Insanity vadba

katkica99  

član od: 30.1.2013

sporočila: 14

11. mar 2013 21:48

Jasna82, tako je. Pozabla sem napisati, da štejem vsak kick. p.s. tudi pr tebi gre vse navzgor, super :)

Do konca imam še 5 dni. Ne morem verjeti, da mi je uspelo. No, en malo še manjka ;)

1. aprila (ne, to ni šala;) ) pa ponovim vse skupaj.

katkica99

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

16. mar 2013 16:22

Hej !

Še ena med vami, ki je začela mal migat. Js sicer doskrat hodim po hribih, vendar mi zimske razmere letos tega niso velikokrat dopustile. Zato sem cel januar in februar tekla ter izvajala pilates. Sam sm pogruntala da rezultatov ni in jih še nekej časa nebo.. Pa sm dobila predlog da začnem delat insanity..in sm res. Fit test sm spustila in sm zdej na polovici druzga tedna. Glede kondicije sm pogruntala, da jo mam ampk deleč proč od pričakovanega. Se kar fejst prešvicaš in premigaš med vadbo, prva dva dni pa sm mela kar hud muskelfibr. Mam 160 cm in 65kg. Najbl problematičen je trebuh,pa roke tut no. Ampk morm rečt d se mi že zdej malček pozna, tko da motivacija je. Mišice na nogah pa vsak dan rastejo wooo . Glede prehrane pa mal pazim, ampak daleč od tega da bi se pravilno prehranjevala. Razen zvečer po treningu res pojem skuto s tuno/jogurtom al pa jajca, pol pa nč več. Kruh pa mogoče eno žemlco na tedn. Testenine jem sam še polnozrnate, riž pa samo še rjavi. Med obroki si privoščim sadje. Tko da upam da mi rata prvo špehec spravit dol, pa mal oblikovat telo, pa še kondicijo dobit. Pa padle so tut že prve ''pohvale'' , da sm shujšala, kar te itak še bolj navduš(sploh če te vaje delaš ''naskrivaj in ne trobiš usakmu tadrugmu kaj si se spravu delat ).

Upam da je še kdo ki trenutno izvaja te vaje, da se mal spodbudimo pa kšno rečemo :)

Lp ;)

Craazy

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

17. mar 2013 15:08

Zakaj si pa fit test ven spustila ? Kolikor jaz vem je fit test dober da vidis koliko napredujes,ker ze vidis razliko med prvim in drugim fit testom kaksna je..Vsaj za sebe lahko recem da je razlika pa tudi ko sem videla pri drugih ki so jih objavili..Glede kondicije pa mislim da vsi mislimo da nismo cisto brez pa nam Insanity pokaze da temu ni tako :)

Katja_Katya

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

17. mar 2013 17:58

Malo je bilo neučakanosti, pa tut, men osebno ne pomeni nekaj št. pri naslednjem fit testu, ampak mi je bolj fajn ko vsak dan lažje sledim in ujamem ritem na posnetku :) pa povsod nas omejujejo , zakaj da bi me tudi tukaj s s številkami saj sama čutim napredek, važn d se premigaš in uživaš v tem :) usak po svoje jaz pravim :D

Craazy

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

18. mar 2013 9:21

Kmalu bo konec... Pol grem na insanity, pa upam,d a en bo sneg do avgusta... Si želim, da bi nmen tud mišice na nogah zrastle, men se na nogah ravno vse nabere, trebuh mi pa izgine v dveh tednih in se mi tud začnejo mišice poznat.

Jaz se tud ne vem kako en merim, v bistvu v tem obdobju mi je bilo važno, samo da nekaj delam, ker je zelo stresno zaradi drugih stvari. Sam sem privlekla ven ene slike, stare slike in sem jih pokazala eni gospe na obisku in tam sem bila po mojem mnenju še suha, pa reče ona gospa, da tam sem bila pa še mal bolj okrogla... Se pravi na sebi sploh ne opaziš toliko (ja, po hlačah itak :), drugi opazijo. Razen, če bi imel za izgubit 20 kg.

xxs

fusia  

član od: 26.12.2005

sporočila: 8

21. mar 2013 11:15

Živjo punce,

prebrala sem malo tole vašo temo, vidim da ste zelo pridne :).

Jaz tudi razmišljam da bi začela z Insanity vadbo, ker drugače očitno nič ne bo... Izgubiti moram cca 15 kg, s prehrano se trudim, hodim na spinning in na body pump ampak se zadeva nikamor ne premakne. Nimam niti časa da bi hodila na vadbo vsak dan ampak večinoma 2x ali max 3x na teden.

Ali ve delate samo insanity ali še kaj drugega? Jaz sem namreč že plačala tele moje vadbe v fitnesu pa mi zdaj ni fora da tam neham. Pri insanity me tudi skrbi, ker ne bi imela časa drugače kot šele okoli 9h zvečer, šele takrat moja dva čmrla sigurno zaspita. Ali katera izvaja tako pozno? Skrbi me da se mi ne bi dalo :). Ali je pametno delat vedno ob istih urah?

