28. jan 2005 21:44
Pozdarvljeni! Jaz bi samo nekaj vprasala... Odkar sem začela z dieto grem zelooo tezko na wc. Zakaj se to dogaja? Ne morem vec, mimo je ze 3. teden, jaz pa še nisem šla normalno na wc. Pomagajte mi! Hvala že vnaprej! čaw čaw
28. jan 2005 21:44
Pozdarvljeni! Jaz bi samo nekaj vprasala... Odkar sem začela z dieto grem zelooo tezko na wc. Zakaj se to dogaja? Ne morem vec, mimo je ze 3. teden, jaz pa še nisem šla normalno na wc. Pomagajte mi! Hvala že vnaprej! čaw čaw
28. jan 2005 22:00
Mety probaj z Donatom vsako jutro na prazni želodec, mogoče bo pomagalo. Dramik zanima me koliko dni si že na dieti, kakšni so tvoji rezultati in če si seveda zadovoljna z njimi. Na forumu sem nekje že prebrala, da je eno zeblo. Mene tudi že 2 dni nenormalno zebe in se nikakor ne morem segreti. A ve mogoče katera kaj je vzrok temu? Ko sem prvič poskušala to dieto me ni zeblo, res pa je da je takrat bila že pozna pomlad. Veselo na delo z izgubljanjem kilogramov. Aja, še to. Jaz si vsak dan redno pišem dnevnik kaj sem pojedla in koliko tekočine sem spila. To se mi zdi najboljše, saj bo le tako vedla, kaj sem delala narobe, če se bodo pojavile kakšne težave (upam, da jih ne bo). Lahko noč vsem tocka
28. jan 2005 22:15
Mety, donat si malo pogrej in ga spij toplega. Pa kakšno kislo zelje ali namočene slive tudi pomagajo. Če pa še to ne bo dovolj, pa si lahko skuhaš kakšen odvajalni čaj ali pa v lekarni kupiš odvajalni sirup. Meli Don"t worry, be happy!
28. jan 2005 22:39
Ojla! Točka nenormalno te zebe, ker hujšaš. Mene je na začetku tako zeblo, da sem hodila oblečena kot medved, spala pa sem v frotirasti pižami povrh sem imela termoflis, zokne termo in pokrita z 2 kovtrim in deko. Tehtam se vsak četrtek, dol pa sem šla vsak teden od 1-2kg. Ko pa me je prenehalo tako zelo zebsti pa so se mi tudi kg ustavili. Zato kar pogumno naprej in popij raje večkrat vroč čaj, ki tudi malo pomaga in se toplo obleči pa bo. To glede dnevnika pa je zelo pametno, ker ti kasneje pride prav. Sedaj pa grem na zaslužen počitek. Lahko noč in se beremo jutri! picika
28. jan 2005 23:17
Evo se mene, sicer zelo pozno ampak sem komaj prisla domov. Imeli smo sestanek, ki se je zavlekel cez vse razumne ure. Matr! Ostala sem brez vecerje, za kosilo pa sem pojedla samo eno papriko s krompirjem in zeleno solato - vsega je bilo zelo malo. Sicer nisem vec tako lacna ampak ne maram spuscat obrokov. Panicno se bojim, da bi se mi telo privadilo na manjsi vnos in potem vse skladiscilo na speh. Odlocno protestiram proti novemu forumu. Punce tukaj vas rabimo!!!! Tukaj se pogovarjajte in delite izkusnje z nami. Saj veste, vec nas je, bolj lustno je. "vodne punce" cestitam in vam zelim veliko samodiscipline po zadnjem prestanem dnevu 3MD. Pred mano sta se dobri dve tretjini in kar nekaj nas je, ki bomo imeli v ponedeljek vodni dan. Jaz bom verjetno kar do vecera v sluzbi, ker imam ravno veliko dela in vodni dan bom izkoristila, da v sluzbi malo pocistim. Doma pa si bodo privoscili "ta pravo pico". Hvala za odgovore glede Judy Mazel in njene teorije nezdruzljivosti mesa in zelenjave. Kot sem ze napisala, zame to ni sprejemljivo in verjetno bom nadaljevala kar po Montignacu, s katerim imam res dobre izkusnje in njegovo filozofijo ze dobro poznam. Pogresala bom edino rdeco peso in koruzo ter korencek. Ampak raje se odpovem temu kot pa enemu postenemu zrezku z zelenjavno prilogo in skledo solate. Brez solate mi ziveti ni :o)) Zdaj grem se malo potelovadit, potem pa spat. Lahko noc Marina5
29. jan 2005 7:43
Jutro zaspanke! Tudi mene je v prejšnjem krogu ful zeblo. In res je, da takrat izgubljaš kg. Zebe pa nas zato, ker zmanjšamo vnos kalorij in telo porabi energijo za procese, ki se odvijajo v telesu, navadno pa mu jih za orrevanje le tega primanjkuje. Pač še ena reakcija telesa, res je čudno narejeno naše telo, to ni nič drugega kot še ena reakcija telesa, da bi zvečali vnos kalorij. He, HE, HEEE PA JIH NE BOMO! A NE? Jaz sem celo opazila, da me je ful zablo, ko pa sem naprimer pojedla (makarone, riž,...) sem dobila čisto rdeča lička in za krajši trenutek sem imela občutek toplote, kot pri vročini, ko ti vse plane v lička. Drugače pa grem zdaj na smučanje, mogoče se slišimo, beremo zvečer. Ko bi jaz še kakšno drugo rekreacijo vpeljala tako redno, kot smučanje. Mi nikakor ne uspeva! Zmanjkuje mi časa! Pa saj ne najdem boljšega izgovora. Če se najde čas za smučanje se bo še za trebušnjake in orbitrek. A ne????? Upam, da bo smučarija trajala kar dolgo, se bom vsaj na nek način redno rekreirala, če že pri drugih rekreacijah bolj slabo kaže! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
29. jan 2005 8:56
Jutro Rožica, tudi mene nono stop zebe, toda ko začnem delat in me noben ne uboga, ker sem najmlajši šef, se hitro pogrejem. Tako jim dam vedet, da delamo vsi skupaj. Pa veš kako se potim, ko cel dan laufam sem pa tam, pa ko moram garat, da kaj konkretnega naredim... Z jedilnokom sva torej skupaj. Drugače ne gre, pa kaj. Važno je, da grejo kg dol, a ne? LP, Taja
29. jan 2005 11:42
mene pa zebe samo ko stopim ven na ta veter nalin
29. jan 2005 12:05
Zdravo. Rožica, da ti odgovorim. Od začetka sem shujšala-dobra 2 kilograma. Ampak samo do "moje meje", kot jaz temu rečem, pod to mejo se mi pa teža ne spusti. Ampak še vedno boljše, kot da grem gor, a ne? Pišem si tudi dnevnik in kolikor vem ne delam nič narobe. Razmišljam pa o temu, da bi zmanjšala porcije-čeprav si jih delam po predpisani teži ali še manj...Tako da res ne vem več kaj. Ananas čisti telo oz. kožo in zaradi tega se po večjih količinah zaužitega ananasa pojavijo izpuščaji ali pa mozoljčki-ker se koža čisti. Če ga boste jedli še naprej se bo stanje izboljšalo. Je pa tudi "pomembno" da si ga narežeš na koščke in da ga ne ješ kot kakšno lubenico, ker drugače pečejo ustnice in razpokajo. jaz nimam nikoli teh problemov je pa res, da ga vedno narežem. Čestitke vsem, ki se bližate koncu diete. Marina a lahko napišeš kaj več o Montignacu, prosim. Knjiga v naši knjižnici je sposojena non stop, tako da je sploh ne morem dobiti. Me pa zanima, kako ta dieta zgleda pri njemu. Se slišimo, maychi
30. jan 2005 10:53
Danes se tudi jaz zopet oglašam po dolgem času.Berem nekatere še hujšate nekatere ste že na koncu nekatere na začetku.Tudi jaz sem že 2 meseca po dieti ,tudi jaz sem ob koncu diete sprejela veliko t6rdnih sklepov od tega da bom še naprej zajtrkovala sadje delila krompir in meso ,no pa je vse to ostalo le pri dobrih željah in sklepih.Danes imam 4 kilograme več kot ob koncu diete.Tako da vam polagam na dušo punce držite se pravil drugače bo joj!Tako da sem sklenila da se vam sredi februarja zopet pridružim v drugem krogu upam da bo v drugo bolje in lažje.Vsem skupaj pa vam želim še čim več minusa na tehtnici in veliko potrplenja pa dobre volje seveda. KlavdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Dušeno sladko zelje