26. apr 2005 10:09
Dobro jutro, drage moje rožice !
Glede na uro je že bolj dan !!!! Tabina, nisem na dopustu, samo buljim od jutra v računalnik, ker poizkušam biti pridna v moji pravljični službi in sem pozabila na uro.
Zelo vesela sem, če sem z mojim pisanjem res komu pregnala oblake in ga pripeljala do spoznanja, da življenje pa le ni tako gnilo, da nismo le mi "reveži", da ne padajo krivulje le nam in na koncu koncev.... nam sploh ne gre slabo.
In Maza, tako kot praviš, imaš lepo družino, pa fajn službo. Še nekaj kil dol, pa bo skoraj preveč lepo. To, da je človek že po naravi optimist, pa v življenju zelo pomaga, veš. Prepričana sem, da ti bo tokrat ratalo. Malo volje, pa tu sem kdaj pokukaj, ko ti bo hudo in boš videla, kako boš premagala trenutke slabosti.
Zoran, se pridružujem Tabini, da glede na to, da sta tvoja potencialna kandidata za v želodec oba iz iste družine ( mlečni izdelki), po moje res ne bo nič hudega, če jih z užitkom spraviš po grlu. Pa bog žegnaj !!!
Vipercat in Tabina, si lahko le predstavljam, kakšen obup je v teh časih iskati službo, ko bi ženske menda morale že skoraj prinesti potrdilo ginekologa, da niso noseče in pa izjavo, da bodo naslednjih ne vem koliko let brez otrok. Svinjarija ! Saj ne vem, če izobrazba, znanje in izkušnje še sploh kaj pomenijo. Po drugi strani pa sem jaz že prestara in odlužena, tako, da tudi ne bi dobila dela. Res je za znoret in vam mladim res ne zavidam. Pa se čudijo, zakaj mladina bolj pridno ne študira. Pa zakaj, če pa potem ne dobijo služb ?! Saj niti ne vem, če bi še enkrat želela biti mlada. Vesela sem, da sem prilezla do sem, zdaj pa veselo dalje.
Včeraj sem imela sadni dan, danes pa se trudim z vodo. Ne vem, zakaj mi nekaj nagaja moj želodček, za katerega vse te mesece skoraj nisem vedela. Kar naprej se razburja in me ščipa. Za kazen res ne dobi drugega kot vodo. Mislim pa, da bom v bodoče imela vodne dni le, ko se bodo kg začeli obračati navzgor. Glede na to, kakšna sem sedaj, ne bi bilo preveč dobro, če bi še kaj dosti shujšala, ker se mi preveč pozna na obrazu in res ne bi bila rada želva. Pa saj tako malo kg sploh ne vem, kdaj sem imela. Saj se ne hvalim, rožice, le povem vam, da sploh ni težko vzdrževati teže. Res ne. Ve samo lepo vztrajajte do konca diete, potem pa uživanje ob samostojnem določanju jedilnika. Po moje boste imele dosti manj skušnjav, ko boste npr. 3 dni lahko jedle meso ( če se ne motim, je Marina05 taka mesoljubka - kje pa si ????), pa 2 dni krompir, Tejčica, a ne.... Ko se pri meni pojavi želja po sladkarijah, si "organiziram" OH dan, zvečer pa sladkanje.
Zdaj grem spet malo delati, potem pa spet kaj napišem !
marjanca45