Opustitev kajenja

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

28. jan 2005 11:40

Ves kaj studentka: danes zjutraj je bilo po radiju govora o cigaretah. Baje da filter rabi kar 12 let da razpade. Navadno ogorke vsi mecejo na tla in vsa ta nesnaga gre v podtalnico. Malo mu povej kaj takega pa bo mogoce zacel razmisljat v tej smeri. Vesna Vesna Milek Recko

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

28. jan 2005 18:26

Moje zlate punčke - v naših letih mu grožnja, da mu ne dam lupčka, ker smrdi po cigaretih kvečjemu vzbudi resno zaskrbljenost v smislu - kaj je babi kar naenkrat, da mi hoče lupčke dajat...... Saj ni ravno tako, ampak zrno resnice je pa vendarle. Lumpica

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

29. jan 2005 18:10

POtem pa reci, da so boš skoz po nejm vesla, dokler ne neha:) hec, probaj s čim, kar mu veliko poemni, pa ga cigareti ovirajo - recimo kak šport... Kadilci imajo manj kondicije... Veri

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

29. jan 2005 19:30

Dobra ideja - iz dnevne bom odstranila kavč - Ta predmet ( kavč namreč ) se nekako pojavlja v različnem vrstnem redu ( odvisno od letnega časa, preletov nadzvočnih letal, NLP pojavov....- nisem uspela opredelit vzroka ) seks kavč pašta pašta seks kavč....... Včasih kak element odpade in ga nadomesti drug npr.TV - v prid kavča in pašte. Lumpica

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

31. jan 2005 8:08

dobro jutro... hvala za nasvete... vse sem že poskusila..... tudi s prepovedjo seksa.... pa mu ne zaleže... očitno mu čik dosti več pomeni ... kot pa vse ostalo... sicer pa.... saj pa ni edini.. ne? .. če bo tako šlo naprej, pa ga bomo menjali... :)) kandidatov nikoli ne zmanjka... p.s. malo heca mora bit... lp, Studentka1

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

31. jan 2005 21:54

Pozdravljene nekadilke Po dolgem času sem spet malo pogledala k vam, pa vidim, da imate iste probleme kot sem jih imela jaz. Tudi moj je rekel, da bo nehal kaditi, če jaz tri dni ne bom kadila. Ni mi verjel, da to zmorem in je seveda ostal pri cigaretih. No od tega je že leto in pol, pa še vedno kadi. Jaz pa neeee. Sem frajerka Hehe, se mi res fajn zdi. Moram vam povedat, da tudi meni zelo smrdi, sploh, ko mi da . Nič niso pomagale nobene grožnje in vem, da tudi vašim partnerjem ne bo prišlo do živega. Samo tečne jim boste postale s tem teženjem, ker pač niso ali pa ne morejo razčistit pri sebi. Tako nam ozdravljenim (ti smo baje najhujši) ne preostane drugega, kot da smo tiho in potrpimo. Na koncu koncev, smo tudi mi komu kdaj smrdeli . Pa še to: še danes mi smrdi in mi verjetno vedno bo . Vztrajajte naprej! Držim pesti za vas Meli P.S.: upam, da si nikoli več ne prižgem cigarete Don"t worry, be happy!

Veri  

1. feb 2005 9:58

Čestitam meli in študentka in lumpica! En naš profesor pravi, da nehaš kadit, ko se ustrašiš za svoje življnje - kaj če bi kakega zdravnika podkuple, da jim pove kaj, kar jih bo prestrašilo, da majo pljuča že čisto boga,... Meni je bilo glede tega najbolj hudo, ko sem bila še čisto mala in sem imela eno še mlajšo prijateljico, ki si je že odkar je vedela zase za vsak rojstni dan zaželela isto - samo eno stvar: da bi mami nehala kadit... Pa jo je mami mela rada, ampak je vedno rekla, da naj samo še eno leto zdrži... Če ima katera otroke, jih lahko proba našuntat - čeprav pri tej očitno ni delalo, mogoče bo pa pri vas. Otroci zanjo bit zelo neposredni: "Smrdiš!":) Sicedr se pa držite, že to da jih polovica v paru neha, je precej, a ne?;) Veri

lisicka  

član od: 22.12.2004

sporočila: 658

1. feb 2005 10:11

Veri... otroci me "tenstajo" do nezavesti... . Tudi to je en od razlogov, da (če že nisem prenehala) vsaj zelooooo omejim. Je pa res, da je čisto vseeno, ali pokadim 2 - 3 cigarete, 1 - 2 ali pa sploh nobenega. Še enkrat bom morala za resen vzgled vzeti Študentko... in prenehat zapravljat!!! Lep pozdrav vsem, zvitorepka

Veri  

1. feb 2005 11:15

pametni otroci:) Maš prav, pejte rajši v kino skupi za tissti dnar:) Veri

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

1. feb 2005 12:02

držim pesti zate lisička (in za vse ostale tudi)... saj ni tako težko... samo karakter moraš bit... jaz priznam, da sem v soboto kadila, ko sem šla na kavo s kolegico... pa sem kadila... šit... samo pol pa me ni več nič mikalo... kak sem prišla domov, sem sama sebi ful smrdela po cigaretih... tak da sem dala vso obleko prat... in sama sem tudi šla takoj pod tuš.... zdaj pa mi spet nič ni... da bi me kaj mikal cigaret... tak da gre... lp, Studentka1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti