21. feb 2005 16:23
Holja!
Dalmatinka,tidi jaz pogrešam to dieto in komaj čakam na 11 april.Upam,da se nama bo še katera pridružila.Priprave pa ža potekajo,predvsem v glavi,pa naročila sem drugo knjigo o ločevalni dieti,Hočem se res dobro pripravit,kajti prvič sem po tej dieti hujšala bolj poskusno.Šlo se mi je bolj zato,ali lahko zdržim te tri mesece.Zdržala sem jih in aprila štartam zares.
Kokos,na vem,če si ne bom tud jaz privoščila en lunin post,me nekaj po trebuhu drži.
Kake probleme sem mela včeraj!
Z mamo in mojo starejšo punco smo šle peš do ene kmetije,kjer prodajajo domač med.Bil je prijeten sprehod po hribu navzgor.
Ja,pol pa ni blo zadost,da bi vzele med.Na mizi so se hitro znašli potica,pa domače salame,pa vinček in je bilo pač treba vsakega malo probat,da ni potem zamere.Joj,kako me je potem želodec,zdaj nevajen take težke hrane,pekel.Komaj sem čakala,da pridem domov in vzamem en rupurut,ki pa ga je na mojo srečo?zmanjkalo.Mene je pa tako peklo.Na srečo sem se spomnila,da pri zgagi pomaga suho sadje.pojedla sem nekaj suhih marelic in res mi je bilo bolje.
ZDRAVA KMEČKA HRANA,pa kaj še!
Tejčica,tebi pa želim čimprejšnje okrevanje.Kaj si pa moreš,so pač virusi na pohodu.Tud mene je eden pred kratkim našel in me tri dni pošteno mučil.
Ko bojo tvoji sosedje nehali štemat,pa ti pej kar tako malo s kladivom razbijat.ha,ha!
Mejte se lepo in vztrajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo!
Marjetka cvetka