22. feb 2005 11:48
Ojla
, še sem z vami, ampak sem bolj pasivna, kar se pisanja semle tiče. Sem se po nekaj kiksih v prvi polovici druge tretjine spravila v red in se odločila, da si res želim znebiti še par kg in se zato spet lepo držim reda, pa tudi telovadim skoraj vsak dan. Pri tem mi zelo pomaga misel na vse vas, ki ste tako pridne in pridni, da se kar bliska! Spet se bližam 57-im kg, ki sem jih imela že po svojem dvojnem sadnem dnevu (namesto vodnega dne) konec januarja. Potem pa še samo ene par, pa bo! Ja, sem tud jaz bolj pri tamalih! Zdaj predvsem iščem kake vaje za noge, ker mi gre tja najpočasneje. Moža sem že angažirala, da mi z interneta zrihta tiste pilates vaje, sem pa tudi že razmišljala, da bi poskusila s tečajem. AnaMarija
, kam v Lj greš? Na Wolfovo? Jaz sicer samo delam v Lj, pa sem res že razmišljala, da bi se tudi jaz vpisala tukaj.
Še tole, saj morda je katera že napisala, pa sem zgrešila. Na straneh, kjer je objavljena "naša" dieta in reklama za prvo Rinino knjižico (iskala sem, če se da tudi drugo knjižico naročiti po mailu, pa nisem našla), je od januarja aktiviran tudi forum, morda bo katera našla odgovor na kako svoje vprašanje, čeprav še ni prav veliko napisanega. No, pa tudi ideje za jedilnike je možno najti oz. vpisovati po dnevih. Samo, pol morte prit nazaj, da ne bo pomote!
http://mojplanet.com/dieta/forum/
Imejte se skrajno lepo in uživajte v snegu, pa čeprav bo to samo kidanje (je koristno, ker bomo pokurile precej kalorij)!
Encijan