice. Imam vprašanje. Treba se je prijavit, da jih lahko pogledaš, a ne? Picika, oprosti ker sem te prekrstila. Danes se pa držta z Dipsi. Si pa dobra, da boš pričela kar z luno. A si se kaj pripravljala? Mislim si pred tem jadla lažjo hrano. Tudi jaz sem se vam mislila pridružit, pa se ne počutim najbolje, zato sem si pravkar dala pečt krompir, pa regrad sem nabrala. Bom pa vseeno spila čimveč vode in skušala jesti čim manj, bolj regrad kot krompir. Upam da se mi bo kaj poznalo. Pomembno mi je samo to, da spravim svoj želodec v red. Lp, se mi neki smodi!!!! že hitim.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Tinqa  

član od: 20.4.2005

sporočila: 21

24. apr 2005 13:23

Živjo vsem. Tudi jaz se javljam na čvek. Danes sem že bila pridna saj sem se podala na pohod, porabila sem 1500kcal in ugotovila da športanja ni nikoli preveč, ko hujšaš. Sedaj je malo več volje saj sem se lepo nasitila s specialiteto (ZA OH DAN!), ki ji pravim PISANA PIRA ali POMETI ZMRZOVALNIK: Posebej skuham piro, medtem ko se pira kuha na čebuli prepražim šampinjone, papriko, por in malo graha. Ko je pira napol kuhana jo stresem k zelenjavi in še nekaj časa dušim. Zraven se poda solata. Jed je hitro kuhana. In nasitna. Grem malo študirat, za večerjo pa dve kepi sladoleda-se že veselim. Tudi vam drage prijateljice veliko uspehov in prijeten preostanek nedelje. Tinqa Tinqa

nalin  

24. apr 2005 14:18

Rožica mislim da se ti ni potrbno prijavit, vpraši tejčico, jih je vidla. lahko ti jih pa tud zasebno pošljem če želiš nalin

picika  

24. apr 2005 14:36

Ojla! Sem že nazaj iz moje pohodne ture. Vmes sem udarila en dolgi in poučni čvek z gospo, ki hujša po Rinini knjižici se pravi tako kot mi.Tako pa imam družbo pri dnevni hoji. Pravijo, da več ko nas je bolj luštno je. Sedaj je čas kosila jaz pa sedim s skodelico mate čaja in bluzim po računalniku in poslušam dobro glasbo. Rožica veš po končani dieti sem jedla vse povprek in sem si nakopala kar nekaj kg nazaj. Z veliko dobre volje sem se čez dan držala pravila, da ne mešam hrane ampak noč ima svojo moč in sem takrat navalila na hladilnik. Sedaj pa mi je tega DOVOLJ in sem si preračunala dneve do odhoda na morje. Do takrat namreč končam 3DM. Začela sem včeraj s sadno-zelenjavnim dnem, danes z vodo, da se malo prepucam in da že v samem štartu izgubim kakšen kg tako za dobro motivacijo, sem brihtna kaj (he-he) ??? Tako sedaj me žene misel, da bom lažja na morju oziroma, da si bom lahko kupila novo garderobo. Poletje bo kmalu tu in s tem veliko sveže zelenjave in sadja. Komaj čakam na lubenice.Sem se razpisala, kaj? Ker sedaj pri nas zelo piha, se jaz raje odpravim v mumuland, da odspim kakšno urico potem pa se posvetim dnevnim opravilom kot je likanje in pranje. Bodite pridne in imejte se lepo. Dipsi ali si pridna? Da ne boš preveč grešila za 1. dan! No od same vode že imam voden pogled zato bo bolje, da se odpravim med rjuhe. Nočko vsem ! Irena picika

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

24. apr 2005 15:33

Joj, jaz pa sem tako boga. Za kosilo sem pojedla pico in prvič se mi je zgodilo, da sem bila še vedno lačna. Sem si pa že dopoldan spekla eno pecivo za večerjo, pa se mi non stop sline cedijo. Ne vem kaj mi je, ampak jaz sem tako lačna. Se mi zdi, da mene daje PMS 2 x na mesec po 15 dni. Tudi na sprehod me danes nič kaj ne vleče, ker zunaj takooooooo piha, kar je seveda vzrok za moj glavobol. Ima še katera takšne probleme, da je včasih vedno lačna? Kaj narediti, razen na forumu viseti? Pa še bolj redkobesedne ste danes. Bom tudi jaz malo legla pred televizijo in poskušala malo zadremuckati. Aknirad-bombica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti