Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

21. feb 2005 10:42

barbolinka, ana marija, jaz sem začela v petek, tak da nam začetnicam še bolj držim pesti. Vidim, da si iz Celja, jaz sem sicer iz Velenja, delam pa v Celju in ravno včeraj sem se malo zanimala za kak fajni fitness pri vas in sem naletela na Top fit, ker imajo tisti body pump ali body attack ali nekaj takega, pa me kar mika, da bi šla pokukat. Če si za to, bi lahko skupaj tja hodili, mogoče enkrat ali dvakrat na teden, pa bi se malo vzpodbujali. Vidim pa, da si napisala že 81 sporočil, si hujšala že kdaj prej!? Nalin, čimprej ginekologu! pa Mrniju čestitam, ni veliko moških tu zraven nas in veselje je brat, kaj napišeš. Kolikor sem brala za nazaj, se je veliko ljudi kar porazgubilo, škoda, lahko bi se bolj oglašali in nam delili izkušnje, kako vzdržujejo težo, da malo straha izgubimo in tistega mnenja, saj bomo itak potem vse nazaj gor dobili! Pozdravljam vse, zdaj grem pa z malim malo ven, da se naužije snega in da me malo nakepa! brittney

mrmi  

član od: 25.1.2005

sporočila: 17

21. feb 2005 10:44

živjo! Najprej hvala za ćestitke in prijazne ideje. Sicer pa sem tudi sam presenečen, da gre vse skupaj tako hitro in zlahka. Začel sem pri 107.5 kg in zadovoljen bom če se bo končna teža čimbolj približala številki 80. Če bo kateri na vodni dan vseeno težko, naj povem, da se splača potruditi ( če le to organizem dovoli ) saj se sedaj resnično počutim lažjega in bolj očiščenega. Zdi se mi da se je želja po hrani še zmanjšala, predvsem po maščobah in sladkorju, popijem pa več vode kot prej. Skratka se splača! Je pa nastal manjši problem z garderobo, ki je vsak dan večja. Lep dan še naprej, veselo kidanje snega ( po mojem tudi to pomaga pri hujšanju ) in veliko negativnih odklonov na tehtnicah vsem skupaj. mrmi

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

21. feb 2005 10:45

nalin, ja no, trebušček bil tud moja šibka točka v nosečnosti. pri prvi še je šlo, ampak kaj se mi je tak fajn zdelo, pa sem hotla da vsi vidijo zakaj cvetem. pa na faksu sem še bla. sem hitro nosečniške hlače začelanosti, mislim, da kr drugi mesec že. ti pa priporočam, da kr hitro začneš mazat kožo, če tolk hitro pridobivaš nazaj, strije so ena grda nadloga. sicer pa..be happy hudiča...ne grešim lih kaj dosti...pa samo 5 kil bi rada dol spravla... pa ne gre. sicer pa se ne čudim- saj že 4 dni nisem odvajala vse neuporabljene nesnage. sem vrnila kavo na tešče v svoj menu, ponavadi me pognalo. pa nič. pa donat. tut nič. katastrofa. ni čudno da tethtnica niti za garm ne popušča meni v prid. ampak mi se ne damo ker hujšati znamo tabina

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

21. feb 2005 11:03

AnaMarija, me veseli, da vsa začeli na isti dan, se bova spodbujali dnevno!!!! Britnney, lep pozdrav tudi tebi! Ja, jaz sem že "stara" hujšarica, enkrat sem že izgubila 20 kg, samo so se narisali nazaj , tako da je skrajni čas, da se jih spet oklestim! Rade volje bi šla s teboj, samo jaz obiskujem oz. sedaj bom spet začela, program hujšanja v Linea Snelli z najmanj 2 x tedenskim obiskom pri njih! Danes po službi grem v trgovino in si bom nabavila en zavoj vode, ker ta voda v službi je kr dosti klorirana in je ne mislim pit, pa veliko veliko sadja si bom kupila. Edino jaz imam problem, da delam do 15 in vmes nimam časa oz. mi ni dopuščeno, da bi šla na malico, tako da si bom mogla verjetno nositi nekaj za pod zob od doma. Nalin čestitke še iz moje strani! Mrmi dobrodošel med nami, sem vesela, da se še moški odločijo za to prehrano in čestitke pri že izgubljenih kilogramih, -13 v 1 mesecu ni kr tako, čestitke! Barbolinka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. feb 2005 11:48

No, pa se je vdal tudi moj imunski sistem. Zbolela sem prvič odkar ne hodim več v šolo, se pravi skoraj 10 let. Počutim se pa kot ... ! Že 2 ure imam pred sabo jabolko, pa se sploh ne morem pripravit da ga pojem. Pa tako sem se veselila današnje pečenke. Moram probat kaj spravit v usta, da pridem čim hitreje nazaj na stare tire. Barbolinka in Ana Marija, vama pa seveda dobrodošlico med nami in pa veliko uspeha v borbi s kilogrami. Bosta videli, da sploh ni tako težko. Sedaj si grem pa še malo čajčka skuhat, da se malo pogrejem. Kljub temu da imam v stanovanju 24 stopinj, na sebi dvojna dolga rokava in sem zavita pod deko, se tesem kot da bi bila v kopalkah na severnem tečaju. Pa vsem en lep pozdrav iz ZASNEŽENE OBALE!!! tejčica

