30. jan 2005 19:49
Klavdija kar veselo na delo, nič čakat. Za mano so bili 3 uspešni dnevi in en ponesrečen dan (današnji). Morala bi imeti sadni dan, ampak sem grešila, vendar nisem hotela. Namreč vsak vikend spim pri fantu in kot se za nedeljo spodobi imamo nedeljsko kosilo. In mislim, da ni najbolj vredu, če bi se za mene nekaj posebej kuhalo in tako dalje. Saj vem da si lahko prilagodim, to kar je za kosilo, jem samo npr. beljakovine ali kateri dan pač imam, samo če pa vsi pravijo naj samo jem, težko je nekomu dopovedat. Imate kakšen nasvet?
Za fanta pa sem lepa takšna kot sem, to mi je zelo všeč, ampak želim nekaj narediti zase. In kolikor sva se pogovarjala mi tokrat ne nasprotuje, samo še njegovo podporo potrebujem in mi bo uspelo, vašo tako in tako že imam, in že to mi veliko pomeni.
mare_M dobrodošel med nami, kar pogumno začni z dieto. Na kulinarični Sloveniji lahko najdeš veliko receptov za posamezne dneve -
www.kulinarika.net, drugače pa tud ni slabo, če si kupis knjigo. Želim ti veliko uspehov. Tudi moj prvotni cilj je izgubiti 10kg, če bo kaj več tudi ne bo slabo, samo upam, da bom -10kg dosegla.
Lep teden in vsem želim veliko izgubljenih kg in centimetrov.
tocka
Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 30. jan 2005 19:54:12