2. nov 2004 20:26
Večer. Kako ste kaj? Jaz sem ravno danes ugotovila, da me do 2.vodnega dne loči še 6 dni. Sploh se nisem zavedala, da tako hitro teče (bila sem prepričana, da mi do tja manjkata še 2 tedna...)-kako hitro teče. Kar pa je najpomembneje sploh nimam občutka, da sem na dieti. No saj kilogrami tudi stojijo, tako da tudi tukaj nisem ravno prepričana, da sem na dieti. Ampak vztrajam, ne glede na to ali se premakne za kako kilo dol ali ne-glede na to, da jih nimam ne vem koliko preveč, tudi nisem pričakovala, velikih rezultatov. Bolj pomembno je, da se zdravo prehranjujem, če gre pa še kaj dol, pa še boljše(pa tud če ne). Pa saj sama vem, da še vedno preveč jem za večerjo, pa tudi kakšen manjši prekršek se kdaj znajde (seveda z velikim moralnim mačkom, ko je že prepozno). Ma najbolj važno pa je, da se sploh ne sekiram, če kile ne gredo dol, samo da GOR ne grejo! Še to. Nobena ni napisala, kako je s to žogo. A je nima še nobene? Resno se zanimam, ker razmišljam o nakupu, samo reklame me pa ne prepričajo, boljše če slišiš kaj od koga ki že uporablja stvar. Naj se javijo tiste, ki jo imajo oz. so jo že kdaj kje uporabljale. Prosim! No dosti o mojih problemih, kot berem imate ve več uspeha in držim pesti za vas, da boste tako uspešno nadaljevale. Sedaj pa grem narediti 2 seriji trebušnjakov (da bo vsaj trebuh raven). Lp, maychi Sporočilo je spremenil(a) maychi dne 02. nov 2004 20:29:05