27. mar 2013 8:19
Uf, men je pa Tony seksi, Ful mi je tak karizmatičen in duhovit, medtem ko ta pri Insanityju je itak menda, da ima rad moške, pa mi je bil od začetka antipatičen, ampak ko se pa gre zares, je pa dober motivator. Obema sev bistvu vidi, da sta dobra trenerja in da imata ful izkušenj.
To, da s eti zeha med telovadbo, pa mend apomeni, da kutriš maščobe, ne hecam se... To je prišlo iz ust enega dobrega osebnega trenerja pri nas in tudi men se je že, ampak res pa ne pri takih vadbah, ampak npr. v fitnesu, kjer že itak imaš ful pavz vmes, sploh če koga čakaš...
Joj, potem ste me malo potolažile, da je potem vedno lažje, ker jaz sem včeraj nareidla 2. vadbo, OK... nisem je čist do konca, je treba priznat... Tudi samo 30 minut, pol niti sledit nisem več mogla, nisem vedela sploh kaj delajo. Nisem hotela tvegat, pa tri mesece že nosim Polarja, da mi dajo nove baterije in bom za vsak slučaj delala z merilcem, ker imam občutek da mi pulz nabije na 200. Mal me panika, ker je res intenzivno, take stvari smo pred leti delali po kake pol leta treningov, tako da jaz bom to ful bolj počasi kot oni tam...
Če iamte možnost, delajte raje p90x na začetku, res... Se mi zdi, da nisem šla čist brez kondicije niti v p90x, pa mi je tole hudo... OK res pa je, da brez da imaš res pogoje za p90x - vse pripomočke, pa res priporočam push up štango namesto elastik, se težko dela in sicer so rezultati, sam ne taki kot bi lahko bili.
xxs