Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

29. okt 2004 11:02

Mayci, malo sem ti porpavila link, tako da zdaj deluje: http://www.osebnitrener.com/clanki/tnz.htm - pa brez zamere :) dodajam pa se enega http://www.mojtrener.com/index.php?group=lmenu&menu=tr zacetki pri trebusnjakih so tezki - ce komu niso, potem jih dela narobe - dajte roko na trebuh in preverite, ce dela trebuh ali hrbet.. zacetnik pri pravilnih trebusnjakih cuti misice ze po 15ih trebusnjakih - je pa super, ker ful hitro napredujes. tako, da je bolje manj, ampak pravilne trebusnjake in v vec serijah, kot pa napacne in vec. jaz se danes po sadnem dnevu neizmerno veselim pecenega celega piscanca in solate - komaj cakam. pa se to, ali je na sadni dan zelenjava cisto prepovedana? jaz imam rahlo dosti sladkega okusa :) Hvala, veliko motivacije in dobre volje vsem. izziv

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. okt 2004 11:12

Izziv hvala, tako je če hitiš in nisi pozoren kaj napišeš. Od sedaj bom vedno vsa 2x preverila. Hvala še enkrat. maychi

SLONCICA  

član od: 12.3.2004

sporočila: 321

29. okt 2004 11:25

Oj Marina5! Jaz pa mislim, da so trebušnjaki, ki bolj delujejo na spodnje trebušne mišice in trebušnjaki, ki bolj delujejo na zgornje trebušne mišice, zato, ker jih čutim, ko jih delam. Za spodnje naredim 2 seriji po 36 trebušnjakov oz 4 serije po 16, če ti je lažje. 1. vaja: ležim na hrbtu in dvignem noge v zrak, da so po kotom 90". Nato se dvigujem h kolenom. 2. vaja: ležim na hrbtu, noge iztegnem v zrak ( kot za svečo) in dvigujem k nogam. Težko je razložiti, upam, da boš razumela. Drugače so ti pa punce že velik linkov dala, pa si lahko tam pogledaš, kjer zagotovo še bolj strokovno piše. Mislim, da je pri trebušnjakih važno, da čutiš, kako se dviguješ s trupom (trebušnimi mišicami), roke za glavo so ti le za oporo, ne smeš pa glave z vso silo dvigati. No, to je le moje mnenje. Lp! Sporočilo je spremenil(a) SLONCICA dne 29. okt 2004 11:27:02

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

29. okt 2004 11:58

Jaz sem se odločila, da na sadni dan pojem eno solato- vmes- za kosilo. Ker samo s sadjem sem lačna kot volk, pa sem bila včeraj vseeno zeeeeloooo laaačna zvečer in sem se pometla v posteljo. Veseli me da si tukaj pomagamo in dajemo moč,mimogrede, sem včeraj naredila ene dvajset trebušnjakov... no ja pša dobro uro sem hodila s psom- hitra hoja. Je katera brala Polet?? Opis hujšanja?? Komentar? Meni se je zdelo pametno in sedaj sem dojela pomen sladkih dni, torej MORAM jesti torto in čokolado- super. Danes se držim diete deveti dan in moram reči, da mi je všeč, ker lahkojem vedno nekaj drugega, res ne nea osti dan a vedno drugače, to je super, ker se ne prenaješ in veš, da če se ti danes nekaj zaljubi lahko npr. jutri poješ. Pa gre lažje. Hvala za oporo, ker pa meni veliko pomeni, ko vas berem nazaj koliko ste izgubile vam sporočam, da sem se danes zjutraj pribila do 4 kg izgube. Gremo dalje. Pot je še dolga kajne punce? mici_33

malamisha  

član od: 16.9.2004

sporočila: 24

29. okt 2004 12:00

Problem trebušnjakov sem rešila s fitnes žogo. Zdi se mi da delajo vse mišice. Imam pa danes malo krize. Ni kaj! Vikend je tu... Upam da bom zdržala... lp malamisha

