11. sep 2012 18:47
Vendelina jr. je napisal/a: |
Če hočete spoštovanje, ga morate tudi pokazati, pa jaz tega ravno ne vidim. Vidim predvsem veliko neartikuliranega jezikanja. Vendelina jr. |
Joj no. Jaz pa pri tebi vidim samo jezikanje o stvareh o katerih si vse prebrala (znaš dobro citirati), malo manj pa znaš pri sebi logično pomisliti. O spoštovanju pa ne veš prav nič glede na tvoje dosedanje zapise. Tega se ti pa očitno večina ne upa napisati tule. Podiplomca gotovo nisi naredila iz materinega jezika, če te je treba brati s slovarjem tujk ob sebi.
Ežoj ti pa postaja strašljivo podoben Samo naštevata kaj sta vse prebrala. Saj ne rabiš vse filozofe prebrati, da vidiš, da kapitalizem drvi v konec. Saj ne rabiš ravno ekonomije študirati da veš da pozitivna gospodarska rast dolgoročno ni vzdržna. Zdrava pamet je dobrina, ki je večina nima več. Da trošiš le toliko, kot imaš recimo. In poveš le tisto, kar veš ;-)
Moderatorji, je kakšna možnost, da mi prispevke določenih enostavno odstrani, ker se mi res ne bere vedno enih in istih pametnih ljudi tukaj? Če ni bom pač preskočila.
Miška Miša