23. apr 2005 22:49
Dober večer! Danes sem pa zelo dobro izkoristila dan. Jedla sem veliko sadja in regrat, ki sem si ga pripravila z vročim korenčkom. Do sedaj sploh nisem vedela, da je to tako dobro. Napravila sem kar dolgo kilometražo, prebelila sinu sobo in sedaj sem ob računalniku s skodelico zelenega čaja, prijetno utrujena in brez volje oziroma želje po konkretni hrani. Kaj ni to lepo, glede hrane mislim. Dipsi kaj praviš na jutrišnji začetek, saj ne rabiš biti na vodi, bodi na beljakovinah samo začniva skupaj. Jutri je nedelja in boš lahko jedla meseka in solato samo krompir pusti pri miru. In to je to! O.K. Rožica, sem ugotovila, da pišeš o meni, ker si me naslovila s Pikico, sem namreč Picika. Pa nima to veze z jutranjo kavico, kajne. Dobimo se zjutraj na kavi, a velja? Riba-ribica medve pa sva isti letnici samo, da sem jaz od tebe starejša par dni, če se ne motim. Sem 21.1.19......? Ti pa 10.2.. Ali imam prav? Kokos ali si ponovno z nami? Nisem brala vse za nazaj. Danes pa grem prej v posteljo kot ponavadi tako, da ne bom med zadnjimi tu gor. Želim vam lepo in mirno noč! Irena picika