Drugače pa .. vsem ki to delate želim velik uspeha :) bravo...

fusia

Jasna82  

član od: 26.11.2009

sporočila: 38

21. mar 2013 11:42

katkica99 je napisal/a:

Do konca imam še 5 dni. Ne morem verjeti, da mi je uspelo. No, en malo še manjka ;)

katkica99

Katkica99, bravo , uspelo ti je . Tudi meni bo kmalu, 3 vadbe so še pred mano in v nedeljo Fit test.  Sem si pa naredila plan za naslednjih 5 tednov, kombinacija Jillian Michaels (30 days shred ter 6 weeks six pack Abs), Insanity (Month 2) in tek. Se bom poskušala držat, kadar ne bo šlo, se tudi ne bom sekirala, rada bi le, da obdržim miganje 4x/teden. Verjetno pa še ponovim celoten Insanity, če ne prej, jeseni.

Katja_Katyka in Craazy... men je fit test zelo fajn delat, da vidim rezultate. Je pa ful hec, da ko sem sama in si sama pišem rezultate, vedno prej pogledam kolk sem prejšnjič zmogla in posledično kar neham tam nekje kot prejšnjič, se ne potrudim, da bi še več naredla. Mi je pa zadnjič moj dragi pisal in  mi ni hotel pokazat rezultatov do konca in sem uspela naredit velik več. Sem bila zelo presenečena na koncu kak velik napredek je možen v 14 dneh.

Fusia, dobrodošla! Jaz delam samo Insanity in pazim pri hrani. Ne vem kak je tvoj jedilnik, mogoče ga boš mogla malce priredit, da bo šlo kaj dol, glede na to, da pridno migaš. Kar se časa tiče, delam jaz vsak dan ob istem času. Med 19.30 in 20. začnem (takrat mi mali zaspi), edino ob sobotah kdaj naredim dopoldne ali pa zgodaj popoldan, da ostane zvečer kaj časa še za ostale "športne" aktivnosti .

XXS, kdaj začneš z Insanity? Joj, kaj bi dala, da bi mi trebuh v 2 tednih izginil

Meni je zdej že kar nekaj ljudi reklo, da se mi pozna, da sem shujšala. Komaj čakam, da se v nedeljo poslikam in vidim razlike. Po moje me bo sram, kakšna sem bila.

Pozdravček do naslednjič ;)

Jasna82

Jasna82  

član od: 26.11.2009

sporočila: 38

21. mar 2013 11:50

fusia je napisal/a:

Skrbi me da se mi ne bi dalo :)

fusia

Nič skrbet, sigurno se ti bo poznalo, je pa res, da naj bi pri uspehu v 80% pripomogla prehrana. Če to ni uštimano, lahko ti še ne vem kak delaš, pa ne bo šlo dol. Pa pri Insanity-ju se tudi zgodi, da se malce zrediš oziroma ne shujšaš toliko, ker se maščobe spremenijo v mišice in so težje kot maščobe. Glavno merilo so obleke in obseg (vsaj pri meni je tak).

Aja, pa še tole sem nekje prebrala, da rezultate, ki jih dosežemo sami vidimo v 4 tednih, družina/prijatelji v 8 tednih, ostali svet pa v 12.

Jasna82

fusia  

član od: 26.12.2005

sporočila: 8

21. mar 2013 12:28

Živjo punce,

prebrala sem malo tole vašo temo, vidim da ste zelo pridne :).

Jaz tudi razmišljam da bi začela z Insanity vadbo, ker drugače očitno nič ne bo... Izgubiti moram cca 15 kg, s prehrano se trudim, hodim na spinning in na body pump ampak se zadeva nikamor ne premakne. Nimam niti časa da bi hodila na vadbo vsak dan ampak večinoma 2x ali max 3x na teden.

Ali ve delate samo insanity ali še kaj drugega? Jaz sem namreč že plačala tele moje vadbe v fitnesu pa mi zdaj ni fora da tam neham. Pri insanity me tudi skrbi, ker ne bi imela časa drugače kot šele okoli 9h zvečer, šele takrat moja dva čmrla sigurno zaspita. Ali katera izvaja tako pozno? Skrbi me da se mi ne bi dalo :). Ali je pametno delat vedno ob istih urah?

Drugače pa .. vsem ki to delate želim velik uspeha :) bravo...

fusia

katkica99  

član od: 30.1.2013

sporočila: 14

21. mar 2013 13:49

Fusia, vse se da. Samo voljo moraš imeti. Delaš lahko katero koli uro hočeš. Če boš delala enkrat ob 9h zvečer in drugi dan ob 7h zjutraj ni ravno priporočljivo. Jaz vedno delam zjutraj, ker imam čas, edino v soboto naredim trening popoldne. Imam en urnik in točno vem kdaj je čas za vadbo, in kdaj za ostalo ;)

Sama delam samo insanity ker mislim, da je dovolj. Delajo vse mišične skupine in pomojem ni potrebe še po drugi vadbi.

Prvo rundo sem in nisem skrbela pri prehrani. Vem, da bi se lahko večkrat odrekla sladkemu. Pa vendar sem pojedla polovico manj sladkega kot drugače. Se mi pa vseeno zdi, da se je precej poznalo.

Zdej imam dva tedna pavze in ponovno. Vsaj enkrat bi še rada prišla skozi do poletja.

Manjka mi, res. Tako, da že komaj čakam drugo rundo.

katkica99

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti