Opustitev kajenja

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

18. jan 2005 14:10

ja Veri jaz sem tudi taka... tudi rada kuham in moje jedi nimajo nikdar čisto istega okusa.. vedno kaj novega dodam.. ali pa si kaj novega zmislim.. včasih (tukaj malo prebiram recepte), potem pa si ga približno enega zapomnim in ga naredim po svoje... in je vedno dobro in vsi isto kot pri tebi vse pojejo... možu pa sem tudi že to povedala, da mi smrdi po cigaretih........nič mu ne kapne......... :)) sicer pa veš... :)) jaz sem tudi še mlada.... :)) lp, Studentka1

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

18. jan 2005 14:11

Veri, ugotavljam , da bo tvoj podpis pocasi postel sinonim za muffine in kruh. Si ze prepoznavna po tem. Pa ce to ni cast..., res si pridna! julia

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

18. jan 2005 20:34

In vendar se premika. Sem možu po naključju našla v žepu Nicorette čigumije. Na moj skoraj prepadeni obraz je izmomljal nekaj kot " bomo probali". Prav srečna sem!!!!!! Lumpica

Študentka1  

19. jan 2005 7:55

dobro jutro vsem... vcibej.. kaj si mu obljubila? moj pa noče in noče nehat..... kaj naj mu še obljubim???? jaz sem zdaj že 14 dni brez .... se mi zdi, da je tista prva kriza malo mimo... upam, da bo tako tudi ostalo... zdaj se mi več ne zalušta tako zelo, kot se mi je zdaj.... no, bomo vidli.... :)) lep dan vsem! lp, Studentka1

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

19. jan 2005 10:52

Čestitam vsem, tudi možu:) Samo ne preveč na glas opazit, ker se moški neprojetno počutijo, kadar vidimo, da so se odločili spremenit, sploh kadar niso ziher, ali bo ratalo:) Vseeno pa mu lahko daš kakega lupčka:) Jaz se nekako držim, ta teden bo bolj strogo... Amapk se mi že malo manj vrti:) Julia, hvala:) Veri

Študentka1  

24. jan 2005 7:51

no, spet lep pozdrav! pa kje ste vsi? se spet začeli kadit, da se ne upate več oglasit? jaz vam samo sporočam, da še vedno vztrajam. Lisička, kaj pa ti? pa Veri? je dieta uspela? no, vsem skupaj dosti uspehov... pa javite se prosim... lp, Studentka1

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

24. jan 2005 9:47

Bravo punca , tako se dela. Navijam zate in tudi za ostale, upam da vam bo uspelo. Kar tako naprej! Lp, Tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 24. jan 2005 09:48:01

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

24. jan 2005 10:39

Čestitam, študentka! Le tako naprej! Prej sem se zadnja oglasila, pa nisem upala spet težit... No, dieta je uspela, se mi zdi, čeprav sem jo predčasno končala, ker sem imela ves čas drisko... Ampak vrti se mi ne več in sem ok. Če ne bo ok, bom pa enkrat naredila res strogo varianto do konca. Zdaj se že veselo nažiram s sladkarijami, sadjem in jogurti:) Vas bom kljub temu prišla še kaj pogledat, ok? Pa res si asica, to je težko, ti želim, da te nikoli več ne bi premamil cigaret! Veri

Študentka1  

24. jan 2005 10:42

ja super veri... samo da ti je ratalo..upam da se ti je tudi kri popravila... ja jaz še vztrajam... sicer mi tu in tam še pridiši cigaret.. na splošno pa so mi začeli ljudje, ki kadijo smrdeti... hvala Tjas za ogormen aplavz.. :)) ok.. javite se še kaj.. da ne bom samo jaz pisala.. meni pomaga, če se vzpodbujamo tukaj... lp, Studentka1

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

24. jan 2005 20:23

Super ste in drzim pesti za vse nekadilce in nekadilke. Pa tudi za tiste z dieto. Vesna Vesna Milek Recko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti