Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

18. feb 2005 14:10

Hvala lepa za odgovore in pojasnila. Vidim, da je najboljše se držati napisanega, saj so pač drugi mislili na to, kam kaj spada, tako da naših možgančkov s tem ni treba obremenjevati. Le večkrat je potrebno preleteti te jedilnike, da si osvežimo znanje, ker drugače hitro napačen korak narediš. No pa lep pozdrav, pa hitro na sonce, Mateja. lkc

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

18. feb 2005 14:31

drage moje in dragi moji, moja dieta se je končala, naj povem veselo novico da sem noseča[! (no sedaj pa vem zakaj so šle kile gor , pa tako sem se sekirala) Včasih vas bom še kaj obiskala in mogoče kaj pokomentirala, lep pozdrav vsem in čim več uspehov vam želim. nalin

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. feb 2005 14:32

Hojla! Danes sem pa malo grešila, nisem pa bila kriva sama. Bila sem pri stranki in ko me vpraša kaj bom pila, sem jo prosila za kozarec vode. Ta pa mi je ni hotela dat, češ da pri njih nihče ne bo vode pil, saj imajo za sok!!! In ker ima stranka vedno prav, sem mogla spi ful sladek sok. Košarce pa ne smeš dat, pa tud tolk sem govorila da sem imela že čist suha usta in sem mogla pit. Zdej pa šibam jest kosilo. Imam riž z bučko, melancano in paradižnikom. Pa seveda porcijo radiča.Njami! Uživajte na sončku. tejčica

Lisa  

sporočila: 1812

18. feb 2005 19:45

1111

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

18. feb 2005 21:39

marjetkaCvetka, pa vse ostale, hvala za pozdrave. Se smešno čuje, a ne,en dan je za mano. Ampak tudi jaz sem "razpucala" v sebi, da ni zdaj še celih 89 pred mano, ampak 3 x po mesec in je tako malo lažje, to pa izhaja iz tega, da bo fant pol leta službeno odsoten, zdaj ga ni že en mesec in dokler sem razmišljala o tem, joj, še šest mesecev ga ne bo, pa komaj čez dva meseca ga bom prvič videla,,,,se mi je trgalo. Zdaj sem si pa rekla, en mesec ga ni, še 5x toliko, pa je bolje. Lačna sem, itak, amprak že prej nisem dosti pojedla, šlo se je bolj za to, kdaj sem jedla. Čez dan nič, zvečer pa hajde. Bi ga rada presenetila z par kilami manj, čeprav on pravi, da ne smem nikoli preveč suha bit, ker ne mara kostkotov. In to ti reče en ful dober športnik brez grama maščobe in mišicami. ki lahko poje karkoli, pa se ne zredi, ker itak vse sproti ven skuri. Ker pa on tak fejst trenira, sem jaz, vsaj tako se mi je zdelo, ob njem zgledala čedalje večji pujsi, in sem si rekla, halo, dosti je, zdaj pa še ti malo volje pokaži do miganja. Držite pesti, kot jaz držim pesti za vse vas!!! brittney

tejčica  

19. feb 2005 8:02

ČESTITKE NALIN!!! Sedaj te čaka res nekaj najlepšega. Uživaj v nosečnosti in potem v materinstvu. Se nam pa seveda še kaj pridruži. Me bomo poročale kako izgubljamo kilograme, ti pa kako nabiraš srečne kilograme. Pa pusti se razvajati, saj veš, nosečnice ste nekaj posebnega in jih vsi želijo(-mo) nositi po rokah. Jaz že imam te izkušnje, sedaj ko pa je noseča tudi moja sestra (7 mesecev), pa to opažam še bolj kot prej. Izkoristi to. Seveda pa nadaljuj s sprehodi, pa tudi na zelenjavo in sadje ne pozabi, saj vitaminčki zelo koristijo tvojemu otročku. Uživaj v vsakem trenutku nosečnosti. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 19. feb 2005 08:04:11

tejčica  

19. feb 2005 10:27

Kaj ste vsi na sončku da se nihče na javi? Pametno. No tudi jaz se bom sedaj odpravila na zrak. Moram it ven, ker si bom drugače že ob 12-ih pripravla kosilo. Ponovno pica z bučko, melancani in paradižnikom. Zanimivo je, da se prej nikoli nisem sama spravila delat pice, sedaj me pa nič ne pripravi da bi jo naročila. No, razen seveda če nebi imela časa za pripravo. Je res veliko boljše domače testo. Pa še po kremšnito in jedilno čokolado moram it v trgovino. Že parkrat se mi je zluštal kremšnite za večerjo na OH dan, pa sem imela vedno smolo da jih je zmanjkal in sem se tolažila s kakšno drugo skladico. Sej ni blo preveč težko ampak danes raje pohitim v trgovino, da bo večerja po mojih željah. Pa pa in se slišimo zvečer. tejčica

Lisa  

sporočila: 1812

19. feb 2005 10:38

Iskrene čestitke Nalin! Sedaj pa ne bomo le čakali na podatke o izgubljenih kilogramih sotrpinov, ampak tudi na novice o bodoči mamici! Le glej, da se sedaj ne boš spustila "z vajeti" pri papanju! Včasih slišim koliko se je zredila kakšna nosečnica in skoraj ne morem verjeti - tudi po 40kg kakšni uspe pridobiti. Tejčica, tudi jaz delam pico, le da bo moja z gobicami. Na sončka pa ne morem, kar ga pri meni NI!!!!! Uživaj, ko lahko! Lisa

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. feb 2005 10:45

Zdravo, rožice ! No, pa smo dočakali eno mamico !!!!!! BRAVO NALIN ! Imeti otroka je bila zame največja sreča in je še sedaj, ko je star že 16 let. Od srca ti privoščim novo poglavje v tvojem življenju. Uživaj v vsem, kar nosečnost prinese. Brittney, si pač slamnata vdova, pa kaj bi to. Boš videla, kako hitro ti bo minil čas. Na začetku mogoče ne tako, potema pa. Zdaj te bo še dieta malo zamotila, ko se boš pridno ukvarjala s kuhanjem. Tvoj dragi pa bo že ob prvem srečanju s tabo ostrmel. Boš videla. To je pač ena od preizkušenj v življenju, ki jo človek mora preživeti tako ali drugače. Saj veš, da smo ženske trdožive in prenesemo vse. In vsaka taka preizkušnja človeka naredi bolj močnega. Danes imam prvič na sebi mavčni steznik in počutim se kot srednjeveški vitez. Okorna sem in obilna, saj mi je že prevelik in ne vem, kako bo, če izgubim še kakšen kg. So mi pa kile začele spet iti dol - po skoraj treh tednih, tako, da nič ne cagajte. Sigurno bodo vsem spet začele plahneti. Komaj čakam na moje pirine široke rezance s paradižnikovo omako in solato. Popoldan pa bom s tem oklepom šla na sperhod. Upam, da bo ratalo. lep dan rožice in bodite pridne ! marjanca marjanca45

nalin  

sporočila: 231

19. feb 2005 10:58

Hvala lepa vsem za čestitke, sem tako vesela, mislim da je to moje največje veselje v življenju. Tudi vsi domači so tko veseli (moja mami je jokala od sreče). bom poročala kako kaj gredo kilogrami gor. Sicer me mal skrbi ker sem med nosečnostjo mela tudi vodni dan. Mislim pa da sem noseča že ves čas diete (joj jaz pa sem delala trebušnjake pa še kile sem zgubila (7kg). Razvajati se bom pa pustil samo toliko kolikor mi bo pasalo (teža ne sme več kot 8 kil it gor, no ja kakšna kilca al pa dve) Matej mi že obljublja nevem kakšna kosila pa vse dobrote, pa me krega če sem "premalo" oblečena. Lep pozdrav vsem in kakšno kilco manj tud nalin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti