30. nov 2004 11:22
Živjo! Še sem z vami! Res ne vem kaj bi brez vas, tu dobim vso podporo in nov zagon. Hvala Maych za pemetne besede, verjamem da jih prav vse na nek način poznamo, vendar je tako kot pravi SY, ko pride NEVARNOST+PRILOŽNOST človek ne razmišlja preveč trezno in v tistem trenutku so bile vse vaše besede in spodbude spet na pravem mestu in prav je tako. Tu smo zato, da smo ena drugi v pomoč. Še enkrat hvala Maychi, 2303, mici_33, mucy, lara,.... Priznam pa, da sem prebrala tudi nekaj strani nazaj in ob prebiranju vseh teh besed vseh udelažencev na forumu, ki imamo jasno zastavljen cilj in vemo kaj hočemo doseči, se najbolje spomniš zakaj vstrajaš in volja postane še močnejša. Maychi konec se res neizogibno bliža in z njim vodni dan. Če ti priznam me le tega sploh ni strah, in nimam nikakeršnih pomislekov, da ga ne bi zdržala. Bolj obremenjujem se z načinom prehrane po končani dieti oziroma med prazniki. Ker to, da se vam na tak ali drugačen način (še ne vem s kakšnim načinom prehranjevanja, oz. s katero dieto) pridružim spet januarja, je že davno tega določeno. Kot vidim se ti ogrevaš za prehranjevanje po J. Mazel ampak praviš tudi, da ima kar veliko sadnih dni, potem to trenutno zdaj ne bo najboljša rešitev zame, ko sem res že zelo naveličana sadje, ker ga veliko pojem tudi na B, Š, OH , namesto večerje. Še nekaj, če so pri tebi najhujši zadnji dnevi, to pomeni, da sem sedaj jaz na vrsti, da naju spravim do konca. Mislim, da je moja kriza že mimo. Če sem odkrita je bila že prejšni teden, ko sem se odločila, da se strogo držim in od takrat se res. Včeraj je bilo le malo ( beri VRLIKO ) razočaranja zaradi statistike, pa bo že bolje. Bom pa v ponedeljek vsa vesela in ponosna nase, ker se bo končno kaj poznalo. UPAM!!!! Glede diete pa sem že od začetka odločena, da jo izpeljem do konca, ker je še nikoli nisem in bi rada videla, če je to to ali bodo šli kilogrami še kaj dol, pa saj to vse že veste. Seveda pa priznam, da bi bilo brez vas veliko težje. Mucy smo pa skoraj na istem jaz sem pričela za dieto 13.septembra, bom jo pa komčala tem nekje kot ti, sva se z Maych odločile , da malo podaljšava. 2303, je pa res bilo treba, da me nekdo spomne, kaj piše pod mojim podpisom in posledično na pomen zaradi katerega je ta verz tam kjer je, da nam pomaga skozi najtežje trenutke. Me veseli, da je še komu sedel tako globoko kot meni. Hvala! DANES PA KONČNO MESEK!!!! Sem včeraj komaj zdržala, mi je tako dišal sirček z malo salame. Ga bom pa danes! LP. Rožica. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 30. nov 2004 11:31:59