Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

20. feb 2005 9:54

Hay Nalin, vse najlepše in najboljše ti želim! Boš videla, ni je čudovitejše "stvari" kot sta nosečnost in rojstvo otroka. Uživaj kolikor lahko. Jaz imam dva fanta stara 4 leta in 1,5 let in še zmerom uživam iz dneva v dan. Ja, punce pri meni pa kg-ji pa kar stojijo. Nikakor nočejo več v -------. Sploh ne vem zakaj. Vidim, da ste vse ostale full pridne. Jaz veliko delam, telovadim, a full malo jem, pa nič.Vse stoji, tudi cm-ji. Kokos, kako pa kaj ti. Danes se bom slikala in ti poslala fotko. Se slišiva. LP, vsem in le tako naprej. Taja

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

20. feb 2005 10:13

Tudi jaz sem grešila na svoj OH dan, packa. Za kosilo sem požrla veliko pico - iz 12dag moke, za večerjo pa sem - kljub temu, da sem bila od kosila še čisto sita, pojedla še kos peciva. Pa še dober se mi ni zdel. Pojedla nisem nič prepovedanega, ampak vsega preveč. Kako veliko pico si naredite druge? Jaz si nisem čisto na jasnem, kako velika naj bi bila. Tejčica, če ti je bila kremšnita všeč in si uživala v njej, to ni bilo nič hudega. To je bil "zdrav apetit". Grda požrešnost je, če ješ pecivo, ki ti sploh ne paše (tako kot sem n.pr.jaz). Danes sva tako ali tako na sadju, jaz sem za zajtrk imela namočene slive, da spravim čim prej vse grehe iz sebe! Razmišljam pa, da bom v bodoče na OH večerjo raje jedla kruh, kot sladice. Bom vsaj uživala - kruh je še zmerom moja šibka stran, zato si ga raje sicer ne privoščim. Nedelja je oblačna, naredite si sončno doma! Lisa

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

20. feb 2005 13:51

Nalin maš pa srečo, da ti ni slabo. Pa hecno, da nisi vedela, da si noseča, jaz sem bila prepričana po 14 dneh kaj pa vem sem se tako drugače počutila, pa tudi, ker sva planirala sem tudi pričakovala. Vedela sem, da sem noseča še preden mi je test to pokazal. sem pa vedela tudi zato, ker po mesecu dni se je začelo moje potovanje od postelje do wc ja, kjer vsi vemo kaj sem delala. Shujšala sem 5 kg v 1 tednu. Sem vesela, da nimaš teh težav, ker tega ne privoščim nobeni. Slabost je minila, ko sem rodila, bruhala sem pa do zadnjega dneva nosečnosti. Kljub temu, da sem shujšala je bila punča dosti velika in težka. Pri drugi nosečnosti je bilo boljše čeprav sem tudi bruhala. Mislim, da sem "ven jedla" za celo življenje dost. Zdaj pa se čuvaj in uživaj v nosečnosti, pa pusti se malo crkljat in si naberi energije, ker jo boš rabila po tem ko rodiš. Ja pa čestitke tudi očiju tudi on se je "matral" za rezultate. jade

nalin  

sporočila: 231

20. feb 2005 15:04

Jade, midva nisva ravno načrtovala, mal se mi je edino čudno zdel da nimam mesntruacije, ampak bolelo me je pa ravno tako in me še sedaj. V petek naj bi imela konec menstruacije pa sem šla kar lepo delat test, da potrdim moj sum. Je pa res da sem se ves čas mal čudno počutila ampak sem mislila, da je to zaradi diete, saj vse punce vedo koliko sem jamrala, da se slabo počutim, pa da dieta ne deluje prav pa bla bla bla. No sedaj pa le vem vzrok Jaz pa hodim do veceja vsake pol ure samo lulat, tko da mi gre kar mal že na živce saj moram skoz po stopnicah hodit. Danes sem se spet vagala pa mi kile še niso šle gor, tako da imam še vedno 59 kil, kljub temu da si kaj malega sladke ga privoščim. Danes sem jedla repo s fižolm pa pire krompir, mi je matej skuhal, morm povedat da ni bolšega kuharja kot je on nalin

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

20. feb 2005 17:29

drage moje dame, veliko govorite o tem, kako si določene informacije pošiljate po zasebni pošti, ne vem pa, kje se pusti ali najde kak vaš zasebni mail. Če ni skrivnost, mi prosim zaupajte ta podatek. Lep pozdrav, jaz pa se grem počasi sladkat s tortico, konkretneje z višnjevo....njam. brittney

miranda05  

član od: 9.2.2005

sporočila: 23

20. feb 2005 18:01

Zivjo vsem, jaz sem danes na sadnem dnevu, za kosilo so bile pecene hruske, jabolka in banane. Prejle pa mi je zapasalo kislo zelje. Se kar ne morem najest in kar naprej premisljujem, kaj bom jutri jedla. Nasla sem recept za mongolsko meso, ga prepisala, vzela meso iz skrinja, da naredim marinado... mislim, da me se nikol ni tok matral. Pol pa se enkrat prestejem dneve in ugotovim, da mam jutri 1. vodni dan..... o kriza... No ampak bo ze, dokler bom v sluzbi bo se slo, ko pridem pa zvecr domov, pa najboljs, da grem spat, ce ne hrana ne bo varna pred mano... Nalin, tebi pa vse cestitke, pa nikar se med nosecnostjo ne obremenjuj s kilogrami... Kdaj imas pa rok? miranda05

mrmi  

član od: 25.1.2005

sporočila: 17

20. feb 2005 18:52

živjo! Včeraj je bil zamano prvi vodni dan. Če se ga še katera boji naj povem, da sem ga preživel brez posebnih težav. Po mojem mnenju sta bistveni le dve stvari: 1) Pijte čim več vode skozi cel dan - želodec je potem skozi ves dan poln vode in ne registrira lakote ( sam sem včeraj popil 4 litre ) 2) Pomen psihične priprave - pred 14 dnevi sem se vodnega dneva še zelo bal. Potem pa sem o vsem skupaj dobro razmislil, si naredil načrt kako bom preživel dan, dodal malce optimizma in pozitivne energije in dan je šel mimo kot bi mignil. Še statistika: po 30 dneh me je manj za 13 kg, po ITM klasifikaciji nisem več debel ampak imam semo še prekomerno telesno težo, vsak dan bolj verjamem, da mi bo uspelo priti na normalo, počutim pa se odlično. Edino kar mi ni všeč pri hujšanju je to, da me neprestano zebe, še posebej v roke. Še naprej želim vsem čimveč izgubljenih kilogramov in trdne volje. Hujšam, da bom hujši mrmi

nalin  

sporočila: 231

20. feb 2005 19:04

Miranda05, rok imam enkrat septembra (lahko se zgodi, da celo na moj rojstni dan), za bolj točen podatek pa se moram predhodno najavt k ginekologu na pregled. ko bom vedela bom gotovo sporočila. mrmi, no lepo da si že tolk kg-jev zgubil, moj matej je tud približno toliko kilogramov dol vrgel, naj ti povem da je vedno bolj postaven pa seksi (čeprav je že skoz tak). tako da bodo tudi druge žeske nate začele tako gledat. Kmalu se ti bo zgodilo da boš šel po cesti, pa boš kar čutil vroče poglede na sebi. to ti bo šele dalo polet za naprej. lep pozdrav nalin

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

20. feb 2005 20:42

Čer! Brittney, zasebno pošto lahko pošlješ tako, da pri sporočilu, kjer je napisan avtor nanj klikneš in te postavi na stran kjer lahko napišeš sporočilo. Upam, da sem dobro raztolmačila! Dramik, jaz sem O.K. Pričakujem slikico. Upam, da si prejela moj nov e-mail naslov. Mrmi, kar veselo naprej, zelo dobro ti gre. Ja, a ne da res ni vodni dan prav nič težek? Jaz si ga bom zopet "privoščila" v četrtek, ko je polna luna. Moram malo prečistit telo vseh "strupov"!!!! Mejte se in prijeten začetek novega tedna! kokos

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

20. feb 2005 22:38

Evo me spet! Še en uspešen sadni dan je za mano. Danes me ni niti pretirano zeblo. Je pa blo mal težko ostale gledat pri obilnem nedeljskem kosilu ampak bo že. Prej je bilo hrane preveč in sedaj je situacija pač taka kot je. Težko pa že čakam, da si jutri malo bolj konkretno hrano privoščim. Mi je tašča dala pečenko ki je danes ostala od kosila, pa še skledo solate si zraven pripravim.... joj, naj bo že ponedeljek! Mrmi, čestitke k tako enkratnemu rezultatu po samo 1 mesecu in hvala za pozitivo glede vodnega dne. Mene prvi čaka čez dober teden in me je pošteno strah. Si sploh ne prestavljam kako bo to šlo. Kokos, dobra si glede teh vodnih dni. Kaj že dalj časa hujšaš po luni? Jaz sem se samo enkrat pripravila (leta nazaj) pa sem se kar naenkrat zalotila s hrano v ustih. Čisto avtomatično sem si pripravila obrok. Miranda05, veliko dobre volje jutri pri tvojem prvem vodnem dnevu in pa seveda poročaj. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 20. feb 2005 22:42:43

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti