27. jan 2005 15:41
Maychi, držim se prehranjevanja po J. Mazel, njen sendvič z avokadom pa nisem poskusila, ker mi avokado ni všeč. Odkar sem končala z dieto sem dala dol še 1,5 kg.
Picika, B so beljakovine oziroma proteini, OH so ogljikovi hidrati. Že med samo 3MD je na B dan to skupaj, ko lahko za kosilo poješ kos kruha. Pisala sem ti tudi zasebno pošto - poglej!
Ej, punce in fantje (saj ste menda že trije, a ne?), men se je končn uredila nazaj prebava. Parkrat sm na tešče pila Donat - sobna temperatura - in glej, prebava je zopet uredu. Tko sm zadovoljna!!!
Mici_33, BRAVOOOOO!!!!! Tud ti nisi mal dala stran. Čestitam!!!! Verjetno si zelo ponosna nase, kaj?
Tocka, saj sploh ta dieta ni težka, hitro se navadiš na ta način prehranjevanja. Jst sm tud mislila da ne bom mogla jest sadje na tešče, pa ga še danes jem in ga bom skoz, ker mi zdej to čist odgovarja in ful dobr se počutim. Je pa res vse v glavi, ko si tam "pospraviš", si na dobri poti do vitkosti in ohranjanja željene telesne teže.
Prepečenec lahko ješ namesto kruha kadar ga pač lahko. Jst si polnozrnat kruh popečem v toasterju kar je isto. Sm nekje prebrala, da je kruh lažje prebavljiv, če ga popečeš. Se katera strinja z mano?
Sy, to glede sladice čist drži! Jst grem po takem obroku (sladici) drug dan 0,5 kg dol. Kr verjet ne morem, ko zjutri stopim na vago!
Nalin, kar se tebi dogaja na OH dan, se je proti koncu tud men, pa še slabo mi je bilo ob tortici, drugi dan bi jo pa spet jedla!
No, mejte se do prihodnjič
kokos