30. okt 2004 10:49
Dober dan! Za enkrat še sončen. Mici ni slaba ideja , mislim da je že Sy enkrat nakaj takega predlagala. Sem kar moalo žalostna, ker sem šele danes zjutraj pomislila ob branju micinega sporočila, da je vikend. Kar pomeni tišino tu gori. Upam, da se bo katera javila preden se končajo prazniki. Vsem, ki so v šoli, na predavanjih... je izostanek opravičen. Držte se ! Veliko !!!!!! To velja predvsem zame, ker mi ne uidejo pogostitve pri domačih.... Pa saj verjetno vse pznate kakšno staro teto ali mamo, babico..., ki se kar boji da boste lačni. No moja je taka in kar vem, da je zdaj, ko ve kdaj pridemo na obisk pripravila ogromno dobrot (potice, pecivo, buhteljne,...) še sreča, da imam OH, vendar to ni nobena tolažba, ker vem da bo vstrajala tudi pri kosilu .... Uboga jaz, ker sem tako lačna, še sreča, da imam babico da me nahrani. A, še to zvečer grem na praznovanje rojstnega dne. Definitivno bo to "grešen" dan. Sem se že skoraj vdala v usodo. Ja, danes se režim jutri bo pa upam, samo moralni maček. Maychi jaz sem si pa včeraj privoščila kuhan kostanj za večerjo. Za enkrat je še vse vredu, vendar bom vseeno zdaj pojedla malo sliv. Bolje preventriva, kot kurativa. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.