neznan uporabnik

29. okt 2004 12:23

mici_33 - zgleda, da sva na istem, jaz sem tudi na devetem dnevu :) tudi jaz sem vceraj problem lakote resevala s solato in zvecer sem imela obupno krizo. in ko sem pomislila, da moram danes se do 12 samo sadje jest- ufff. ampak sem zdrzala :) malamisha, ampak tole z zogo je pa res najboljsi trening za trebusne. sem nekaj casa delala, pa sem mal pol motivacijo zgubila, od kar sem se preselila, pa nimam prostora za zogo - grem pa iskat svoj orbitrek ta vikend, da se se malo razmigam, ker sem tudi jaz ena tistih, ki dopoldne sedi v sluzbi popoldne pa na predavanjih. za tiste, ki ne poznate zoge: zal nisem nasla na slovenskem webu nobenega link (morda ga se), ampak tole je ta zadeva: http://www.sissel-online.com/ball_main.php pa se manj je skodljiva kot na tleh. mislim, da imam doma tudi vaje na zogi, jih lahko skeniram in ce katero zanima tudi posljem. lp izziv

neznan uporabnik

29. okt 2004 12:27

mici_33 - zgleda, da sva na istem, jaz sem tudi na devetem dnevu :) tudi jaz sem vceraj problem lakote resevala s solato in zvecer sem imela obupno krizo. in ko sem pomislila, da moram danes se do 12 samo sadje jest- ufff. ampak sem zdrzala :) malamisha, ampak tole z zogo je pa res najboljsi trening za trebusne. sem nekaj casa delala, pa sem mal pol motivacijo zgubila, od kar sem se preselila, pa nimam prostora za zogo - grem pa iskat svoj orbitrek ta vikend, da se se malo razmigam, ker sem tudi jaz ena tistih, ki dopoldne sedi v sluzbi popoldne pa na predavanjih. za tiste, ki ne poznate zoge: zal nisem nasla na slovenskem webu nobenega link (morda ga se), ampak tole je ta zadeva: http://www.sissel-online.com/ball_main.php pa se manj je skodljiva kot na tleh. mislim, da imam doma tudi vaje na zogi, jih lahko skeniram in ce katero zanima tudi posljem. lp izziv

mici_33  

29. okt 2004 12:46

No lepo izziv, da imam eno sotrpinko, men se je tudi včeraj zvečer kar mešalo, ko sem pomislila, da še danes ne smem jesti do dvanajstih..... ampak je šlo, čeprav je takoj ob dvanajstih kuhovnica pela in želodček je topel in prezadovoljen. Izziv na koliko pa štartaš in koliko imaš že dol?? Žogo v Sloveniji prodaja Vija terapija Kranj- uvoznik, drugače jo pa dobite v vseh trgovinah z ortopedskimi pripomočki. Velikost je odvisna od dolžine roke- glej tabelo na škatli. Cena je odvisna od velikosti, napilniš jo pa na bencinski z najmanj truda. Išči pod terapevtska žoga. Danes pa sam dež, jaz bom kar na orbitreku, pa generalno čiščenje stanovanja mi ne uide. Delo kliče mici_33 Sporočilo je spremenil(a) mici_33 dne 29. okt 2004 21:59:18

neznan uporabnik

29. okt 2004 21:15

Zivjo Mici_33, & Co. jaz sem tist primerek, ki nimam veliko za dol spravit, ene 7kg, ki pa so toliko bolj trdovratni - predvsem problem spodnega dela trebuha in bokov, ki ne gre nikamor!!! tako da brez pravilne prehrane in tudi sportanja ne bo nic, ampak je pa res, da cutim razloko. drzim se pa tudi tega, da se ne tehtam, ker sem potem samo slabe volje, ampak napredek merim s hlacami :) in pred ogledalom.. predvsem pa opazam tole, da imam veliko vec energije, kar mi da za mislim: koliko energije telo potrosi za prebavljanje hrane. po obcutku ogromno. zjutraj se zbudim bolj spocita in tudi cez dan (kljub kruljenju :)) ) sem boljse razpolozena. priznam tudi to, kako je lustno po sanem dnevu dobiti en konkreten zalogaj v usta ;-) njama. ps: mene tudi caka generalka jutri - ali drugace malo domace telovadbe ;-) lep vikend vsem izziv

mici_33  

29. okt 2004 21:57

Očitno so se vse že razbežale, mogoče so po šolah, no ja vseeno en lep vikend vsem skupaj, kljub napovedanim padavinam na padavine. Sem pa videla da se je ena nekoč spravila eno tabelo delat o začetni teži in o količini izgubljenih kg. Ali mogoče katera ve, če bi se dalo kot preglednica narediti in bi vsaka vpisovala svoje, oziroma ideja- lahko bi to naredile na kakšni svoji brezplačni strani pa ena vpisuje podatke. Kaj mislite???" Lepo nočko in lep vikend mici_33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti