Insanity vadba

dete  

član od: 5.6.2008

sporočila: 59

25. feb 2013 10:10

SUper siLuna. Držim pesti, da ti uspe  in meni tudi :)

Sem v tretjem tednu in komaj čakam recovery teden, da vidim rezultate.

dete

Jasna82  

član od: 26.11.2009

sporočila: 38

25. feb 2013 11:59

Bravo siLuna, kar s polno paro naprej

Dete, jaz imam danes 3. fit test in s tem začetek drugega meseca. Bomo vidli kak bo šlo naprej.

Sem se izmerila včeraj in stehtala, trenutno imam 74,5kg in približno -3cm v bokih in v pasu. Za koliko se bodo izboljšali rezultati pri fit testu pa javim v prihodnjih dneh.

Lp

Jasna82

Jasna82  

25. feb 2013 12:29

Bravo siLuna, kar s polno paro naprej

Dete, jaz imam danes 3. fit test in s tem začetek drugega meseca. Bomo vidli kak bo šlo naprej.

Sem se izmerila včeraj in stehtala, trenutno imam 74,5kg in približno -3cm v bokih in v pasu. Za koliko se bodo izboljšali rezultati pri fit testu pa javim v prihodnjih dneh.

Lp

Jasna82

anchykas art  

član od: 19.2.2013

sporočila: 8

25. feb 2013 13:15

siLuna...tudi jaz ciljam na 65 kg oziroma še manj, če bo šlo...ker sem se v letu in pol zredila nekje 8 kg...z Insanityem si uspela toliko kg zgubit??

anchykas art

siLuna  

član od: 24.11.2011

sporočila: 19

25. feb 2013 21:06

Prvo kot prvo, HVALA vsakemu posebaj za vzpodbudne besede! Skupaj nam bo uspelo! :)

Ravnokar odtelovadla, skočila pod tuš in zdej uživam v večerji (cottage cheese, banana in chia semena + pikico agavinega sirupa).

anchykas art je napisal/a:

siLuna...tudi jaz ciljam na 65 kg oziroma še manj, če bo šlo...ker sem se v letu in pol zredila nekje 8 kg...z Insanityem si uspela toliko kg zgubit??

anchykas art

anchykas art, seveda da ti bo uspelo priti do 65kg!!

Z insanity-em sem v enem mesecu kaj sem ga izvajala pridobila dober kilogram - mišična masa. 8kg sem izgubila v enem letu, da nisem jedla po 18ti uri in migala vglavnem s pripravami na tek.

Kako ti gre, če se ne motim smo začele na isti dan - 18.2?

siLuna

anchykas art  

27. feb 2013 15:00

si luna...hvala z vzpodbudo =)

moram reči, da je težko, prvi dan sem že med ogrevanjem sopihala...zdaj je boljše..seveda se vmes ustavim, ker izvajanje ni več pravilno, ali pa me v mečih preveč peče, dam pa vse od sebe, no vsaj poskušam čimbolj.

Navdušila sem še mlajšega brata in tako skupaj švicava in se spodbujava. Moram tudi reči, da mi vadba hitreje mine kot prejšnji teden, kar naenkrat je konec. Zdržim dlje, musklfiber je na minimumu...opazila pa sem da sem zjutraj bolj lačna kot sem bila do zdaj.

toliko za enkrat...lep pozdrav

anchykas art

PetraM  

član od: 1.1.2010

sporočila: 46

28. feb 2013 10:07

Evo še eno navdušenko insanitiya. Sem tudi jaz začela in sicer iz nule, prvo fit test in nato cardio recovery po cardio recovery sem imela tak musklfiber, da me je kar minilo ampak je danes že bolje tako da s polno paro naprej.

PetraM

Jasna82  

28. feb 2013 14:33

Hello!

Pozdravljena PetraM.

4. dan (Max Recovery) 2. meseca je pred mano. Vadbe so precej težke, ampak nekak gre...mal več počivam vmes. Prva dva dni sem imela malce muskelfibra, zdej se pa stanje umirja, edino koleno me mal boli.

Mal mi na trenutke pada motivacija, vendar se ne dam

Kako gre kaj vam?

Lp

Jasna82

katkica99  

član od: 30.1.2013

sporočila: 14

1. mar 2013 12:28

Hi.

Da se še jaz malo javim :) Takole, pred mano sta zadnje 2 tedna in 1 dan (jutri ;) ).

Jasna82, važno, da gre skozi. Meni je ta Max Recovery najmanj všeč v tem drugem mesecu. Rajši skačem in se matram na drug način ;) Tudi mene na trenutke mal daje motivacija. Zadnjič sem se komaj spravila k vadbi, sicer sem oddelala, ampak vem da bi lahko 50% bolje.

Tudi sama sem imela prvi 2 dni muskelfiber. Sem že kar malo pozabila kaj je to, ker v prvem mesecu sem ga imela tudi ene dva dni in potem ne več.

Malo sem si poškodovala ramo med izvajanjem Side suicide jumps. Preveč sem se oprla nanjo, ko sem prvič izvajala vajo.

Ampak, skoraj pri koncu sem, verjetno po koncu in po 2 tedenskem počitku ponovim cikel.

katkica99

anchykas art  

1. mar 2013 18:19

Še malo poročanja od mene: sem sicer šele v prvem mesecu..drug teden vadbe.

napredujem lepo, sem vesela, da sem našla to vadbo in se že zelo veselim rezultatov

strah me je le za drug mesec,da ne bom mogla sledit,zato razmišljam, da bi po prvem mescu šla na hiphop abs in nato  začela izvajat drug mesec insanitya

lp

anchykas art

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti