Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. feb 2005 11:29

Hojla! Ja Nalin,iskrene čestitke!To pa je presenečenje kaj? Nič se ne sekirej preveč,ker si bila na dieti.Jaz sem na začetku nosečnosti ful bruhala,pa tudi jest nisem mogla nič,pozneje mi še pijača ni šla po grlu,tako da so me kar na flaške priklopli,pa je z mojimi puncami vse vredu. Ampak,zdaj vsaj veš,zakaj ti je bilo pri vodnem dnevo,tako težko. V glavnem,ti se še naprej zdravo prehranjuj,jej veliko zelenjave in sadja,ne se preveč basat(NE jest za dva,ampak samo zase in še pikico več),pa bo vse vredu.Želim ti veliko sreče in užitkov ob materinstvu. Tako,zdaj grem pa kosilo skuhat,popoldan pa v službo. Mejte se lepo! Britney,ti pa uživaj v podaljšanem samskem življenju! Marjetka cvetka

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

19. feb 2005 11:53

ja marjetka cvetka, zdej tud vem zakaj so šle kile pa cm-ji gor nalin

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

19. feb 2005 14:14

Ja, prav fino je zunaj na sončku. Očitno vas je kar nekaj na zraku in prav imate, le naužijte se ga. Lisa, po 3MD ni treba imeti več istega zaporedja oz. 3 mesece ga ne smeš imeti, moraš pa ločevati. Jaz se prehranjujem po J. Mazel in ta pravi, da če imaš za kosilo B, potem mora večerja predstavljati vsaj 80% B. Če pa imaš za kosilo Š oz. OH, lahko pa za večerjo ješ karkoli. Pazit pa moraš na presledke med obroki. Nalin, ISKRENE ČESTITKE!!!!!!! Si kar predstavljam da si v devetih nebesih sploh če bo zate to prvi otrok. Ful sm vesela zate. Uživaj nosečnost in potem v materinstvu, pa upam, da boš sporočila kako in kaj, ko bo mala štručka na svetu. Želim ti res zdravo nosečnost in zdravega otroka!!!! Pa pejmo še mal na sonček, ker baje bo jutri sneg! Pomlad, kje si???? Dost mam tega mraza,... Čau čau kokos

nalin  

19. feb 2005 15:44

Hvala kokos, naj še povem da sem imela danes zjutraj celo -1kg. se pravi da 59 kil, upam da ne bodo šle več dol. nalin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

19. feb 2005 21:11

Naj se vam malo potožim. Moje oči so še vednoi tako lačne ko vidim nekaj dobrega da je kaj. Danes za večerjo sem imela kremšnito, ki sem si jo tako želela da je blo joj. Kupila sem 3 (zame, za lubija in za hčerko). Jaz in hčerka pojeva vsaka svojo, lubi se ji je pa odpovedal. In veste kdo jo je pojedel? JAZ!!!!!!! Ka-ta-stro-fa! Želodec ima dovolj, ampak jaz še vedno jem ker so oči še lačne. No ja, sej do konca diete imam še dolgo pot in upam da bom te stvari še razčistla sama pri sebi. Upam da ste bile ve bolj pridne. tejčica

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

19. feb 2005 21:55

Tejčica, ne se sekirat, tud js sm kdaj več sladkarij pojedla kot je "dovoljeno", pa kile niso šle gor. Včasih celo dol tako da je bilo presenečenje pozitivno. Še sedaj se mi to dogaja. Zadnjič sem za kosilo imela testenine in sem si potem za večerjo, ker je bilo pač Valentinovo, privoščila sladkarije in drugo jutro....ej, s takim strahom sem stopila na tehtnico, a poglej si jo no pokazala je -1,5 kg. Sem mislila da me vaga zeza in sem še dvakrat gor stopla in je še dvakrat isto pokazalo. Važno da ne grešiš s čim kar ni takrat na jedilniku. Pa uspešno hujšanje še naprej!!!! Lahko noč kokos

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

19. feb 2005 23:37

Cer punce, Nalin cestitke. Tako kot so rekle moje predhodnice, uzivaj vsak dan nosecnosti. Jaz sem pri prvi nosecnosti tudi v zacetku hujsala. Slabo mi je bilo in nicesar nisem spravila v zelodec ... vse mi je smrdelo. Sem se ustrasila, da se bolna potem pa sem ugotovila, da sem noseca. Mislim, da sem bruhala celo nosecnost in zredila sem se samo 7 kil. Pri drugi nosecnosti pa je bila cisto druga pesem. Apetit za vola ubit in imela sem zelo cudne zelje - stepena smetana!!! O matr, stepena smetana s sadjem, s piskoti, na torti ... in pa sardine. Kar pridno sem se redila in v sedmem mesecu me je zdravnica prav posteno nadrla. Eh, spomini ... pa se nekaj, smrdeli so mi pralni praski in mehcalec hahahahahaha. Hja, danes je bil OH dan in za kosilo so bili spageti. Za vecerjo sem se odlocila, da bom jedla ene fine piskote. Sem jih vceraj kupila in to prav z mislijo na danasnji vecer. 6 sem si jih nalozila na kroznicek in pojedla enega. Kaksno razocaranje!!! Popolnoma brez okusa, obliti s cokolado in polnjeni z marmelado, vendar res brez okusa. Zato sem si raje se enkrat skuhala spagete in jih pojedla odlocno prevec! Bo pa jutri sadje in bom bolj pridna. Punce, pridne bodite in upam, da vam ne bo treba prevec kidat :o)) Lahko noc Marina5

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

19. feb 2005 23:39

no, slamnata vdova čestita nalin, veliko veselja z malo štručko, ko sem bila jaz noseča 4 leta nazaj, sem požlampala tudi po 4 l vode na dan, vsa hrana mi je zasmrdela, jedla sem solato brez vsega, pa surovo korenje in kumare, ostalo pa je šlo s težavo dol, pa je moj mali vseeno tehtal malo manj kot 4 kg, ko se je rodil, jaz pa sem se zredila za 9 kg. Potem sem po treh mesecih sama od sebe šla s kilami dol in sem imela 10 kg manj kot preden sem zanosila. Potem pa počasi 10 kilc gor v 4 letih... Jutri se že veselim pizze, sprašujem pa vas, če lahko zvečer namesto sladice pojem še preostali kos pizze ali je nujno jesti sladko? brittney

nalin  

19. feb 2005 23:55

No, mam pa srečo da mi ni nič slabo, samo mal me boli (tako kot da bi imela menstruacijo). pa če vam popravic povem, sploh še nisem dokončnok dojela kaj se dogaja. cel dan je ok, pol pa me kar naenkrat dolet, da sem noseča, pol pa kr okol skačem pa mateja zafrkavam da bo oči. Pravi da si sploh ne more predstavlat, kako bo. Je pa ves blažen. Aja matej drugače z dieto nadaljuje in je že izgubil 14 kil. Mu vse hlače dol padajo in si bo moral kmal kupit kakšen pas. ja zgleda da vam bom še kar nekaj časa težila, ker sem trenutno zelo srečna, tko da se kar navadite na moje veselje (pa čeprav vem, da to ni forum za nosečnice) nalin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

20. feb 2005 1:40

Sem ravnokar zaključila z likanjem in sem se odločila, da preden se končno spokam spat, pogledam še kaj ste napisale. Kokos, hvala za tolažbo. Tudi sama sem pol razmišljala, da je bolje da sem pojedla dvojno sladico, kot pa da bi navalila na hrano ki paše v drugo skupino. Je pa tudi res, da je na ta večer dejansko vse dovoljeno, saj ima tudi sladica iz vsake skupine nekaj. Jutri pa velik sadja, da spravim kalorije ven iz telesa in da bom v torek nasmejana ko se ponovno vagam. Marina5, vidim da tudi tebi današnji dan ni šel ravno po planih. Je res zanimivo, tako težko čakamo to sladico vsake 4 dni in potem ta večerja ne izpolni pričakovanj. Jaz sem zelo sladkosneda in sem pred dieto imela vsak dan kakšen priboljšek, če ni bilo drugega je bil pa sladoled vedno v skrinji. In potem se sprašujem, kako mi je uspelo nabrat toliko kg viška! Brittney, mislim da ni nič narobe če namesto sladice poješ malo pice od kosila. Ti bo še katera povedala svoje mnenje, ker jaz nisem čisto prepričana. Nalin, ti pa nam kar poročaj o tvojem veselju, da se me ne bomo preveč zamorile z našimi kilogrami. Je fino brat take novice, saj se tako spominjam svoje nosečnosti in predvsem začetne zbeganosti. Sreče nikoli ni preveč. No, sedaj pa grem v mižule. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti