Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. feb 2005 19:22

Drobtinica dobrodošla med nami! Ne vem katere recepte je imela v mislih Tabiana, lahko pa ti pomagam s temi linki: http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 Nekaj stavari sem si urejala tudi sama, če želiš ti pošljem na meil, kontaktiraj me privat. Vendar ne vem, ali se veliko stvari ponavlja, ker sem to počela na začetku vendar ne prav dolgo, ker sem se pač kar hitro privadila na ta sistem. Verjetno pa boš večino tega našla na teh linkih. Jp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. feb 2005 20:21

Hoj hoj! Niki1, tudi pri meni zadeva teče kar lepo. Ravno danes sem nase spravla hlače, ki jih že kar nekaj časa nisem mogla zapet. Si pa lahko predstavljaš kako ponosna sem bla, ko mi je moj lubi rekel da že hlapim. Sem bla čist v luftu. Drobtinica, naj ti tudi jaz zaželim dobrodošlico pa seveda čimbolj uspešno izgubljanje kilogramov. Veliko nas ima probleme zaradi neustaljenega delavnika. Če imaš možnost da si v službi kaj pogreješ, si lahko kakšen dan kosilo prineseš tudi od doma. Ali pa si na OH dan naročiš zelenjavno pico (seveda brez sira). Je pa sigurno vse to odvisno od delovnega okolja. Uživajte v večeru, če se bo pa moj želodček kaj oglašal pa se vam še javim da se malo zamotim. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 17. feb 2005 20:23:01

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. feb 2005 20:22

Zdravo, rožice ! Pa ste me kar malo potolažile in mi vlile voljo, da bom vse preživela. Tejčica, tvoja mami je pravi heroj, ko so jo rezali kar 3x. In res je kar praviš, koliko muke, da se človek postavi na noge. Zdaj mi bo še huje, ko vem, kaj me čaka, čeprav bo tokrat težje, so mi povedali. Res pa je, da me bolečine spomnijo, da tako pač ne morem živeti. Pa naredili so mi steznik za celo telo in to iz mavca. Nosila, naj bi ga čez dan, da bo na ta način hrbtenica čimbolj imobilizirana. Samo do sobote ga ne morem nositi, ker sem od doma po 12 ur, toliko pa ne zdržim v tem oklepu. Bom že v soboto poizkusila, kako je to. Jutri imam Š dan, pa me ves dan ne bo doma, tako, da nimam pojma, kaj na jem. Mi lahko katera pomaga ? Kriza. Že tretji dan ta teden bo tako divjaški, da še za hrano nimam časa. Glede slabe prebave: pojem 5 čajnih žličk lanenega semena in jih poplaknem z veliko vode. Res, da ne tečem na WC že po pol ure, vendar pomaga. Počasi, ampak sigurno. Koncerte v prebavnem traku pa imam tudi jaz, še posebej, ko jem jabolka in pijem vodo. marjanca marjanca45

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

17. feb 2005 22:01

Jaka brolih, moja bilanca po vodnem dnevu je bla ena kila plusa!!!! Sem se potem kar nehala vagat, mi je vse živce pobral, pa tud po oblekah zaenkrat ni sprememb. do sedaj sem grešila samo enkrat, tako da nevem kako pa kaj. drugače pa sem pred vodnim dnem zgubila 7kg. nalin

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

17. feb 2005 22:56

Dober vecer hujsarice, Ojej, koliko ste napisale. Sploh si ne morem zapomniti kaj je katera napisala, tako da bom prispevala par vrstic kar na pocez. Tudi mene zadnje dni base cas in prav nobenega reda nimam vec pri prehrani. Se bom morala posteno potruditi, da se spet spravim na red. Torek sem jedla samo sadje in zvecer araside (ena je vprasala zakaj araside na OH dan - zato, ker mi do sladkega ni bilo lustalo pa se mi je nekaj "prepovedanega"). Vceraj je bil tako ali tako sadni dan in spet sem pojedla premalo! Danes, na moj naljubsi B dan pa sem za kosilo pojedla pol hrenovke (cel dan sluzbe) in dva paradiznika. Ker sem vedela, da bom zvecer prepozno doma, sem okoli 18.00 pojedla se eno banano in potem zakljucila s hrano. Nocem stokati, ampak resno se bojim, da se mi bo organizem navadil na premalo in potem bo kriza! Lakote ne obcutim vec, se vedno pa se mi cedijo sline ob polnem hladilniku. Jutri bom spet odsotna do poznega popoldneva in na poti domov si bom kupila konzervo prebranca, ker nisem utegnila nicesar skuhati. Tudi jaz sem vesela vseh "ta starih", ki se oglasite tukaj in nas le se bolj motivirate, da vztrajamo pri dieti. Kako lepo je vedeti, da vas je tam zunaj veliko, ki ste se ze oklesale. Vsekakor pa tudi kar srkam vase izkusnje s tem, kako po dieti. Punce, ne nas pustiti same, se kako rabimo vasih izkusenj in prijazne besede! Ker sem prav posteno zmatrana, se bom odpravila spat. Lepo se imejte in pridne bodite! Lahko noc Marina5

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

17. feb 2005 23:07

Pa se nekaj, prima obcutek je, da je vedno vec novih. Punce, dobrodosle med nami!!! Skupaj smo v dobrem in slabem in povem vam, da me je ravno tale forum velikokrat odvrnil od tega, da bi jedla izven reda (ko pa vas je toliko pridnih, da cloveka kar sram rata, da ne more zdrzat) in ko sem se pregresila, mi je tudi pomagalo, ker sem videla, da nisem edina sibka in, da je tudi gresiti clovesko. Gremo skupaj novim zmagam naproti :o)) Za lepso postavo, s 3MD naprej!! He he, ne morem skrit, da sem bila nekdaj pionirka :o)) Marina5

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

18. feb 2005 2:13

ja, vedno več je novih. Zdajle, ura je 2.05, sem se prebila čez zadnjih 20 strani. Poleti sem že hujšala s to dieto, pa je bila bilanca po mesecu dni približno taka, da sem izgubila okoli 5 kg, potem pa sem nekako zaspala na lovorikah. Moram priznati, da sem ena izmed tamicenih, imam 159 cm, tehtam pa 60 kg. Ampak mi "uspe" skakat iz 60-65 kg kot po tekočem traku, oziroma to zgleda nekak takole- 10 dni dobre hrane, potem pa mesec odrekanja in nenormalnega odpovedovanja, pa spet jovo na novo. Vem, da ni veliko kg preveč, a ravno toliko, da se že celo življenje nekaj matram. Hvala bogu, sem se navadila ogromno piti, še sina sem okužila, pa je mali star 4 leta in pravi, mami, daj mi za čaj, se grem nacejat. Komaj pa čakam junij, ko bodo spet lubenice, ker sem odvisna od njih, ta jabolka in pomaranče pa mi že pri ušesih ven gledajo. V glavnem, hvala za ta forum tu gor, zjutraj začnem z puranom, dieto imam že naštudirano od prej, tu gor pa sem dobila še ogromno novih idej. Cilj? 5-7 kg manj. Pozdrav iz Velenja. brittney

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

18. feb 2005 8:00

Hoj. Ve, "tastare" (kokos in druge), seveda vas pogrešamo, ker bomo tudi me enkrat na vašem mestu, pa bi rabile kakšen nasvet, kako vam uspeva, seveda. (Upam, da tudi z željenimi kg manj). Brittney, to, da me "tamale" rabimo manj kg dol spraviti, če ne pomeni, da nam je lažje. Sem tudi jaz ena teh, do prvega vodnega dne sem šla dol 4 kg, bila "zelo" zadovoljna, sedaj pa mi ta teža stoji že celih 15 dni, tako da sem kar malo paf. Rada pa bi se znebila še enih 3-4 kg do konca diete. Ta "velike" pa se teh nekaj kg znebijo že v prvem delu. Pa ne bom obupala, saj vidim, da nas ima kar veliko ta problem. LP, Mateja. lkc

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. feb 2005 8:31

Zdravo, rožice ! Ikc, jaz ne spadam med "tamale", pa mi je teža stala, kot tebi. Po skoraj treh tednih sem končno šla eno kilo dol. Po moje so te "ta počasne" prave minus kile, ko se topi res pravi špehec. Važno je le, da ne obupamo in vztrajamo. Meni je ta izgubljena kila dala zelo dosti volje za naprej. Se pa popolnoma strinjam s tabo, da je zelo važno, kaj bo po končani dieti. Mene kar malo skrbi. Zatorej "stare sablje" - po stažu hujšanja, da ne bo pomote, bodite z nami. Srkamo vsako vašo informacijo in nasvet. Meni je kar malo lažje, ker sem že čez polovico. Marina5, ves, tudi meni je forum že marsikdaj na lep, nežen način preprečil pregrešitev in vedno sem ponosna, ko mi rata. Res mi je všeč, kako opogumljamo druga drugo. Ta prave smo , definitivno !!! Zdaj pa delat ! lep dan marjanca marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. feb 2005 8:53

Hojla! No,da se še jaz malo oglasim.Se mi ni dalo pisat,brala sem vas pa vseskozi,tako da vam kar sledim. Dobrodošle vse tanove.Fajn,ko nas je vedno več. Brittney,ne veš kako sem se razveselila,ko sem na koncu tvojega pisma prebrala,da si iz Velenja.Končno ena iz naših koncev.Držim pesti zate,seveda tudi za vse ostale novike. Dalmatinka,jaz začnem z dieto 11.4.!Me veseli,da ne bom sama.Sam da jaz želim še -40 kg Mi pa moje zdajšnje kilograme kar uspeva držat.Sicer gre včasih kakšna kilca gor,pa spet dol. Zjutraj vedno jem sadje.Sem se na sadje tako zelo navadila,da če pojem kaj drugega,mi je potem slabo. Tudi živila še vedno ločujem in sicer tako,da en obrok jem beljakovine drugega pa Š;OH ali pa sadje. Kakšen dan pa se odrečem tubi B.Tako,da kr gre. Kako pa kaj naši fantje.Se jim nč ne ljubi pisat in poročat,kako jim gre. Marjanca 45,tudi zate držim pesti,da bi se ti vse dobro izteklo. Mejte se lepo in uživajte. Predvsem pa vzrajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti