ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

24. apr 2005 16:32

Zdravo, punce in fantje! Moram vam zaupati, da moja sinova nič kaj ne marata moje kuhinje, sploh mlajši sin. Jaz se nagiban k vegaterijanstvu, on pa obožuje meso. Odkar pa večkrat ob nedeljah ali sobotah naredimo polnjene kanelone, smo vsi zadovoljni. Danes imam Š dan in sem imela polnjene s kašo, mletim koromačem in paradižnikom, ostali pa namesto moje zelenjave mleto meso. Kaša in zelenjava sta bili po pravilih, kanelon je pa testenina, zato je bil prekršek. Jedla sem še veliko skledo zelene solate. Ta jed je zelo nasitna, mislim na kanelone ne solato. Lep sončni pozdrav vsem! riba-ribica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

24. apr 2005 17:50

Pozdravljene! Ja nalin, za ogled tvojih slikic sem se morala prijaviti. Tudi mene danes močno lahkota matra. Sem za kosilo jedla pečen krompir, bučke in pa špinačo. Šele kasneje mi je kapnilo da je špinača pripravljena z mlekom, tako da je bil tu prvi greh. Kasneje smo šli še na en obisk in sem MORALA pojesti kos peciva. Dobivam očitke, da samo še košarice dajem in tako sem zaradi ljubega miru pojedla tisto pecivo. Pa ko bi bilo vsaj okusno. Ko pa smo prišli domov, sem pojedla še dušeno papriko. Pa kje je še večerja. Me res daje danes. Najbolje bo, da se spet z delom okupiram. Mogoče bom tako malo pozabila na hrano. Pozdravček! tejčica

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

24. apr 2005 18:41

Zdravo! Picika pridna sem in nič ne grešim. Za kosilo sem pojedla pleskvico in paradižnik ter kos kruha, za večerjo pa oklevam med jogurtom in paradižnikovo solato s tuno. Na sprehod nisem šla ker pri nas tako mrzlo piha tako, da sem raje malo polenarila na kavču sedaj pa se bom lotila še likanja. Želim vam lahko noč in jutri uspešen začetek novega tedna. Liljana Dipsi

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

24. apr 2005 19:07

Čez dan sonce, sedaj pa dež. Dobro, da bo kmalu konec aprila. Danes sem na polni črti podlegla skušnjavi. Namesto koščka peciva in rebra čokolade, sem pojedla 5 koščkov peciva in 3 rebra čokolade. Sedaj imam pa moralnega mačka. Dobro da je jutri sadni dan, ki se bo verjetno spremenil v pretežno vodnega. Tako sem jezna in razočarana nad sabo, da je joj. Pa še napeta sem tako kot Nalin. Samo da je ona pri tem presrečna, jaz pa tako nesrečna. Kaj pa ve ostale naredite, ko vam tako zeloooooooooo cuker pade in je to na nesrečo še med vikendom? Aknirad-bombica

tejčica  

24. apr 2005 20:01

Nimam nobene volje za likanje in naredim vsake toliko časa pavzo in pokukam sem kako ste ostali. Ja, današnji dan je očitno za vse malo bolj požrešen. Čez vikend je vedno najtežje držat dieto, če pa je še vreme tako kot danes, pa je pravi uspeh speljat vse po pravilih. Kljub temu, da sem pred dvema urama jedla zelenjavo, sem si privoščila še pošteno večerjo, pečen krompir. Pa še z oljem nisem skoparila! Se pa tudi počutim prenažrto. Sladico za jutrišnji OH dan imam že doma. Je tašča spekla jabolčno pito in sem jo že kar danes vzela domov, da je do jutri slučajno ne zmanjka. Sedaj pa nazaj za likalno mizo. Kakšen vikend je to... tejčica

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

24. apr 2005 20:47

Dobro jutro! Sem spala 5ur kot ubita in počutim se kot prerojena samo tako presneto žejna sem se zbudila.Mogoče zato, ker sem sanjala, da na skrivaj jem meso na pikniku. Sem spila kar 1/2 l vode torej je moj sanjski meso bil slan ( he-he). Vidim, da ste nekatere pridne in ste se lotile likanja. Tudi jaz se vam pridružujem saj me čaka gora perila, ki se je nabrala skozi teden in obesiti moram to kar se je že opralo med tem, ko sem spala. Imam občutek, da bom danes hitro polikala to kar imam. Se še javim, ko končam. Lp Irena picika

tejčica  

24. apr 2005 21:02

Uf kakšne sanje picika! Upam da si se v sanjah pošteno najedla, saj tisto ne škoduje. A vas je še kje zrukal? Jaz sem v 4. nadstropju, pa smo se za par sekund stresli. Sem gledala če že kje kaj piše, pa nič. Upam da se ni samo v moji glavi treslo!?!?!?! tejčica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

24. apr 2005 21:03

Treslo je tudi pri nas-vipavska. Bernarda

tejčica  

24. apr 2005 21:27

Sem zasledila da je bil epicenter v bližini Ilirske Bistrice, magnituda pa 3,8. Hvala bogu nič hujšega. tejčica

tejčica  

24. apr 2005 23:11

Sedaj vas pa za danes zapuščam. Vse najnujnejše narejeno, tako da počasi odhajam na zaslužen spanec. In to čim hitreje, ker že kar nekaj časa pogledujem proti piti, ki me čaka za jutrišnjo večerjo. Je bilo danes že količinsko vse v presežnikih... Sladke sanje! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti