23. apr 2005 19:19
Hoj !
Pikica, danes ti naj bo. Izostanek opravičen!
In da se nebi ponavljalo, to izostajanje od jutranjega "čveka" ! :) Razen, če s sosedo tako intenzivno čvekata, da pokurita veliko kalorij......
Riba-ribica čestitke!
Aknirad si me pa nasmejala s tisti o mrtvem računalniku. Ja kaj bi vi starši brez nas ta mladih. OOOO: !? JOKE!!!!!
Si pa dobra tejčica, da zdržiš ob štirih čevapčičih in pol hrenovke.
Jaz sem za kosilo pojedla pleskavico ( majhno) in eno hrenovko in pol, ter nalo piščančjega mesa z kosom rženega kruha in regradovo solato.
Moram povedat, da sem začela počasi dodajat kruh k obrokom kjer je dovoljen. Ker sem zelo nenasitna in se mi lušta marsičesa. Kruha v prvem krogu 3MD sploh nisem jedla in tudi v obdobju med dieto sem se mu izogibala. V tem krogu pa si včasih privoščim kakšen prepečenec, danes pa sem prvič kos domačega rženega kruha. Sem še zdaj sita.
Res, da sem že stara pri tej dieti pa me vseeno zanima koliko vas je kruh med dieto?
Kakšni so rezultati, če ima katera od vas izkušnjo, a gredo kg bolje dol, če ne ješ kruha ?
Kaj mislite o tem?
Kot sem napisala sem strogo ločevala, kar pomeni da tudi kruha, ki je po mojem mnenju Oh, nisem jedla zraven B.
LP; Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.