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

21. feb 2005 11:56

Živjo! Tejčica, jaz sem že včasih hujšala po luni, ampak takrat je bila muka, ne vem, zdaj ko sem to večkrat preizkusila med dieto, mi je nekako lažje se odločit za to. Zdaj mam v glavi pošlihtano in vem, da je pametno enkrat mesečno telo očistit strupov. Ja, pa še to, prej med dieto sem imela sadnih dni že kar malo čez glavo, zdaj jih pa včasih malo pogrešam. Imam občutek, da je trebuh skoz neki poln, ob sadju se mi zdi pa da si bolj lahkoten. Mejte se! kokos

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. feb 2005 13:07

Aloha, s štajerskega konca ! Tejčica, mi je kar jasno, kako se počutiš, ker sem pred 3 tedni bila zelo podobna tebi. In takrat sem imela vodni dan, tako, da sploh ni bilo hudo, saj hrane nisem niti gledala rada, kaj šele jedla. Ampak še dobro, da mine. Čimveč počivaj, pa dosti čaja ( jaz sem ga pila le z limono), pa lekadoli so me rešli. Barbolinka in Ana Marija, dobrodošli v "klubu" bodočih vitkašev. Sem ena tistih, ki je v svojem življenju že kar nekaj kg oklestila, ampak sem jih večino dobila nazaj. Po moje je to to, o čemer pravi Kokos, da ti mora v glavi klikniti in potem se človek popolnoma drugače spravi zraven. Potem tudi skušnjave človek dosti lažje prenese. In cilj je s takim razmišljanjem dosti lažje doseči, saj dieta ni nekaj mučnega, ampak prav luštna in zanimiva stvar, ko si človek lahko sam naredi jedilnik in odloča, kaj bo jedel. Ni tistih togih, stroko predpisanih diet, kjer nam nekdo kdo določa, kaj bomo lahko jedli. ne scagat, je fino, ko je človek iz tedna v teden lepši. Verjemita!!!!!!!!!!! lp marjanca marjanca45

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

21. feb 2005 13:19

barbolinka, kak pa zgleda ta linea snella? Ja, celjska voda je res sam klor, imam pa srečo, mi imamo vodo v službi, plastenk lahko vzameš, kolikor jih hočeš. Kar se pa tiče gibanja, ko sem nazadnje hujšala, to je bilo lani poleti, sem, kot sedaj, morala shujšati 7-8 kg, res sem bila strogo dosledna, a zaradi malo gibanja ni šlo v enem mesecu dol več kot 4,5 kg, zato tokrat, sedaj je za mano 4 dan, moram več narediti za to. Poleg tega pa delam do pol štirih, imamo pa v službi to super rešeno. Ob pol dvanajstih je topla malica, ampak to je bolj kosilo, z dvema menijema in vsak dan je kaj, da lahko ješ, potem pa zvečer še kaj malega in sploh ni treba kuhati doma. Mali je v varstvu, tako da skupaj le še večerjava in je manj skušnjav. Seveda bo drugače, ko pride fant nazaj, ker on pa poje vola in pol in mu ni dovolj malica oziroma kosilo v službi (delava skupaj), ampak je treba, ko prideva domov, kar pridno vzeti kuhalnico v roke in narediti še eno orng kosilo. To pa me ponavadi zapelje , ko gledam, kako veselo on mlaska in tega se moram odvaditi. MOj dragi pride zdaj v četrtek po 5 tednih domov iz misije in vem, da zdaj še ne bo kakih resnih rezultatov, razen, da trebušček ni tako napihnjen, ko pa bo prišel konec marca, bo pa menda že kaj za pokazat. Tejčica, pomaga samo počivanje, ker če boš veliko okoli hodila, se ti bo naredilo, kot meni, po treh dneh je bilo malo bolje in sem začela skakati okoli, potem pa sem fasala še prehlad. brittney

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

21. feb 2005 13:46

Halo! Marjanca 45, Štajerka, ha????? Super! Marjetka cvetka, se že veselim skupnega hujšanja s teboj v 2. krogu. 11.04.2005 si rekla, ne? Prav pogrešam to dieto, ki sem jo končala 02.02.2005 in oklestila še dodatna -2 kg. Po dieti vam ni potrebno oz. ne smete imeti enakega zaporedja dnevov, treba je le ločevati živila, kot je že napisala ena izmed ta pridnih. Ko se boste počutile nekako "težke", imejte naslednji dan sadje. Tako delam jaz, ker mi želodec ne dopušča pojesti skupaj nekaterih živil. Kokos, čestitke tudi tebi. Kdaj v četrtek, mislim ob kolkih se začne luna? Bom tudi jaz še po luni poskusila. Da bo v aprilu še manj kot 10 kg za shujšati. Meli, če bereš, te pokličem za pilates vaje, oprosti, ker sem zadnje čase tako obremenjena s študijem, ki gre počasi h koncu, z nakupom stanovanja, s službo in vzgojo mojega najstnika. Nimam časa pomisliti na telovadbo. Če vas karkoli zanima, kar vprašajte. Berem vas dokaj redno, samo pisati nimam časa. Želim vam lepo popoldne. dalmatinka

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

21. feb 2005 14:18

Brittney zasebno sporočilo sem ti poslala! Lep pozdrav! Barbolinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti