21. mar 2013 11:42
katkica99 je napisal/a: |
Do konca imam še 5 dni. Ne morem verjeti, da mi je uspelo. No, en malo še manjka ;) katkica99 |
Katkica99, bravo , uspelo ti je . Tudi meni bo kmalu, 3 vadbe so še pred mano in v nedeljo Fit test. Sem si pa naredila plan za naslednjih 5 tednov, kombinacija Jillian Michaels (30 days shred ter 6 weeks six pack Abs), Insanity (Month 2) in tek. Se bom poskušala držat, kadar ne bo šlo, se tudi ne bom sekirala, rada bi le, da obdržim miganje 4x/teden. Verjetno pa še ponovim celoten Insanity, če ne prej, jeseni.
Katja_Katyka in Craazy... men je fit test zelo fajn delat, da vidim rezultate. Je pa ful hec, da ko sem sama in si sama pišem rezultate, vedno prej pogledam kolk sem prejšnjič zmogla in posledično kar neham tam nekje kot prejšnjič, se ne potrudim, da bi še več naredla. Mi je pa zadnjič moj dragi pisal in mi ni hotel pokazat rezultatov do konca in sem uspela naredit velik več. Sem bila zelo presenečena na koncu kak velik napredek je možen v 14 dneh.
Fusia, dobrodošla! Jaz delam samo Insanity in pazim pri hrani. Ne vem kak je tvoj jedilnik, mogoče ga boš mogla malce priredit, da bo šlo kaj dol, glede na to, da pridno migaš. Kar se časa tiče, delam jaz vsak dan ob istem času. Med 19.30 in 20. začnem (takrat mi mali zaspi), edino ob sobotah kdaj naredim dopoldne ali pa zgodaj popoldan, da ostane zvečer kaj časa še za ostale "športne" aktivnosti .
XXS, kdaj začneš z Insanity? Joj, kaj bi dala, da bi mi trebuh v 2 tednih izginil
Meni je zdej že kar nekaj ljudi reklo, da se mi pozna, da sem shujšala. Komaj čakam, da se v nedeljo poslikam in vidim razlike. Po moje me bo sram, kakšna sem bila.
Pozdravček do naslednjič ;)
Jasna82