3. nov 2004 18:17
Pozdravček. Ja veliki problemi so to, ko kile ne gredo dol. Važno pa je da vztrajamo, a ne? A ni to čudno, da tehtnica kaže vedno isto, moj pa meni pravi "ti si pa kar fejst shujšala". Zdaj mi pa ni jasno, al tehtnica laže al pa moj dragi? (verjetno tehtnica, hehe) Rožica, nimam pojma, kako se bom zamotila na vodni dan. Imam velik problem, ker na ta dan nimam predavanj, da bi vsaj to minilo. Tako da bom cel dan doma. Zgleda, da bom morala vzeti krpo v roke, pa celo sobo počistit tako, da se bo svetila. Pa na dolg sprehod s psom, pa cel dan bom na tem forumu pa... Najhuje pa bo, ko bom morala kuhati za ostale družinske člane-KRIZA! Aja pa še to, Rožica, ne obupat, ker ti kile stojijo, če jih nimaš veliko preveč, je to čisto normalno(vsaj jaz sama sebe s tem tolažim). Važno je da zdržiš do konca, boš imela že s tem veliko boljši občutek. Punce hvala za informacije o žogi. Moram dobro razmisliti ali jo kupiti ali ne. Mama bo verjetno rekla, da je pač to še ena stvar, ki jo bom uporabljala kak teden ali dva, potem bo pa nekje čakala na boljše čase... Če ni predraga... Lep pozdrav pa pridne bodite. maychi