11. sep 2012 10:24
Poznam fanta, ki je kupil stanovanje s hipoteko na 30let. Obrok ima 350€, s tem, da je prej imel najemnino v enosobnem stanovanju 370€. Ni lahko, ampak očitno se še vedno da.
tejkica
Poznam fanta, ki je kupil stanovanje s hipoteko na 30let. Obrok ima 350€, s tem, da je prej imel najemnino v enosobnem stanovanju 370€. Ni lahko, ampak očitno se še vedno da.
tejkica
Dobro, Maxi25, zmagala si. Ti si officialy največja revica, takega trpljenja do sedaj svet še ni videl.
Vendelina jr.
11. sep 2012 10:50
Zdej a ne bereš dobro, ali pa enostavno ne dojameš v čem je fora. V tvojih postih pa je razvidno, da si daleč najpametnejša tukaj. Bravo.
Maxi25
11. sep 2012 11:32
Ah dajte no punca je odprla temo o podražitvah in kolikor sem jaz brala ni nikoli napisala, da strada( se opravičujem, če se motim), sploh pa ne vidim razloga zakaj/če bi kdaj kdo malo pojambral kot, da gre vam vsem tako dobro, da imate vsi dobre službe,hiše, avtomobile, vas višja cena bencina/hrane sploh ne moti,..... ali pa se mogoče tu na forumih vsi delate močne,popolne doma pa "jokate", ker dvomim, da ste vsi zadovoljni z vesem in nič ne bi spremenili v življenju!To je moje menje in stojim za tem, tako, da kar kritizirajte, ne bom tiho............
te.jcika
11. sep 2012 11:43
uf, respect!
Maxi25
11. sep 2012 12:22
Cene morajo biti višje, ker trenutno niso realne, pa če je meni to zdaj prav ali ne.
Glede ostalega pa: nas to moti že dlje časa. Če je tebe začelo šele zdaj, ko je "kriza", potem bodi vesela, da si lahko prej živela v blaženi nevednosti.
11. sep 2012 12:42
EM, če je to letelo name...
Jaz sem temo odprla sedaj. Nikjer ni napisano, da prej ni bilo težav. Mislim, brezvezno sklepanje po nepotrebnem.
Maxi25
11. sep 2012 12:47
Vendelina jr. je napisal/a: |
Joj, 666, če boš vse in vsakogar, ki se ne strinja s tabo in ki ti pove, kje ga bisksaš, razumel kot napad in napadalca zoper tvojo osebo.....boš pa še dolgo časa eno cmeravo otroče. Če hočeš, da te upoštevamo kot odraslega, se tako tudi obnašaj, dokler boš pa stalno nekaj sitnaril nazaj, te pa ne bomo. Še nekaj: nekoč se bodo končali tvoji študijski dnevi. In potem boš nekoč dobil zaposlitev. A resno misliš, da te bodo sodelavci blazno spoštovali in upoštevali, če boš non stop pametoval brez pokritja in jezikal nazaj? Je še vedno bolje, da te na tem portalu malo ustrojimo do odraslosti. Think again.
|
Moja žena je sicer bolj na tekočem,kaj se dogaja po teh forumih,no,je poznala. Zadnje čase tudi jaz pogosto opažam,kako je par oseb tukaj poklicanih,da prevzgaja,deli nasvete in seveda uveljavla SVOJ prav.Vendelina jr. Marsikaj bi lahko komentiral na vse,pa ne spada v to temo.Bi pa samo vprašal moderatorja ali pač nekoga,ki spremlja forume iz ozadja,če gospa Vendelina jr. z dovoljenjem svetuje,vsiljuje,pametuje vse povprek,v vseh temah. Pa med modrece bi šla...samooklicana
nickMax
11. sep 2012 13:00
te.jcika
11. sep 2012 13:06
Hja, no, kdor dela, greši.
Še vseeno pa je več kot pol tistega, kar pove, umestno. Nekoliko nesramno, a zato nič manj resnično.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Vitlof s sirom