28. nov 2004 22:00
Ku-ku, spet sem tu! Računalnik je "mrknil" in cel teden je trajalo, da smo se lahk spet priklopil. Preden kdo najde čas, da ti to popravi,... Ja, Dramik, res sm vesela, da si me pogrešala. Upam, da si pogledala v zasebno pošto!!!
Saby, 12 kg sem izgubila v enem mesecu, do danes (41. dan) pa imam - 16 kg. Sam že dva dni mi pa teža stoji, a se ne sekiram, ker je prav tako. To je pravo hujšanje. Sem pa res vesela, ko vidm rezultate in sedaj tudi drugi opažajo, da se z mano nekaj dogaja. Kakšen blažen občutek.
Na S dan pa imam tud jst ponavad krizo. Če sm cel dan doma, je za znort. Res se mi zdi d sm kr naprej na sadju.
Rmeli, jst sm se tud ful težko odločla za to dieto, saj sm jih dala skoz že ogromno, a zdaj mi ni žal, saj tokrat končno nism lačna kot pri prejšnjih. Treba je po svoji glavi najprej "pospravt" in nato pogumno stopit naprej proti zadanemu cilju. NE BO TI ŽAL!!!! Sy ti je res dobro natipkala kako in kaj.
Lara, vodni dan ni noben bavbav, čeprav sm tud js sprva mislila in se ga ful "bala". Ko ti kruli, se pač napiješ vode. Pa probaj se s čim zamotit!!!
StarGezer, jst sm orbitrek kupla pred parimi leti v TopShopu in je čist uredu. Važn je, da se dobr predihaš, telo oziroma vse celice rabijo kisik. Ne kompliciraj in ne zapravljaj preveč denarja. Sicer pa odločitev je tvoja.
Moram vam povedat, da sm prebrala sedaj knjigo od Judy Mazel: Zdrava vitkost za vse življenje in mi je ful všeč in se po dieti nameravam tega držat. Ta Montignac mi pa sploh ni všeč. Kakor za koga, a ne? Smo si pač različni!!!
Toliko za danes. Lahko noč
kokos