2. nov 2004 9:47
Zoya, ja 16 kg. Ampak to ni nič čudnega. Na tem forumu jih je precej, ki so shujšale tudi 20 in več kg.
Na začetku sem imela 88 kg, na koncu prvih treh mesecev sem pristala na 72. Potem mi je v dveh mesecih šlo dol še 2 kg (!!! tako kot piše v navodilih, če ješ sadje dopoldne), a sem se zaradi živcev, sekiranja in rojstnih dni zredila nazaj za 5 kg. Zato sem se tudi odločila za drugi krog in do zdaj sem bila spet uspešna za 5 kg, torej sem na 70 (a sem imela veliko grehov vmes).
Začela sem z: 93 cm pas in 117 cm boki
Zdaj sem na: 83 cm pas in 107 cm boki,
to je dve konfekcijski številki manj.
Ve, ki ste nove, tudi vam lahko uspe. Nisem jaz jaz nekaj posebnega.
Meli, jaz sem na začetku diete izračunala, da bi morala do idealne teže shujšati 35 kg!!! In ti povem, da pri takšni cifri nisem vedela, kako. Zdelo se mi je, da bi se morala matrati najmanj eno leto in spraševala sem se že, ali bom še kdaj normalna.
Zdaj sem že zelo normalna in počasi bom prišla do želenih kilogramov. Zdaj se mi več ne mudi, ker sem kar zadovoljna že s sedanjim stanjem. Veliko bolj se sprejemam.
Meli, fajn je že, da bi se po dieti vse držale še naprej ločevanja živil, mislim pa, da je najbolj važno to, da se tiste 3 mesece po dieti držiš še vedno sadja dopoldne in po 8 uri zvečer ničesar več. Ko sem po dveh mesecih to opustila, so se začeli kilogrami nabirati. Ko se čisto spustiš iz vajeti, se tudi čez dan več ne kontroliraš - vsaj pri meni je tako.
No, res sem delala tabelo z vsemi članicami dietične kulinarike
, a opremljena je bila le z imenom, krajem, iz katerega smo, in začetkom diete. Drugega ni bilo, ker se mi je zdelo, da so sotali podatki preveč osebni. Lahko bi pa res to dali na neko brezplačno internetno stran, če bi bila večina članic za to.
vsak dan lažja
Sy
Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 02. nov 2004 09:53:20