Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

7. nov 2004 10:35

Živio, punce. Vidim, da vas je med vikendom končno nekaj na forumu (drugače, je kar malo dolgčas). Jaz se psihično pripravljam na drugi vodni dan, ki ga bom imela v torek. kupila sem že neke stekleničke in kozarčke, ki jih moram okrasiti (kot novoletna darila) in to bom počela v torek-se moram nekako zamotiti, kljub temu, sda je do novega leta še skoraj 2 meseca Amelie-tudi medve s prijateljico sva imeli takšen načrt, da se bova spodbujali in sva plačali aerobiko za cel mesec. Ko pa je prišel dan za to, sva šli najprej na čaj in ostali tam...v kavarni mislim. tako, da sva bili na totalni izgubi. Upam, da bo vama uspelo. Drugače pa jaz trenutno delam vsak dan trebušnjake in začela sem tečt. Se mi zdi, da odnesem veliko več od tega, da se gibljem v naravi, kot pa da bi plačevala nekaj, kar sploh ne vem, če mi bo odgovarjalo pa še v zaprtem prostoru si-moje mnenje. Res pa je, da si prikrajšan, če je slabo vreme, zelo mrzlo... Upam, da ti bo uspelo. Lep nedeljski dan vam želim. maychi

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

7. nov 2004 10:52

Pozdravljene! Že kar nekaj dni prebiram forum in danes sem se končno odločila, da jutri začnem z dieto. Upam, da ne bo prehudo in da bom zdržala. Sy, hvala za www stran, kjer sem si prebrala kako dieta poteka. Kokos, če želiš PILATES vaje, mi pošlji tvoj naslov, pa ti pošljem CD. Do pisanja! Meli

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

7. nov 2004 12:47

2303 a bi te lahko tudi jaz prosila za CD s pilates vajami. PROSIM. maychi

meli*  

7. nov 2004 14:59

Maychi, pošlji mi tvoj naslov! Meli

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

7. nov 2004 19:02

Rožica na privatno sporočilo sem ti poslala stran kuža. Si videla??? LP mici_33

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

8. nov 2004 8:00

dobro jutro, kar hitro je minil tale vikend in seveda sem šla takoj pogledat, kako ste se kaj razpisale. Moram priznat, da sem jaz sedaj tud začela trebušnjake delat, ko ste vse tako pridne. Sem pa tudi občasno na orbitreku, ki sem ga lani dobila za rojstni dan. Kar nekaj časa je sameval, zdaj se pa kar spravim nanj. Fajn si glasbo zraven navijem (slušalke), da me bolj vzpodbuja, pa gremo. Sem se pa včeraj tud v naravo podala. Sem šla na Grmado in na Tošč. In hodila sem prav lahkotno.Se mi je prav fino zdelo, da nisem preveč pihala po hribu gor. Tud jaz sem mela danes zjutraj okroglo 70 kg. Upam, da bo jutri kaj drugač, saj mi po kg ne gre preveč hitro dol. Ampak, na cunjah se pa že pozna. Vse visi na meni. Bo res treba v šoping. Drugač mam pa danes spet sadje. Mam 4 mandarine s seboj. Ko pa pridem domov, si bom pa naredila čežano. Lp,Mucy

neznan uporabnik

8. nov 2004 10:17

2303, jaz bi pa tudi vaje za Pilates ... Prosim ... Sem si dovolila in ti že kar poslala svoj e-mail. Hvala! Mojca

meli*  

8. nov 2004 11:10

ojla! Lisička in muci poglejta sporočila! Danes sem pričela z dieto in upam, da ne bo preveč hudo. Na mizi me že čakajo jabolka, pa mi nekako ne diši in sploh mi ni jasno, kaj naj jem za kosilo. Se bo treba pač potrudit. Upam, da ne bom vrgla puške v koruzo. Lep dan vsem ! Meli

lana  

član od: 28.12.2003

sporočila: 33

8. nov 2004 11:56

2303 Tudi mene zanimajo te vaje. Že v naprej najlepša hvala anita tepeš

levinjčica  

član od: 8.11.2004

sporočila: 10

8. nov 2004 13:21

lep pozdrav vsem skupaj! Ravno danes sem malo brskala po internetu in čisto slučajno našla tale forum.Moram reči da me je pritegnil,saj sem pred dobrim tednom tudi jaz pričela s to omenjeno dieto(90 dni). Izkušenj v zvezi s to dieto ravno nimam,imam jih pa z drugimi. In upam da bo ta dieta najboljša od vseh.Všeč mi je predvsem to, da nisem v tem tednu niti enkrat občutila tiste grozne lakote,ki sem jo občutila že po parih dnevih drugih diet.Upam da mi boste "stali ob strani" in me vzpodbujali preko tega foruma. Zanima me le še to,kaj so to vaje Pilatus? čao in kmalu spet na vezi! levinjčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti