28. jan 2005 15:59
Ojla! A vidte da brez vas sploh ne morem, takoj ko imam čas moram pogledat kaj se tu dogaja. Prav zasvojena sem s tem forumom, to mi je tud fant rekel. Tokrat ima prav. Saj se tud na računu pozna. Nalin, a tvoja tašča mogoče poje veliko ananasa - svežega? Mogoče od tu izpuščaji? Najbolje bo iti do zdravnika kot so že druge tudi svetovale. Tocka, vode je res fajn veliko spit. Jst še vedno spijem 3l na dan in jo bom skoz, no poleti verjetno še več. Picika, le daj si kri pregledat tud če se dobr počutiš, se boš potem še boljš ko boš vidla izvide. Js mam hemoglobina 131, meja je pa 120. Ful se dobr počutim. Meli, Francka, Dalmatinka, pa ste že skor na koncu, a ne? Saj ni hudo na vodni dan, a ne? Čez 4 dni pa čakamo na statistiko!!! Ne pozabit kako smo radovedni!!! Držte se!!! Marina5, tud men je edino to čudn pri Judy Mazel, da uvršča zelenjavo med OH in edino tega se jaz po njej ne držim. Zelenjavo jem pri vseh obrokih, zame je nevtralna!!! Pa mi zelo uspeva vzdrževat oziroma mi še kar gre dol vsake par dni. Mejte se kokos