29. nov 2004 22:11
Čer punce,
Skoraj sem že prišla na red. Me je doma pričakalo toliko žehte in ostale nesnage, da sem porabila kar nekaj časa in kalorij, da je spet vse v redu.
Ej punce, KAPO DOL!!! Maychi, mici, 2303, kokos, sy ... bolj ta stare (pa oprostite, če sem katero spustila), čestitam vam za železno disciplino. Novejšim pa izrekam dobrodošlico in prepričana sem, da vam bo šlo prav tako dobro kot zgoraj naštetim. Jaka, ti se nisi veliko oglašala, shujšala pa si tudi ogromno. Torej, kaj sem hotela povedati. Aja, pridne ste in kar krivo se počutim ko se spomnim na vse svoje grehe. 13. decembra bo tri mesece kar sem začela hujšati in medtem sem grešila, se spet držala in spet grešila. Nekako ne morem reči, da bom dokončala 3MD zaradi silnih pregreh in odločila sem se, da se grem tako naprej do Božiča. Moj cilj je, da se ne zredim preko praznikov, vesela pa bom, če bom zgubila kakšno kilo. Dosedanji rezultati so sicer lepo vidni, tudi pohvaljena sem bila, vendar si želim več! Zato bom takoj, se pravi 3. januarja, ponovno začela z dieto. Seveda bom rabila vašo vzpodbudo in pomoč.
Bilanca vikenda: bila sem pridna, čeprav sem celo soboto pekla piškote. Danes sem imela OH dan in sem si privoščila za kosilo špagete, za večerjo pa ... PIŠKOTE!
Dipsi, tudi moji otroci so približno tvojih let, 20 in 17 in k sreči sem edina, ki se ubadam s kilami. Sploh so doma vsi veliki jedci in na mojo srečo jedo vse. Tako nimam med dieto problemov in pojedo vse kar nam skuham. Sicer pazim, da ostali dobijo tisto, česar jaz ne smem, vendar nikoli nobeden ni nič težil.
Oh ja, jutri je spet sadni dan. V sredo je B dan in me zanima, če je katera na B dan slučajno jedla krvavice? Mislim, da je bolje, da je ne jem, ker ima poleg mesa tudi riž in bom sebi poleg repe skuhala kakšno hrenovko.
Lepo se imejte punce in gremo novim zmagam naproti, ni res?!
Marina5