29. nov 2004 13:48
Zdravo Rožica!
Mogoče ti bo ta tolažba kaj pomagala: ne se sekirat, tud pri meni kg stojijo, pa še kar vzrtajam... Sploh ne vem več, kdaj se je premaknilo za kako deko dol (no ja po adnem dnevu, amm 2 deki manj
, ampak je pri kosilu že vse "nadoknadeno".
Rekla si, da do ponedeljka, potem pa... ja kaj, zdržala boš še tisti en teden, tako kot jaz! In tu sploh ni debate! Sem se jaz tako odločila (tudi za tebe!)
Malo sem se hecala, sedaj pa res.
Glej na to drugače. Če prenehaš s tem načinom prehranjevanja si v veliki nevarnosti, da izgubljene kg hitro dobiš nazaj.Če ne gre drugače, glej na vso stvar tako, da ohranjaš težo. In tudi to je za nekaj dobro. Boljše je biti na teh kg, kot pa jih nekaj dobiti nazaj in to samo zato, ker smo razočarane, da se nič "ne premakne" na tehtnici
Kokos, tudi jaz sem čisto navdušena nad knjigo J. Mazel. Všeč mi je način, kako je napisana, kako vzpodbuja... Jaz sem na ta način hujšala, kar nekaj krogov po 35 dni (bolj ali manj uspešno, striktno), odvisno od volje, potrebe. Meni je dieta zelo všeč, ker je v njej ogromno sadja (čeprav je kar draga, glede na to da moraš jesti tropsko sadje
. Je pa tudi res, da jo je včasih kar težko držati, še posebej kadar ješ 3 dni skupaj samo sadje...
Poročaj, kako ti bo uspelo in kako se ti bo zdela, ko jo boš enkrat preizkusila.
Lp,
maychi
Sporočilo je spremenil(a) maychi dne 29. nov 2004 13:53:23