Insanity vadba

sovica  

član od: 21.12.2006

sporočila: 20

25. mar 2013 9:41

Katja_Katya je napisal/a:
Ne morem pa delat sklec..Mam presibke roke ..Se kdo ? :)

Katja_Katya

Katja_Katya, ne poznam insanity vadbe, ampak če ne zmoreš sklec, to ni problem. Za začetek delaj polovične ali ženske sklece, kjer so kolena na tleh. Ko si boš okrepila roke, se vrneš na navadne sklece. In daj si kaj pod kolena, da ne boš z njimi ribala tal. :)

Če imaš večje težave s koleni, pa jih ne obrenjenjuj preveč. Delaj raje sklece ob kaki podpori, kjer se namesto od tal z rokami odrivaš od stola, mize, kuhinjskega pulta ali česa podobnega. Če tudi to ne gre, poskusi sklece ob steni (stoje) in z bistveno večjo ponovitvijo.

sovica

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

25. mar 2013 11:49

ooo sklece so ubijalske .. js mam kar dost moči v rokah pa mi tretji krog komaj rata nardit use :D

Craazy

katkica99  

član od: 30.1.2013

sporočila: 14

25. mar 2013 20:58

Katja_Katya, sama sem imela ravno največje probleme s skleci, posebaj v drugem mesecu sem jih ponavadi naredila 2/3 največ, če je šlo. Ampak kaj moram, nismo vsi za vse ;)

Naslednji teden začnem drugi cikel Insanitya, ga že nestrpno čakam :)

katkica99

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

26. mar 2013 9:22

katkica99 je napisal/a:

Switch kicks 82 92 96 105
Power jacks 50 60 68 60
Power knees 50 93 104 110
Power jumps 20 30 37 42
Globe jumps 5 10 13 13
Suicaide jump 9 12 16 15
Push-ups jacks 1 10 14 19
Low plank oblique 18 42 46 54

Rezultati 4 fit testa. Nekje sem mal nazadovala, vendar sem vseeno zadovoljna.

katkica99

Switch kicks 80 (oziroma moogoče malo več ker se mi ej zapletlo s štetjem)

Power jacks 50

Power knees 76

Power jumps 27

Globe jumps 7

Suicaide jump 10

Push-ups jacks 12

Low plank oblique 30

Moj prvi fitnes test včeraj in skoraj me je pobralo... Nisem še sicer konec s p90x čist, sem pa hotela oboje na en dan, pol pa po tem sem komaj v kopanico prišla in hm... mislim da ravno pametno ni bilo, ful se mi je dolgo kr vrtelo. Sem že mislila prej začet, ko te elastike mi gredo že na živce, če bi iemla urejen fitnes z utežmi, tv, bi bilo pa luksuz...

Sem se za foro tehtala po dolgem času danes zjutraj in ne morem verjet, minus tak ko že dolgo ne po tem p90x... Probala sem si tudi merit procent maščobe s kaliperjem, ampak zelo težko si je sam izmerit. Tudi kaliper je tak kr neki.

Zdaj mi je pa cilj kondicija, res nujno... Vedno, ko imam stresna obdobja, mi to, da se ženem, pomaga preživet...

xxs

xxs  

26. mar 2013 9:26

Sklece lahko delaš na zviti blazini za vadbo in gor nasloniš kolena. Jaz delam sicer navadne, ko mi pa zmanjka moči, grem pa še vedno an kolena in naredim par sklec še. Na fit testu sem jih naredila malo, ker sicer jih čez 20, ampak sem mislila, da bom bruhala od napora že od prej... Da pa ne govorim, da pred vsem tem, lani poleti, nisem naredila niti 3 navadne več. Sem jih pa v najboljših letih še veliko več, sam telo se pač navadi in oblikuje glede na napore, ki jih mora premagovat in jaz jih potem nisem več :P

xxs

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

26. mar 2013 9:30

Teden je za mano. Meni so tudi skledce najbolj ubijalske, ampak naredim kolikor jih lahko. Da ne govorim o premikajočih sklecah ali kako bi prevedli moving push ups. Sploh ne vem kako se to naredi, tako da delam kar navadne.

Suzi

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

26. mar 2013 17:13

Jaz moram priznat da ko sem delala 1 dan ko je fit test sem mislila da bom umrla ze med ogrevanjem..Mene je vse peklo noter pavza vsaki del ogrevanja,fit testa sploh nisem mogla dokoncat ker sem bla cisto konec :) In prvi teden tudi sem lahko delala res najvec 15 min pa se to tak na cetrt ker ce bi rekla na pol bi se zlagala :) Ampak potem je pa vse lazje :) Tako da imate rezultate res dobre,moji so veliko slabsi ce gledam prvi fit test :)Jaz bi delala Px9o ampak mi je ta Tony tak malo antipaticen :)

Katja_Katya

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

26. mar 2013 17:58

Opa mi je dvakrat objavilo enako :)

Katja_Katya

Sporočilo je spremenil(a) Katja_Katya dne 26. 2013 17:59

anchykas art  

član od: 19.2.2013

sporočila: 8

26. mar 2013 18:37

Še jaz da se malo javim =)..končala sem prvi mesec in ga še enkrat ponavljam, ker 2 nebi zmogla.

imam pa eno vprašanje in sicer:  zadnja 2tedna sem med vadbo zelo utrujena in se mi zeha...katera ve zakaj?

anchykas art

xxs  

27. mar 2013 8:19

Uf, men je pa Tony seksi, Ful mi je tak karizmatičen in duhovit, medtem ko ta pri Insanityju je itak menda, da ima rad moške, pa mi je bil od začetka antipatičen, ampak ko se pa gre zares, je pa dober motivator. Obema sev bistvu vidi, da sta dobra trenerja in da imata ful izkušenj.

To, da s eti zeha med telovadbo, pa mend apomeni, da kutriš maščobe, ne hecam se... To je prišlo iz ust enega dobrega osebnega trenerja pri nas in tudi men se je že, ampak res pa ne pri takih vadbah, ampak npr. v fitnesu, kjer že itak imaš ful pavz vmes, sploh če koga čakaš...

Joj, potem ste me malo potolažile, da je potem vedno lažje, ker jaz sem včeraj nareidla 2. vadbo, OK... nisem je čist do konca, je treba priznat...  Tudi samo 30 minut, pol niti sledit nisem več mogla, nisem vedela sploh kaj delajo.  Nisem hotela tvegat, pa tri mesece že nosim Polarja, da mi dajo nove baterije in bom za vsak slučaj delala z merilcem, ker imam občutek da mi pulz nabije na 200. Mal me panika, ker je res intenzivno, take stvari smo pred leti delali po kake pol leta treningov, tako da jaz bom to ful bolj počasi kot oni tam...

Če iamte možnost, delajte raje p90x na začetku, res... Se mi zdi, da nisem šla čist brez kondicije niti v p90x, pa mi je tole hudo... OK res pa je, da brez da imaš res pogoje za p90x - vse pripomočke, pa res priporočam push up štango namesto elastik, se težko dela in sicer so rezultati, sam ne taki kot bi lahko bili.

xxs

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti