11. sep 2012 21:09
Vendelina jr. je napisal/a: |
... ker sem imela, čudo božje, ostanka 450 DEM na mesec. In ja, potem sem še tri leta potrebovala, da sem odplačala kredit. Je bilo razumljivo, a se vidi, na kaj se referiram, matematične operacije grejo? Ta silni standard v poznih dvajsetih je bil posledica moje odločitve, da vlagam v svoje znanje in sem pač zaradi podiplomca bila samo polovično v službi in so mi dajali minimalca...Vendelina jr. |
Včasih se je za 450DEM nekaj dobilo, danes se ne more, ker je razmerje plača in hrana precej drugačna kot včasih.
heh, kaj naj rečem. Jaz sem podiplomca delala ob službi, ki zahteva več kot 8 ur. In? Ali imamo sedaj problem izobraževanja? Ker dvomim, da je tale forum in sploh ta tema namenjena hvaljenju kdo ima več znanja o Aristotlu, Marksu in podobnih filozofih, katerih teorije so ovrgli že zdavnaj. Pa ne bomo o tem. Ker ni tema namenjena tem stvarem.
Sedaj pa prosim, da se vrnete nazaj na temo podražitve in debati o tem. Sicer prosim administratorja, da se vse skupaj zaklene, ker moj namen tudi slučajno ni bil, da se sprevrže v temo obtoževanja in neizkušenosti nas mladih.
Maxi25