24. apr 2005 9:51
Dobro jutro! No danes pa se vam tudi jaz pridružujem pri kafetariji. Sem malo pozna, ker sem si privoščila daljše poležavanje sem namreč sama doma. Danes ja uradno moj prvi dan 3 MD. Pojedla sem že 2 hruški, za malico si bom privoščila sok 2 pomaranč, ker imam nov sokovnik ga je treba uporabit. Za kosilo pa bo VODA. Vsi, ki bi hujšali še na luno ob 12:07 je polna luna. Riba-ribica se oproščam, da sem te zamenjala. Vedno, ko sem te brala sem bila prepričana, da si to ti. Sedaj sem tudi jaz preverila in sem ugotovila, da si letnik moje prijateljice, moj letnik pa je Bessybori. Pa ni panike, priznaš. Dipsi KJEeee SIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????? Danes je prvi dan, prosim ne zatajit. Za kosilo jej MESO in SOLATO, juhico na koncu , KROMPIR ali RIŽ pa naj jejo drugi. OOOOOobljubišššššššššššššš????????????? Jutri pa si bova privoščili prebranac in kisle kumarice ali rdečo peso ali ajvar ter kos kruha. Tako boš porabila ta tvoj Etin prebranac. Stresi ga v ognjevarno posodo najboljša za to je glinasta dodaj narezano rdečo papriko in ga dobro zapeči, da naredi skorjico in to je to. Sedaj je mojega kafetkanja konec, ker me že vabi sonček na potep po okolici. Sem se odločila, da se bom sedaj veliko bolj gibala kot sem se v prejšnjem krogu. Se še javim! Čao! Irena picika